Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dewalt DCD780M2 (2x4,0Ah)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dewalt Borrmaskiner & skruvdragare (264)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra med kraft och håller länge på varje laddning (bra med extra "juice" i dessa stora batterier")
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jättebra maskin som håller laddning otroligt länge. Laddade den i september 2017. Flyttade ut och flyttade in i nytt hem, demonterat möbler, upp och ner med tavelskruvar mm och jag har ännu ej laddat batteriet igen!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har tidigare bott i lägenhet och använt skruvdragare av billigare variant.
  När vi flyttade ut till landet insåg jag att det inte kommer att funka. Jag tänkte att det är värt att lägga lite mer pengar på en riktigt bra skruvdragare än att köpa något halvbra.
  Det beslutet har jag inte ångrat en dag!
  Jag är så ofattbart nöjd med denna skruvdragaren.
  + Kvalitet - Det känns att det är något extra när man kör den.
  + Robust - Batteriet är den enda lösa delen och det klickar in perfekt och rör sig inte en millimeter under användning, utan blir en helhet med dragaren.
  + Batteriet - Man får med två batterier. Om man borrar så batteriet (så klart) slut fortare, men det håller ändå för en hel dags arbete på gården utan problem. Skulle det mot förmodan ta slut så finns ju det andra batteriet och man kan lägga det första på laddning igen. Laddtiden har jag inte mätt, men det handlar om kanske 2h skulle jag uppskatta. Utan tvekan tillräckligt långt för att hinna laddas upp innan man måste byta nästa gång.
  + Chucken - Chucken känns riktigt stabil och går enkelt att dra åt med handkraft (Eller dragaren själv om man skulle vilja det)
  + Funktionalitet - Det finns väldigt många lägen för vridmoment och dessutom en möjlighet att växla upp för högre rotationshastighet som kan användas vid (t.ex.) borrning. Det finns även ett "borrläge" där man kan stänga av "övermomentspärren".
  + Garanti - DeWALT lämnar 3 års garanti, om grejerna mot förmodan skulle råka gå sånder.

  Neutralt:
  Det finns ett fäste på dragaren så att man kan hänga eller spänna fast den i t.ex. ett verktygsbälte. Jag har inte använt detta speciellt mycket då väger relativt mycket. Men det är ju en avvägning (hehehe) man får göra mellan styrka och vikt. Jag tycker att det är en hanterbar vikt och ett sjuhelsikes vrid.
  Priset kan jag faktiskt inte säga bu eller bä om. Även det är en avvägning. Det är mycket pengar, men det har redan betalat sig i antalet femkronor jag har sluppit att lägga i svärburken när jag lägger ut långa ramsor för hur värdelös min förra skruvdragare var.

  Negativt:
  - Det enda negativa jag kan säga om den har maskinen är en liten bagatell egentligen. LED-lampan. Det är fullt duglig styrka på den men den är helt malplacerad. Den sitter precis under skruvstycket och lyser rakt fram - vilket innebär att den inte lyser där man har tänkt att skruva eftersom att skruvstycket skymmer ljuset. Den fungerar att lysa med innan, men inte under skruvandet. Hade den var placerad längre ner och varit vinklad uppåt (som på några av konkurensernas modeller) så hade det inte varit något bekymmer.

  Som ni förstår på min recension så är jag riktigt nöjd med mitt köp.
  Det här en otroligt bra maskin som betalar sig själv i längden och jag skulle rekommendera den till alla som har tänkt att göra något mer än att skruva upp tavlor i gipsvägg.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tycker att den är fantastiskt stark och ändå smidig. Kanske mest prisvärd i klassen. Enda plumpen i protokollet är lampan som missar "målet".
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vilken maskin!
  Som hemmasnickare är detta fullt tillräckligt. Med tanke på priset får du väldigt mycket maskin för pengarna. Dubbla 4.0 AH batterier klarar det mesta!
  Bra balans, och med tanke på vridmomtet, förhållandevis låg vikt.
  Den inbyggda belysningen, som flera tidigare i negativa ordalag påpekat, är en plump i protokollet.
  Lampans placering gör att chucken skuggar arbetsytan.
  Styrkan och batterikapaciteten imponerar!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket fin maskin med bra funktioner som t.ex magnet för extra bits samt bälteskrok.
  En miss kan dock vara lampan som skyms lite av chucken så det lyser inte riktigt där man behöver det.
  I övrigt tummen upp!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  H*VETE vilken uppgradering!
  Byggde till lite och brände upp den gamla borschen, lånade en annan 18V:are den var ok men orkade inte så länge (5.0x70 i hårt trä).
  Körde igång den här direkt med halvladdat batteri, 15 skruvar på 2 min inte... Ansträngde den inte ens.
  Drar en stjärna pga: den tjuter vid låga varv och batteriet är lite i största laget, även om det motbalanserar (dämpar) vridmomentet.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Då jag inte längre fick tag i batterier till min gamla dewalt köpte jag denna för priset av 2 batterier på netonnet. Det är en gedigen maskin och batteriet håller länge. Jag är mycket nöjd med pris/prestanda.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket robust och rejäl maskin.