Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony E 35/1,8 OSS

 Lägg i lista  Jämför
Sony E 35/1,8 OSS är ett fast objektiv för Sony E (NEX) med inbyggd bildstabilisering, stor bländare på f/1,8 och närgräns på 30 centimeter. Längden är endast 45 millimeter och vikten stannar på 155 gram utan linsskydd eller filter. Objektivet är anpassad för kameror med APS-C och effektiv brännvidd är 52,5 millimeter, så det är ingen vidvinkel i praktisk mening. 49mm-filter kan användas och motljusskydd medföljer. Stäng
Sony E 35/1,8 OSS är ett fast objektiv för Sony E (NEX) med inbyggd bildstabilisering, stor bländare på f/1,8 och närgräns på 30 centimeter. Längden är endast 45 millimeter och vi... Läs mer
Jämför pris på alla Sony Objektiv (91)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Omdömme efter några dagar.

  Hade läst och kollat på många reviews innan köpet. Och allt pekade på att denna är bästa lensen för E serien och denna prisklass.

  En av dem bästa om inte bästa allround linser. Med bra skärpa, oss, samt snabb.

  Enda ja hade önskat mig med denna är kanske en billigare pris. Samt något mindre storlek med tanke på att denna används med E format kameror som är själva rätt så små!. Är man van med kit linsen och 16-20mm linser som jag har haft så är denna något större. Men inget gigantiskt och överdriva om.

  Kommer att ha denna som "vardags" lins tillsammans med kit lensen som följde med min A6000 och en zoom lens. Så för min användning så räcker det idagsläget.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det bästa objektivet för Sony-kameror med sensor av typ APS-C. Ger härligt färgglada bilder med fina kontraster. En viss färgblödning finns när man kör det helöppet på 1.8 på längre fokusavstånd, men det är mer användarens fel om något. Snabb fokusering på stillastående motiv, men har lite svårt att hänga med saker som rör sig hastigt (eller för nära). Rekommenderas till alla som vill ha ett fast och ljuskänsligt objektiv som funkar till det mesta. Kul att ha med sig ut när solen gått ner, tack vare bildstabilisatorn och den stora bländaren.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Litet, smidigt och ljusstarkt. Bilderna blir skarpa, åtminstone i mitten. Lagom brännvidd för allt möjligt. Perfekt för att komplettera ett zoom-objektiv med sämre ljusinsläpp. Något dyrt, men brukar finnas begagnat på Tradera.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Tar fantastiskt fina bilder tillsammans med min a6000. Bra skärpa och fina färger. Man får dock ha i åtanke att med crop factor motsvarar det ca 50 mm vilket i vissa situationer gör den för inzoomad. T ex om man vill få med en hel byggnad eller ett träd. Funkar fint inomhus för att ta bilder på vänner och familj, dvs alla får plats.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jätte bra objektiv som verkligen fångar mörka partier enklare. Skarpa bilder.

  Ger den dock endast 8/10 då det säkerligen finns bättre objektiv men det är helt klart värt att köpa och bilderna blir mycket(!) bättre än standard kit-objektiven man får med A6000 kameran (SEL1650 och SEL55210).

  Köp!

  P.S. Jag köpte mitt på NetOnNet online och det var helt perfekt tycker jag.