Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Wake-up Light HF3510

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Väckarklockor (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Om "touchknapparna" hade fungerat hade jag varit väldigt nöjd, men i nuläget är det ett rent lotteri om huruvida jag ska kunna ställa ett alarm då de oftast inte reagerar när man trycker på dem.

  För mig som går upp vid olika tider nästan varje dag har detta gjort att jag relativt ofta fått nöja mig med alarm från min mobiltelefon. Ljudet i högtalarna lämnar också en hel del att önska, men det hade inte gjort så mycket om resten fungerade bra.

  När det väl fungerar är jag dock riktigt nöjd. Men dessvärre kan jag inte ge en alarmklocka, för detta priset, mer än en etta i betyg om den inte ens fungerar varje dag.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fungerar ok rent tekniskt. Har dock inte hunnit utvärderat om dess syfte uppfylls då jag inte är den huvusakliga användaren. Men verkar ganska trevlig ändå.
  De skulle ha satsat lite mer på alarmfunktionen bara. Saknar funktioner för flera larm samt möjlighet att lägga in helg/vardag. Finns även enbart 3 alarmljud, varav två verkar vara fågelljud. Annars kan man även köra radio. Måste gå upp betydligt i pris för mer flexibilitet på ljuden, och jag tror USB-versionen har gått ur tiden helt tyvärr. Högtalaren är också ganska kass, men fungerar ok för enkla ljud.
  Innehåller LED som enligt uppgift kan bytas ut (av Philips), men skall förhoppningsvis hålla längre än andra Wake-up light modeller med halogen etc. Inget brumm i dimmerfunktionen som vissa andra modeller, vilket är bra.
  Köpt på Mediamarkt för 690kr.