Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy S III LTE GT-i9305 16GB

 Lägg i lista  Jämför
Samsung GT-i9305 Galaxy S III LTE är 4G-versionen av Galaxy S III. Modellen är kompatibel med 4G-näten på 800,1800 och 2600 MHz och fungerar därför i Norden. h Skärmen är på 4,8 tum och har en upplösning på 720x1280 pixlar. S III LTE har en 8-megapixelkamera och Samsungs egen fyrkärniga 1,4 GHz-processor samt 2 GB RAM, vilket är dubbelt så mycket minne som 3G-modellen. Stäng
Samsung GT-i9305 Galaxy S III LTE är 4G-versionen av Galaxy S III. Modellen är kompatibel med 4G-näten på 800,1800 och 2600 MHz och fungerar därför i Norden. h Skärmen är på 4,8 t... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (266)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft den i 1 år och nu kom nya update 4.4.4 idag!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  jag har haft s3an i snart två år och jag är riktigt nöjd med den. tycker den för det mesta gör det den ska. lite lagg när man trycker på hemknappen för att lämna en app för att komma till startskärm. lite långsam att öppna kameraappen. kompassen har blivit felkalibrerad på sista tiden. misstänker att jag själv gjort något fel. så nu har jag en extern app för att kalibrera den rätt igen. Men jag är över lag nöjd med den.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte denna sent i fjol, så jag anser mig ha bekantat mig tillräckligt med telefonen för att ge den ett rättvist omdöme. Så, det skrivs runt om på diskussionsforum om att användare har fått oerhörda problem sedan de installerat den senaste uppdateringen. Jag hann (tack och lov) läsa mig till alla varningsflaggor och har givetvis vägrat låta den uppdatera. Så, Android v4.1.2 Honeycomb, och jag är på det stora hela taget nöjd med stabiliteten.

  Skärmen är skarp men endast 720p, trots att kameran filmar i 1080p. Jag har alltid varit ett stort fan av raffinerad LED-teknik; här SAMOLED. Kameran sen då. Ja, den är vansinnigt bra, och - i grov särklass - den bästa mobilkameran jag någonsin haft i min ägo. Även vid sämre ljussättning och högre ISO-tal blir bilderna riktigt schyssta.

  Snabb, ja, detta är ett måste för mig, då jag rör mig snabbt i cyberrymden. Slutligen till det negativa, batteriet. Det kan visserligen ha att göra med att jag (som sagt) till daglig dags rör mig snabbt i cyberrymden, men jag är faktiskt rätt besviken på batteritiden. Jag har inga appar som ligger i bakgrunden och dränerar batteriet, men likväl är jag i regel nere på 10% efter en arbetsdag, vilket i min bok känns lite skevt. Tur att man inte uppdaterat, då allmänheten säger att batteriet blir ännu värre.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft enheten i 1,5 år nu och har hunnit samla på mig en hel del erfarenhet av den.

  + Snabb. Inte mycket lagg vid start/växling av appar, gränssnittet flyter på bra. Videouppspelning funkar fint.
  + Bra skärm. Något skarpa färger ibland (speciellt röda nyanser), men överlag bra. Extremt reptålig.
  + Helt OK batteritid (när man deaktiverat några förinstallerade appar osv).
  + Bra samtalsljud.
  + Hastigheten i 4G-nätet är helt OK.
  + Kameran lämnar inte så mycket övrigt att önska. Fina bilder i dagsljus, bra inställningsmöjligheter osv.
  + BlueTooth apt-X. Ovärderligt när man som jag direktströmmar musik till en Nad Viso 1. Ljudet ska enligt uppgift hålla CD-kvalitet med denna kodningsstandard, jag kan inte annat än hålla med (även om jag inte gjort några avancerade mätningar av den faktiska bithastigheten och ljudkvaliteten), jag upplever det BlueTooth-strömmande ljudet som mycket bra.

