Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Carbide 200R (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Chassin (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.79)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Stort och rymligt chassi som slukar mycket komponenter.

  -
  Saknar många filter och kunde ha haft någon form av ljuddämpande.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt luftigt och rymligt chassi, mycket prisvärt!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Prisvärt och snyggt chassi! Gott om utrymmen och kompatibelt med många olika moderkortsstorlekar. Hyfsat lätt att få till snygga kabeldragningar, är åtminstone inte trångt att arbeta i chassit.

  Fläktarna som medföljer håller god kvalité för priset, gott om lediga fläktplatser, och luftgenomströmningen i chassit är fullgod. Smidigt med dammfilter under nätaggregatet.

  +Rymligt
  +Snyggt
  +Bra luftflöde/fläktmöjligheter.
  +Lättarbetat
  +Prisvärt!

  +/- Materialkänslan, det känns lite billigt. Men hur ofta sitter du och tar på chassit ;)?
  -Aningens långt.
  -Lite dålig ljudisolering

  Nu är jag väldigt kinkig med mina "minus" egentligen finns inget att klaga på givet priset på chassit (629kr) Riktigt prisvärt och enkelt att uppgradera komponenter i!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett billigt och bra chassi där det inte snålas med utrymme. Även fast prislappen är lägre så känns chassit robust.

  + Stilrent
  + Bra medföljande fläktar
  + Ordentligt med plats
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Snygg, stilren
  + Många fläktplatser
  + Prisvärt
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett bra chassi som ger bra utrymme för ATX builds, får plats med långt nätaggregat såväl som två mäktiga grafikkort, och beroende på kylning på moderkort + storleken på ram får man plats med ett 2x120mm vattenkylsystem.

  + Snygg
  + Mycket hållbar
  + Får plats med mycket
  + många fläktar
  + fläktarna som följer med är bra
  + enkla installationer
  + dammfilter för nätaggregat
  _________________________________

  - trångt utrymme mellan själva chassit och bakplåten för kablarna
  - inget dammfilter för 120/140mm fläkten som kan sättas vid nätaggregatet.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Välbyggt, prisvärt och framför allt snyggt! Medföljande fläktar är bra, går tyst och stöd för vattenkylning eller ytterligare 6 fläktar finns vilket borde täcka de flestas behov. Kabeldragningen bakom mobo-plåten gör det både snyggt och svalt i lådan. Trevligt att det följer med gummidämpningar för samtliga fläktplatser.

  Jag byggde min spelrigg i den här och är väldigt nöjd. Absolut inga problem att få in stora grafikkort eller några andra komponenter heller för den delen. Ett bra, lätt, svalt och rymligt gaming -eller allaround-chassi helt enkelt!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra chassi som kyler bra och billigt.

  +Bra utrymme
  +Bra plats för kablar på baksidan
  +Kyler bra
  Finns inget mer att säga.... KÖP!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ett väldigt prisvärt chassi för pengarna. Det är mycket plats på baksidan för att få en snygg kabel dragning. För att få ett bra luft flöde. Det är smidigt att flytta på för att det väger inte alls mycket. Den som ska gå efter ett budget chassi är det här ett väldigt bra chassi för pengarna.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra och rymligt chassi, som inte sticker ut i mängden. Väldigt stil-rent, och inte massa tjafs med skrikiga detaljer och stora fönster.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Försökte slänga ihop en desktop till min mamma med gamla och begagnade delar. Andrahandsmarknaden för chassin var inte riktigt till köparens fördel, så jag köpte ett sånt här chassi nytt. Fin byggkvalité och det är tyst och fint. Har man inte behov av ett jättechassi för en massa grafikkort i SLI eller om man vill ha ett stort och lyxigt av entusiastskäl så räcker detta mycket bra till säkert vilket datorbygge som helst.

  Köpte mitt för 500 kr på Dustin Home.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ganska bra chassi! Litet men ganska tillräckligt om man inte har för många delar.
  Inbyggt hållare för SSD, vilket är födelaktigt och bra. Det funkade tyvärr inte för mig eftersom jag hade bara 2 stycken SATA-sladder från agget och det var för långt mellan Sata disken och SSD disken.
  Det medföljer 2 fläktar. Jag hade gärna sett att det var åtminstone en till. Ovansidan av chassit finns plats för 2 fläktar (antingen 120 eller 145mm) det finns inget lock om man vill sätta för. Det gör inget eftersom det är ändå "frånluft" och inte mycket damm kommer igenom den vägen. PÅ sidan finns det också plats för 2 fläkter. Där hade jag gärna sett att det finns lock att sätta för men det gör inte det.

  I stora hela är chassit ganska bra byggt. Fästen utan massa skruvar. Synd bara att inga luftfilter ingick.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte detta skåp att sätta ihop en maskin av gamla komponenter som har ackumulerats som jag har ersatt. Jag övervägt om jag ska gå för det eller om jag ska gå för en gammal och välbekant bra, Cooler Master CM 690 Såg du detta när det är nyare. Endast på lådan jag kunde säga igen här det sparas på. Cooler Master CM 690 kom i en glänsande svart solid låda, men här var det brun återvunnen kartong med en liten svart matt. Fair enough, allting ska vara så politiskt korrekt och miljövänligt i dag, så jag öppnade lådan och fick chassit ut. Det är mycket lätt och mycket luftig, något som många kommer att uppskatta. Det är lätt att installera i, så att säga, bara att koppla att spela. Det finns dock vissa men när det kommer till denna bur. Varorna i skåpet är väldigt tunn och jag fick en verklig känsla Kina medan jag gjorde det. Fronten är gjuten i billig tunn plast som jag har en misstanke som går snabbt i bitar, så var försiktig om du måste ha det. Om du planerar att köpa bostad i denna prisklass så jag rekommenderar att du lägger in ett par hundra för att köpa CM 690 w Skillnaden mellan Carbide 200R och CM 690 är som natt och dag, även om priserna är någorlunda lika. CM 690 är en mycket bra chassi jämfört med CC 200R, och om jag köpte en gång hade något val varit CC 200R. Skåpet är "fair enough" för att återuppliva några gamla eller en kontorsmaskin, men då rekommenderar jag antingen sätta fläktar i toppen som blåser ut eller täcka toppen med något. Det kan vara nog så mycket skit av datorn när den ike är inget filter i antingen toppen eller sidorna. Det enda ställe som har filter är under nätaggregatet. Ingen form av dämpning hårddisken fästen i fram-eller DVD / CD-spelare installerad, så det låter väldigt bra när du installerar programvaran. Det skulle vara positivt om det här skåpet är nytt finns det gott om fläktutrymme och mycket luftig, och du kan passa långa grafikkort och en någorlunda stor intercooler, men personligen jag inte får ägare av två Corsair Carbide 200R.