Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Wake-up Light HF3520

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Väckarklockor (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.27)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ljusfunktionen är bra, men:

  -Ljudet är uruselt, tunt och burkigt.
  -Knapparna är svåra att hitta, träffa rätt.
  -Radiomottagning är kass även med hela antennsladden uppe på väggen, p1-p4 kanalerna fungerar. Min tidigare radio klarar av mottagningen bättre på samma plats.
  -Man är tvungen att stänga av ljuset och radion med 2 olika knappar.
  -Det går inte att ställa in larm för endast vardagar, glömmer du stänga av larmet på fredagen larmar den lördagen :(
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra idé, dåligt genomförd.

  Varför går det tex. inte att stänga av bakgrundsbelysningen på displayen? Att ständigt bli påmind om vad klockan är av de ständigt lysande röda siffrorna är bara stressande när man ska sova. Var det ingen på Philips din tänkte på det?

  Man ska kunna snooza genom att nudda klockan men det fungerar lite sisådär. Man får lägga handen på ganska resolut. Men då är det stor risk att man kommer åt knapparna på ovansidan. Det hade varit enkelt att göra dem lite nedsänkta och därmed svårare att komma åt av misstag men icke. I och med att knapparna sticker ut är det överhuvudtaget ganska enkelt att komma åt dem av misstag. Det har hänt att jag råkat stänga av alarmet av misstag genom att lägga något på bordet.

  Ljudet är väldigt burkigt.

  För en klocka för ~1000kr hade jag förväntat mig bättre kvalité än så här. Tyvärr verkar det inte finnas några alternativ. Skärpning Philips!
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Att vakna med ljuset är toppen. Jag vaknar lätt och blir stressad av plötsliga ljud så det här gjorde en positiv skillnad för mig.

  Själva lampan är vacker och fungerar bra, men hur kan man missa uppenbara saker som att det går inte att stänga av larmet enkelt? Att snooza rör man bara vid lampan (vilket jag inte behöver) men att stänga av måste man sträcka sig och leta efter en knapp (av flera) på kanten. Ljudfunktionen är ok men varför bara stödja förinstallerade kvitteringar eller havsbrus? Att byta sommartid eller ställa om larmtid är lite meckigt. Priset är dessutom onödigt högt. Man undrar varför det inte finns vettiga alternativ? Kom igen Samsung, LG, någon - hitta på ngt!
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra koncept som tyvärr Philips verkar ha patent på? För som vanligt när det gäller dem så är det alltid någonting i produkten de misslyckas med, någonting man stör sig på.

  I detta fallet är det användargränssnittet/hur knapparna sitter och fungerar. De är ologiska och svåra att komma åt, man trycker alltför ofta på fel knapp när man ska försöka stänga av ljudet eller ställa in ett alarm. Trots att jag använt till och från i flera år missar jag fortfarande hela tiden. Enkelheten i användargränssnittet är extra viktigt på en sådan här produkt då man ofta är yrvaken och ser dåligt när man ska använda den. I denna aspekt är produkten riktigt dålig.

  Annars funkar ju lampan som den ska och hjälper till vid uppvaknandet.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ljusfunktionen är ok men utförandet på resten är under all kritik. Helt omöjligt att stänga av larmet när man vaknar. Knapparna är små och sitter ihop med ett gäng andra knappar. Dessutom måste man stänga av ljuset och ljudet med varsin knapp. Nu senast råkade jag sätta igång demo mode. Det var inte så poppis hos frugan. Det har hänt ett flertal gånger att jag varit tvungen att dra ur sladden på fanskapet för att jag inte kunnat stänga av fågelkvittret... Jag har haft den i 3 månader och verkligen försökt att gilla den för jag gillar konceptet men nu åker den ut på försäljning.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Tycker den är oerhört sympatisk med sin varma soluppgång/nedgång. Ljudet överraskade också efter att ha läst en del negativa kommentarer ang ljudkvalitet och radiomottagning. Inga problem alls. Blev en god vän fort!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har använt denna nu i två veckor och för mig är den ovärderlig. Jag hade tidigare riktigt svårt att gå upp på morgonen men sedan jag skaffade mig Wake-up Light går det betydligt enklare. Som några skriver nedan är det ingen mirakelmaskin och den gör dig inte mindre trött men det blir betydligt lättare att gå upp. Om jag köpt min Wake-up Light idag skulle jag dock välja en billigare modell, vad som skiljer denna från sina småsyskon är att med HF3520 kan du ställa in två alarm och välja på fem olika alarmljud. Två funktioner som i mitt tycke är ganska onödiga. Jämför med HF3505 så har denna högre ljusstyrka och insomningsfunktion. Det första kan tyckas vara viktigt men faktum är att HF3520 ger i från sig i ett så starkt sken att jag gott hade klarat mig med ett lägre luxtal. Sammanfattningsvis så tycker jag att en Wake-up light är ett måsteköp för alla som har svårt att vakna.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det blir helt klart lite lättare att komma ur sängen med denna som väckarklocka, men nån sorts mirakelmaskin är det inte. Det bästa är att jag slipper det onda i ögonen som kan bli när man kliver upp tidigt utan denna klockan. Ljuden inaktiverade jag dock rätt fort, jag mådde dåligt av den extremt dåliga kvalitén på ljuden, tänk mp3 kodat med 16kbit/s.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag fullkomligt älskar den här klockan! Definitivt värt dom extra pengarna att få soluppgång/nedgång i färg (jag lyckades iofs köpa på kampanj)! Helt underbart att vakna till lite lätt när lampan börjar lysa orange... och successivt vakna upp tills "solen gått upp" och fåglarna börjar kvittra :-)
  Snooze är ju också underbart lätt att aktivera :-) Dock lite bökigt att stänga av som föregående talare påpekade...

  Solnedgången är inte helt fel heller, men den buggar lite - eller om det är by-design - vet ej, men när jag aktiverar solnedgången och ändrar ljusstyrkan manuellt så dimper solen ner väldigt fort - typ på en halv sekund, så om man gör så blir det mer som en sleep-timer... det blir ju som en extra funktion då kan man säga så det är säkert ingen bugg... ;-)

  Ang. ljudet vid användning av radio så besvärar inte det mig, det är en klockradio så jag hade inga som helst förväntningar på det... bättre då med en smartphone i docka med en app som börjar spela radio vid samma tid... kanske? om ljudet är prio så köp något annat m.a.o. (eller komplettera) ;-)
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + Mycket bra och starkt ljus
  + Displaystyrkan reagerar väldigt snabbt och justerar sig efter hur ljust/mörkt det är i rummet
  + Man behöver bara trycka lite lätt någonstans på framsidan för att aktivera Snooze
  + Ljudet man vaknar till är klockrent, verkligen skönt att vakna till
  + Går att ställa in ljusintensiteten och ljudvolymen på ljudet man vaknar till

  - Ljuset lyser inte i 360 grader vilket gör att endast den delen av rummet som framsidan av lampan pekar mot blir ljust
  - Skönt med touchknappar men de är väldigt små och man måste hela tiden pricka ganska precist

  Summa summarum: I överlag bra men jag fick lämna tillbaka den genom Philips nöjdhetsgaranti eftersom den inte hjälpte mig. Enligt Philips hemsida så står det "Oberoende forskning* visar att 92 % av Philips användare tycker att det känns lättare att kliva upp ur sängen". Jag verkar vara en av de återstående 8 % som inte vaknar upp lättare av den här lampan. Hade den lyst med 360 graders ljus så skulle den hjälpt mig med all sannolikhet tror jag.