  - Samsungs förinstallerade appar. Kom igen, Samsung, det är ingen som använder era appar. Vari ligger nyttan att ha en helt egen lösning för appbutik, musiktjänst, videotjänst osv? Kalenderappen är brun och ful, skrivbordswidgetarna är helt meningslösa och funktionerna i Samsung Account är helt redundanta (det mesta finns redan som Google-funktioner). Lyckligtvis kan man i modernare Androidversioner deaktivera dessa appar så att man slipper se dem.
  - Något hal att hålla i. Har i liggande position tappat telefonen i ansiktet några gånger. Det gör ont.
  - Lite för bred för att kunna använda med en hand.
  - Touchknapparna (på var sida om hem-knappen) längst ned förvirrar ovana användare. Det är alltid lika kul att se iPhone-användare försöka använda telefonen. :) Jag kommer dessutom åt dem av misstag hela tiden när telefonen är i horisontalläge (vid videovisning osv).
  - Jag upplever en viss svajighet i 4G-nätet. Ibland kopplas samtal inte fram och ibland kan jag själv inte ringa upp andra när jag har 4G-täckning.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra telefon i början, efter 6 månader började den dock krångla. Laddar nu extremt långsamt, ibland inte alls, den har dessutom blivit väldigt seg och drar mycket batteri trots upprepade fabriksåterställningar. Synd då jag var väldigt nöjd det första halvåret.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Finns inget att klaga på, fungerar riktigt bra!

  + Batteritid ca 2 dagar
  + Stabilt bygge
  + Utbytbar baksida när den börjar bli sliten
  + Utbytbart batteri
  + Fin skär och upplösning

  - Ibland kan internet känns lite långsamt men jag antar att det till stor del beror på operatörens nät.
  - När man kör LTE så försökte den hålla kontakten med detta nät så långt det går, det betyder att man kan få ganska dåligt teckning medan på 3G får man bra. Detta har gjort att jag låste den i 3G läge.
  - Gillar inte Samsungs egna system men som tur är så kan man byta ut luncher och liknande för att få en smidigare upplevelse (utan att roota).

  Edit : Efter par månaders användning måste jag säga att jag är riktigt imponerad. Telefonen fungerar väldigt bra, den laggar inte när man ska starta stänga samtal eller liknande vilket tidigare varit vanligt på andra modeller. Jag har behövt starta om den kanske 3-4 gånger vilket är väldigt lite. Det lutar åt att det blir en Samsung telefon även nästa gång.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Var riktigt nöjd (8) tills senaste uppdateringen med 4.3 kom.
  Nu känns telefonen seg och buggig.
  Hänger sig ofta och har antal grafikstörningar (blå skärm, gråa vandrande band mm) omstarter, och batteritiden är extremt dålig. Som bäst kan jag ha telefonen en halv dag innan det är dags att ladda.
  Enda rådet man får från supporten är "fabriksåterställning" istället för att få råd om inställningar som kan förbättra telefonen.

  Ska göra ett försök och återställa, kanske ändrar mitt betyg om det nu gör skillnad.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  mycket nöjd med denna luren!
  jag har haft den sedan den släpptes och det är inte mycket som jag kan klaga på! innan denna luren så hade jag en SGS2 så kommer jag att jämföra denna mot SGS2!
  jag hade otur med min telefon så jag var tvungen att skicka in min mobil 2 ggr för att jag kunden inte ladda mobilen som det skulle, mobilen kände inte alltid att jag hade ett par hörlurar och jag kunde inte hitta 4g.
  andra gången jag skickade in den så hade jag fått glapp i den ny-bytta hörlursingången och så kunde jag inte skicka eller ta emot mms.
  men sedan jag fick tillbaka den andra gången så har den fungerat klockrent!

