Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Vincent SA-T1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Vincent Stereoförsteg (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mitt första rena förtsteg!, nu har jag inte använt loudness knappen eller tonkontrollerna men sjukt trevligt att ha dem där iaf, det låter helt sanslöst magiskt bra här hemma nu.
  Har även de små rörhybriderna ta-100 och det är en magisk combo, var lite rädd att ljudet skulle bli lite väl sömnigt men ack så fel jag hade, mellanregistret blev silkes lent och man hamnar mitt i inspelningen, rösterna sitter som en smäck rakt framifrån
  Basen blev otroligt följsam och med bra punch, även diskanten fick ett otroligt lyft och ett helt annat lyster och skimmer än innan
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ett riktigt bra försteg. Röster och akustiskt får ett särskilt skimmer, låter väldigt klart och detaljerat med känslan av en solid botten. Stor ljudbild. I vissa anläggningar blir jag snabbt lyssningstrött, något som aldrig hänt med SA-T1.
  Har ägt denna ca 4 år, och hunnit jämföra med ett flertal försteg högt upp i prisklass. I mina öron har den aldrig förlorat. Upplever att den kommer till sin rätt med alla typer av musik. Troligen mindre korrekt än en del andra bra försteg, men musikupplevelsen är gjuten.
 • Perfekt
  17 år sedan
  Uppdaterat: 17 år sedan
  Mycket trevligt försteg från Kinesiska Sheng-Ya!!
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
 • Utmärkt
  16 år sedan
  Uppdaterat: 16 år sedan
 • Perfekt
  17 år sedan
  Uppdaterat: 17 år sedan