Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Avance Collection HR7778

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Matberedare & köksmaskiner (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Tyvärr måste jag ge denna maskin minsta möjliga då den började ryka efter 4 gånger användning. Åkte till Butiken och fick en ny och då började den ryka första gången. Det enda jag blandar med är kokt mat till barnet. så det är ingen hård mat. Förstår inte vad problemet är när det händer på två maskiner.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Mångsidig maskin med massor av tillbehör. Den gör allt från juice och smoothies till att riva grönsaker eller skiva frukt utan problem. Den klarare enklare bakning men lämpar sig inte för brödbak där degen måste knådas länge. Extra plus att i princip alla tillbehör kan köras i diskmaskin.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Hade kollat och läst en hel del innan köp och då denna fått bra betyg i tester plus att jag hade haft en annan Philips matberedare i 10-15 år som jag var väldigt nöjd med så föll valet på denna. Mycket med maskinen är bra, känns rejäl och har bra kapacitet. För oss finns det ett jättestort minus; locket till mixerkannan är inte tätt.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ska lista mina upplevelser efter några månader med maskinen:

  Positivt:
  +Många tillbehör, ger många möjligheter med maskinen.
  +Stark motor, som utan några problem kör igenom det mesta man slänger i.
  +Byggkvalitet
  +Storleken på tillbehör, om man alltid lagar till fyra personer eller fler.

  Negativt:
  -Storleken på maskinen, borde kollat upp det lite nogare innan jag handlade hem den på nätet men den är större än min Kenwood Major hushållmaskin.
  -Storleken på tillbehören, om man som jag har ett mindre hushåll än fyra pers.
  -Många tillbehör, allt är som jag skriver på positivt är bra förpackat men allt som allt fyller denna maskin + tillbehör lätt upp ett helt skåp i köket.
  - Glapp mellan verktygen och skålen. Det finns utrymmen överallt i maskinen där saker gärna fastnar eller smiter igenom när man försöker hacka eller strimla tex grönsaker.
  -Vispfunktionen, ett skämt. Man måste minst vispa 3-5dl grädde för att det ska fungera men trots det kommer inte visparna åt all grädde.
  -Råsaftcentrifugen, ska man verkligen behöva lossa på fyra stjärnskruv varje gång man använt den för att kunna rengöra? Pinsamt dåligt.

  Som ni läser är jag tyvärr ganska missnöjd med mitt köp och jag skulle inte rekomendera den till någon som likt mig har ett mindre hushåll. Brukar annars vara nöjd med Philips produkter men här får de tänka om.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  I like multi function. Good for home using. I use it in restaurant and got smoke when i make a dough.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra matberedare med många tillbehör.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Min gamla matberedare (Kenwood) hade släppt mig efter bara tre år efter köpet. Han agerade som en klassisk robot (1,5 l) + mixer (1 liter).

  Under nästa inköp, jag ville vara uppmärksamma på produkternas kvalitet och funktioner som erbjuds.
  Efter tvekar mellan flera liknande produkter (Moulinex Master 8000, en annan Kenwood), bestämde jag mig för att köpa Philips Avance Collection HR7778.

  Jag är inte alls besviken med detta köp! Förutom att ge alla funktioner som gjorde min gamla robot (med en kapacitet på skål och mixer största), finns det också en spegel funktion krossad (mixer), en centrifug (äppeljuice, morot), en kräm baserad och vit snö med en dubbel piska och även en funktion för problemfri deg / brioche!

  Jag som inte trodde att tjäna mig besväret jag hade fel, en produkt som inte är avsedd för bakning, jag är mycket nöjd med detta tillbehör.

  Centrifugen fyllde också väl dess funktioner.
  När skålen och mixer, deras stora förmågor är en fördel för stora familjer eller när vi får gäster. De olika tillbehör fungerar perfekt! (Cut stekt julienne riven eller stora änden, etc ...)

  Det finns också en juicepress, men jag har aldrig använt detta tillbehör.

  Det senaste tillskottet i denna produkt är förvaringsbox tillbehör. En bra idé!

  Jag rekommenderar starkt, mycket denna produkt! Mycket bra kvalitet / pris-förhållande.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sprickbildning maskin som blandar och krossar allt som är i det. Kan blanda, knåda, fräsar, juice etc. Lätt att rengöra. Definitivt värt pengarna.