  +bättre batteritid än s2
  +högre prestanda än s2
  +bättre skärm än s2
  +4g som inte s2 har
  +mycket skönare att hålla än s2
  +mindre hal på baksidan!
  +det känns som om den har något bättre teckning än min s2

  -mindre hållbar än s2
  -ömtåligare hörlursingång än s2
  -jag kommer åt menyknappen när jag skriver på mobilen och den är i liggande läge! och det gjorde jag inte på min s2

  i övrigt en mycket bra mobil för pengarna!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grymt nöjd.
  Köp!
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Telefonen är snabb, lätt att hitta i och har en mycket bra skärm och Google har gjort ett bra jobb med att spara alla kontaktuppgifter och hålla dem synkade och tur är väl det:

  AKTA er för Samsungs Kies som påstås kunna göra backuper och Återställningar. Hade 6 backuper som säkert tagit 30-40 omstart av programmet, datorn och mobilen innan jag lyckades få till dem. (Ja, programmet får till och med datorn att krascha..!)

  Av de 6 var det så klart endast den äldsta som Kies ändå kunde hitta någon information i av någon anledning. (trots att det var den minsta i filstorlek.)
  När jag väl hade gett upp de andra 5 backupfilerna så tog det 2 datorkraschar och 3 ominstallationer och ett antal omstart innan jag lyckades få Kies att "säga att den genomfört" sin återställning (restore). Men tveksam på att den laddade in något alls eftersom jag t.ex. inte hittar någon inställing, bild eller app som påvisar att den förde in något..
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  När Comviq startade ComviQ GO så tänkte jag, va håller dom på med. Några månader senare köpte jag min S3/LTE hos dom. Inget jag ångrar idag. Billigt fastpris abonnemang och relativt billig och bra lur fick jag. Trodde hellre aldrig jag skulle köpa en Samsung. Har mest haft Nokia (Symbian) och HTC innan.Men den "grows on u" som britterna brukar säga.
  Först måste jag säga, utan att rabbla en massa teknikaliteter:
  - Skärmen är helt underbar. Vilka klara färger och Gorillaglasets tålighet. "Im in love"
  Har dock problem med hur vissa av ikonerna ser ut. En del av dem ser ut att komma från betydligt billigare telefoner. Dom andas budgetlur, för mig! Men som sagt, det kan jag leva med. En sak jag dock har väldigt svårt är den usla batteritiden man får ut om man kör 4G som det var tänkt. Då klarar man sig max 5 timmar o 30 muter utan laddare. Ställer man om till 3G så ökar tiden till ca 9 timmar, vilket är helt ok för en sån telefon med denna storlek (4.8 tum) på skärm. Men då kan man ju inte dra nytta av att vara lite mer "ensam" i nätet som man är när man kör 4G. Så nu använder jag LTE nätet bara om jag ska ladda ner musik, uppdatera appar osv. Vilket är synd, jag vill ju använda den som det var tänkt. Dock finns det ett starkare batteri att köpa som är sk "pirat" men då måste man använda det medföljande bakstycket då detta är tjockare.
  S3:an har många andra roliga funktioner som ex S Memo (anteckningar för att rita o skriva för hand. )

  Sedan finns det många till. Kolla upp hemsidan för mer info.

  +
  Skärmen
  Kameran (många roliga funktioner oc bra bilder/video)
  Prisvärd

  -
  Batteritiden ca 5-5.30 timmar på 4G
  Musikspelaren. Väldigt simpel kan ej söka på artist/album endast låt.
  Ladda ner nån annan är mitt tips.
  Ingen FM radio
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  +Bra Kamera
  +Bra skärm
  +Skapligt snabb

  Sämre
  -Batteritiden
  -Kameralinsen är av någon anledning konstruerad så att den repas av underlaget då den läggs ned, övre delen av luren vilar bara på kameraglaset!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  För mig som inte gillar mobilanpassade websidor har jag irriterat mig på alla mobila enheter jag tidigare testat haft problem med att hantera många websidor i "vanligt" format. Detta oavsett operativsystem. Denna telefon är dock riktigt bra med orginalwebläsaren och käkar de flesta sidor alldeles utmärkt.

  4G är snabbt som blixten (när täckning finns) och batteriet håller en hel dag vid några timmars surfande (med hög ljusstyrka) och lyssnande på musik. Vid mer sparsamt användande kan batteriet hålla 2 dagar.

