Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony NEX-5R + 16-50/3,5-5,6 OSS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Systemkameror (81)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  bilderna blir skarpa och bra men känns inte klockrena. inga problem med fokus bakom objekt som har funnits i tidiagare versioner vad jag kunde se.
  har svårt att sätta fingret på det men bilderna känns digitala i jämförelse med min gamla nikon d40x. jag kanske omvärderar detta med lite mer pill och användning men detta är min första reaktion. det finns ju fantastiska bilder att se på nätet som är tagna med denna kamera så jag vill inte döma ut den för fort. som sagt bara en ärlig reaktion från en amatör som tagit 100 bilder i autoläge.

  MEN oj va den är klockren att filma med, och det är mycket därför jag köpte den. OSS fungerar bättre än vad jag kunde föreställa mig och man få mjuka fina tagningar. själva upplösning och bildkvalite i dom små klipp jag har testat är fantastiska. jag inbillar mig att du får lägga mycket pengar för att slå den på den här punkten.

  jag kopplade upp mot wifi och installerade en app på kameran och sonys app "playmemories mobile" på telefon (gick att logga in på mitt ps3 konto) då kunde jag se live med telefon som sökare och även klicka av foto, jag kunde inte filma (vilket vore bra för kamera skak vid knapptryck start o stopp av filmning). kul grej som för övrigt kan blir mycket användbar med stativ och rätt projekt. det finns appar för stop motion och bildbehandlingseffekter osv men det kostar 50kr för dom flesta! (men inte för den som kopplar till smartphone)

  för övrigt så känns det som en kvalitetsprodukt (jag har den svarta varianten), den vinkelbara skärmen fick min beundran och är absolut inte plastig.
  menyerna är logiska och jag hittade lätt runt i manuella inställningar.
  jag saknar definitivt en riktig sökare vid foto och det är väl det som skiljer den från 6an egentligen. man kanske vänjer sig.
  jag saknar också ett mjukt fodral av något slag, vill inte ha en stor väska men kameran kommer slitas eftersom man tar med sig denna lite varstans.

  den är portabel, har roliga funktioner, tar bra kort och filmar väl, känner att jag har gjort ett "mycket bra" köp 8/10
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Väldigt smidig och portabel med 16-50 objektivet. 18-55 objektivet är dock enklare att använda, men är för stor för kameran. Bra bildkvalitet och hantering.