Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Abilica Racer

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Abilica Motionscyklar (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Är ingen expert på spinningcyklar, men jag tycker denna cykeln fungerar väldigt bra, väldigt lätt att ställa in olika inställningar som borde passa de flesta. Den enda inställningen jag skulle kunna klaga lite på är att jag gärna hade velat kunnat dra styret något längre bakåt.
  Lite för hård sadel tycker jag, men det är väl individuellt.
  Jag har svårt för att rekommendera att köpa till cykeldatorn till just den här cykeln, och det är lite för lite instruktioner och man får göra en del "hemma mek" för att få det att överhuvudtaget få det att fungera med datorn.
  Överlag en bra spinningcykel som jag tror man kommer få mycket nytta av.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra spinning cykel med svänghjul, vilket ger ett gott intryck tyst vånda. Belt Drive erbjuder lågt underhåll och gör spinning sessionen. Bästa cykeln jag haft som inte kostar mer än £ 5000. Väl med inställningar och bekväm att sitta på. Sitsen är hårt och det kommer att uppmärksammas efter ett tag om du inte använder cykelbyxor eller ändra en cykel. Cykeldator följde inte, och jag har inte hittat en från Abilica ges för att passa med den här cykeln. Möjligt vad du kan köpa en typ av cykeldator för ett annat märke som passar, och att man lätt kan sätta ihop själv, men jag har helt enkelt inte brytt sig och kontroll med den. Kan jag bara bra att använda vanlig klocka, och får inte i döden och livet har en cykeldator.