  Ljusstyrkan och skärmen i övrigt är underbar och jag märker mer och mer hur jag föredrar denna för surf istället för datorn vilket jag aldrig gjorde när jag hade mobilskärmar på runt 4". För att störa mig på pixeltätheten måste jag ha telefonen nästan i ansiktet...
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Tidigare telefoner: För många, men allt från Xperia x10 till dyrare (Qtek->HTC) lurar, Nokia Lumia

  Haft denna skönhet sen den släpptes, daglig användning av spel, surf, arbete.

  + Rappheten ifrån cpun är fantastisk.
  + Skärmen, vet inte varför folk klagar, tätheten är utmärkt och ljusstyrkan användbar i soljus utan problem. Jämfört med Lumia är ljusstyrkan väsentligt bättre.
  + 4g är bara löjligt snabbt, webbläsaren som följer med kanske inte den bästa.
  + Telefonen. Så jädra många andra tillverkare som misslyckas totalt med själva RING funktionen vilket stör mig enormt. Den är pålitlig i S3an.

  - Priset, men nu nere på rutn 3500kr är det klart rimligt, priset har nästan halverats!
  - Allshare cast, varför kan de inte bara strömma direkt till DLNA enheter, det funkade tidigare med vissa saker (BBC news mm.) men Youtube går inte, då måste man köpa till en speciell enhet. Suck.
  - Batteritiden. Man måste ju stänga av 4g om den ska klara sig någon längre tid. Kör man batterysaving och 3g så håller den faktiskt hyfsat, men har du den som wifi accesspunkt, koppla in laddaren.
  -Värmen av 4g, undrar vad SAR värdena är på riktigt....

  Nu får jag ju hålla med om att den är stor, lite för stor för min personliga smak och storlek på händer.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jättebra telefon, inget snack om saken. Kommer från en Nexus 4 och måste ändå säga att N4an som helhet är bättre, så blir en del jämförande dem emellan. S3an har en allmänt plastig känsla, både baksida och skärm, och touchen är inte i samma klass som N4. S3 utnyttjar storleken på ett mycket fint sätt, väldigt lite "dead space" och den är väldigt slimmad, vilket uppskattas! Kameran är jättebra och tillsammans med den stora skärmen, de största fördelarna med telefonen. Batteritiden är godtagbar, hade jättedålig batteritid första tiden, men nu verkar den ha stabiliserat sig så att jag inte behöver oroa mig under dagen, men den har inte lika bra batteritid som N4 (trots LTE avstängd etc. ). Kanon med plats för minneskort också!

  Summa summarum: Jättebra telefon, speciellt kameran och skärmstorleken, men lite för plastig.
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Tidigare smartphones: HTC Wildfire, SE Mini, iPhone 4/4S, Xperia Ray, HTC One S, Xperia Arc S.

  + Bra att surfa med.
  Snabb.
  Bra indikationslampor.
  Bra flyt, första androiden jag haft som inte hackar sig fram i menyerna.
  Minneskort.
  Jelly bean, snygga menyer.
  Bra kamera (kunde dock funnits en fysisk kameraknapp)

  -Design: Gjord i hemskt, blank PVC-plast. Känns billig. Framsidan är snygg, men baksidan är det fulaste jag skådat på mobilmarknaden.
  Dyr: 6000kr är sjukt.
  För stor för min smak.
  Pentilskärmen sämre än jag förväntat mig. Ser pixlarna och är grynig jämfört med tex One X och iPhone.
  Batteritiden: Slukar batteri även om man inte använder den.
  Massa appar kraschar hela tiden. Men så är det ju med android.
  Andrahandsvärdet: Har sjunkit 1000 kr redan i pris efter en månad.

  Hur kan man sätta volymknapparna mitt på sidan av telefonen så att man kommer åt dem varje gång man plockar upp/håller i telefonen? Designkatasrof!
  Ska detta vara världens bästa telefon så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Synd på det hemska yttre, för det inre är det inget större fel på. Hade Samsung satsat på ett kvalitetshölje likt iPhone eller Nokia, hade iPhone fått lägga ner sin verksamhet. Märkligt att de inte tar tag i detta då alla mobilrecensenter klagar på detta. Men asiatiska företag är ju kända för sin billiga plast.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  +Bra skärm (4,8", 720p, hög ljusstyrka, fungerar bättre än andra i solljus)
  +Bra batteritid (Räcker en hel dag, så länge man stänger av gps, wifi m.m när det inte används)
  +Bra kamera (Tar bättre bilder än flertalet kompaktkameror)
  +4G-stöd (Upp till 100Mbit ner och 50 upp)
  +2GB RAM (dubbelt upp mot 3G-versionen)
  +Snabb (4-kärnig processor och 2GB RAM tillsammans med Android 4.1.2 flyter på riktigt bra)
  +Smarta funktioner (Direct call, Multi-View m.m.)
  +Plats för microSD-kort
  +Snabb GPS med GLONASS

  -Tar lång tid innan uppdateringarna släpps (Jag fick uppdateringen till 4.1.2 idag, 3G-versionen fick den redan i december)
  -4G drar mycket batteri och alstrar mycket värme (kanske bara är mitt ex som blir varm)
  -Ingen radio (vilket 3G-versionen har)
  -När skärmen visar helt svart bild, kan flertalet "skuggor" anas (ingen dealbreaker dock)
  -Känns något plastig

  Övrigt:
  Storleken är både positiv och negativ, man får mycket skärm, men den är svår att manövrera med en hand.
  Utseende och känsla är en smaksak, men personligen tycker jag att den är snygg, speciellt i svart, men att den känns plastig.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Förmodligen den bästa mobilen, sett till prestanda och användarvänlighet osv.

  Men på minussidan har vi att den inte klarar att byta mellan 4G och tex 3G, samtalet bryts. Använder Tele2..
  När jag tappade den så sprack hela skärmen och den slutade fungera... En mobil måste klara det, därför ger jag den en 1a.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Samsung GT-I9300 Galaxy S IIIhar marknadens lägsta strålning = SAR-värde ca = 0,35 W/kg
  +++++ Telefonen har Marknadens lägsta SAR-värde högsta betyg.

  Apple iPhone 4S har mycket hög strålning = SAR-värde ca = 0,988 W/kg

  Hög strålning kan bidra till hjärntumörer?

  Högsta domstolen i Italien slår fast att mobiltelefoni kan ge hjärncancer.

  Högre SAR-värde större risk för hjärncancer.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Äger inte själv denna telefon men jag har hunnit pillat och testat den ett tag nu då jag själv varit i tankarna på att köpa en smartphone, det blev till slut en S3 mini pga att skärmstorleken på s3 vart lite för stor för mig annars är detta helt klart den bästa smartphone du kan få tag på idag.

  + 4st kärnor (Quad) processor
  + 4g
  + 2gb ram (brutalt vid multitasking)
  + Grym kamera
  + Android 4.1 smidigt
  + Snabb överlag

  - I mitt fall 4.8 tum lite för stort för mig
  - 4g drar mycket batteri
  - För stor i fickan och svårt att smsa med en hand vilket är viktigt för mig =)
  - kanske lite för dyr ( vänta med köp tills S4an släpps till sommar, prisdumpning sker säkert )

  För övrigt behövs det inte säga mycket mer, under 2 veckors tid av test och fix var jag väldigt nära på att köpa denna men det var på marginaler som avgjorde köpet av S3 min,
  S3an är klart bättre men för mig lite, lite för stor trots det toppbetyg på s3an
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Väldigt nöjd.
  + Grym skärm
  + Lätt
  + Bra batteritid
  + Android (CM 4.2.2 efter root ;))
  + Otroligt snabb
 • Ganska dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  - Uppdatering till 4.1.2 ännu inte lanserad (ligger efter vanliga S3).

  - Drabbades av klipp och klistrabuggen som många andra haft (klipp och klistra slutar fungera) och enda lösningan är att återinstallera hela telefonen eller roota den. Inget av lösningarna särskilt lockande.

  - Batteriet räcker knappt en dag och jag behöver ofta ladda den på eftermiddagen. Kan ev förbättras genom att stänga av 4G men det blir pilligt.

  - Kameran känns avesvärt sämre än iPhone 4S. Bilder blir lätt suddiga på nära håll (dåligt om man t.ex. vill fota dokument i Evernote).

  - Krånglig att hantera. Varenda del av utsidan känns som en knapp och plockar man upp den är det lätt hänt att man av misstag tryckt på någon av knapparna.

  + På plussidan så fungerar den utmärkt som portabel wifi-hotspot med hög hastighet över 4G.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Är en van galaxy s användare, har haft s 1 & 2, mitt betyg efter ett par veckors användning:

  - Ingen radio, ja jag kan streama men de som har begränsad datamängd...
  - Fysisk hemknapp, visst ändrad form från de förra, men på s 1 & 2 fick jag trycka hårdare & hårdare...
  - Jag tycker bättre om att ha uttaget till laddningen uppifrån, stör mig mindre om jag vill använda telefonen när jag laddar.
  - Baksidan. Visst tunn plast gör det lätt att få av bakstycket, men så ofta tar man inte av det! Känns för plastigt=billigt. Skulle gärna sett att kameran var nedsänkt iaf 1 mm för att minska/ta bort risken för att skrapa linsen till kameran.
  - Skärmen blinkar till, knappt att man märker det men det händer & det gäller olika appar så jag tror inte det är ett app problem tyvärr. OBS inget stort problem men det händer.

  + Allt annat ;)
  + Skärmen, fantastisk, underbar, ...
  + Flytet, har retat mig så mkt på s 1 & 2 att jag har lagt in cust ROM på dem båda, tror inte jag kommer att göra det på den är. Reagerar perfekt!
  + RAM, multitaska bäst fan du vill :)
  + 16 gb & plats för minneskort
  + NFC, när ska vi få fler användningsområden, låt mig betala med mobilen!
  + 4g, sweet. Får mig att fundera på mitt första 28k modem, haha
  + GPS, fungerar helt ok

  Väljer att inte sätt betyg på batteritid, låter du den ligga och inte surfar eller spelar tror jag du är mer än nöjd med tiden. Men är du som mig och surfar lite då & då, spelar lite, kollar facebook osv kommer du att få ladda ofta. Varför ha den bästa (?) mobilen om du inte använder den...
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + Supersnabb
  + GPS hittar din position snabbt.
  + Batteritiden är mycket bra, om du bara kör på 3g (WCDMA)
  + 2Gb RAM (1Gb mer än i S3 3g)
  + Android 4.1.1
  + Kameran är snabb och ger bra bilder/video.
  + inte allt för mycket bloatware.
  + Plats för minneskort.
  + Batteriet går att byta utan verktyg.
  + NFC
  + Du får 50Gb på Dropbox.
  + Priset 2160:- (90kr X 24mån + Comviq Fastpris)
  + Hitta din borttappade telefon, samt fjärrlåsa eller radera den mm.

  - Ingen FM radio (till skillnad från S3 3g)
  - Kameralinsen sticker ut = inget linsskydd
  - Batteritiden är dålig om du kör på 2g (GSM endast)
  - Batteritiden är jättedålig om du kör på 4G
  - Mekanisk hemknapp
  - Osnygg
  - Dålig översättning i vissa menyer och instruktionsbok.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + 4G
  +snabb
  - Batteritid
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra skärm, batteri och fantastisk surfhastighet på 80-90Mbit ner och 40-50Mbit upp.
 • Ganska dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Helt ok telefon. Formfaktorn är dock för stor. Under vintertider så glider den lätt ur handen och då kan man säga hejdå till glaset och skärmen (talar utifrån egen erfarenhet).

  Relativt buggig och inte lika responsiv som konkurrenternas smartphones, dock har Jelly Bean och Googles smörprojekt sett till att den inte alls buggar i GUI:t.

  Studerar man det underliggande systemet på filsystemet och så, så ser man en hel del bloat och gröt som för en nörd får den att se ut som ett ihopplock av inte så erfarna kodare.

  LTE fungerar ypperligt och har stöd för våra inhemska frekvenser. Dock ger den mig inte samma glädje när jag använder den som mina andra smartphones.

  Android är roligt att leka med. Men tycker det saknar det där lilla extra. Storleken är ett stort hinder! Plastic fantastic. :( Förväntade mig mycket mer!

  Det roliga är att Samsung lyckats skapa en hype och ett gäng fanboys omkring sin produkt inte helt olik den man tidigare upplevde på den störa konkurrentens läger.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  En mycket bra telefon! 4G fungerar perfekt men drar en hel del batteri därav 9 av 10 stjärnor. Batteriet är enligt mig helt ok men kunde ha varit bättre. Jag surfar ganska mycket på den, är inne på FB, Whatsapp, Twitter osv. Jag drog ur laddaren 05.40 i morse och har nu (kl 20) ca 50% kvar av batteriet. Med andra ord så räcker batteriet utan problem en hel dag. ( I nya uppdateringen från samsung kan man lätt stänga av 4G till 3G om man vill ha ännu bättre batteri).

  Har inget annat att klaga på. Telefonen är mycket snabb. Den har 2 gig ram (grymt vid multitasking). Film och videoklipp på skärmen ser super bra ut. Gillar skärmen skarpt!

  Är mycket nöjd med köpet!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Graynt bra lur som flyter på som inget tidigare, detta misstänker jag är dels på grund av operativsystemsuppdateringen men även att det inte är någon väntetid då 4g-nätet gör sitt goda.

  Det som saknas för betyget 10/10 är kameran, jag hade gärna sett att dom la lite mer tid på mjukvaran, kanske fixade lite snyggare gränssnitt och lite mer funktioner.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag är mkt nöjd med telefonen och har inte haft några problem sen jag skaffade den (3 veckor).
  Hade tidigare en S1 som blev för slö. 4G fungerar utmärkt på de flesta platser.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Den bästa telefonen som finns där uteför tillfället.

  Enda minuset är att batteriet inte håller så länge som önskat. annars är allt på top....
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  underbart med 4G, på vissa platser där 3G inte fungerar och andra anslutningar är så dåliga och långsamma så att man knappt kan surfa, men efter att jag bytte till denna telefon då går det snabbt att surfa på flera av dom platserna
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Perfekt telefon, skulle fått tio stjärnor om den haft FM-radio.
  (Ja, det finns webradio men det finns inte till alla kanaler och åker man utomlands drar fakturan iväg rätt rejält.....)

  Pratar man med Samsung i Sverige säger de att ingen av deras LTEtelefoner kommer ha FMradio.
  Finns dock med FMradio i USA så frågan är om de håller tillbaka det p.g.a. någon lag?
  Hör gärna av er om ni vet mer eller om ni har en app som ersätter!

  4G funkar klockrent efter att man angett rätt APN.....(halebop.telia.se)

  I allt annat så saknas ingenting, skulle inte byta mot någon annan mobil idag.

  Jelly Bean (4.1.1), bra flyt, snabb i allt.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Något kort batteritid, i övrigt riktigt snabb och skön att använda!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft telefonen i ca 1,5 år och rabatt affär.
  Har haft knoge problem:
  - Telefonen slutade laddning efter 1 år / lada extremt långsam! Fick skickade det till reparationer kan och fel blöja fixering.
  -Headphone Jack bryts (inte fixering det) har passa bra på telefonen så vet inte hur det blev skadad ...

  Plus:
  -Design
  -kamraet
  Screen
  Ljud

  Minus:
  -Efter Uppdatera till android 4.3 har släpat tel / fryst väldigt mycket
  - Plast runt kanterna (det ser ut som stål) börjar vara svart eftersom plast samsung användare är dålig kvalitet.