Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple EarPods with Remote and Mic

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.74)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  För att vara Apple-hörlurar som även ingår när man köper en Iphone 5c så är dem förvånansvärt bra.

  Bra;

  + Snygga
  + Prisvärda
  + Bra bas i jämförelse med tidigare Apple-hörlurar
  + Lätta

  Mindre bra;

  - Passformen är tyvärr dålig, inte optimalt för träning
  - Sladden är usel
  - Dålig isolering

  Klart godkända hörlurar om alternativen är få. Fungerar bra som "Backup-lurar".
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  OM du köper ORIGINAL (Jag köpte från ComputerSalg Model-nr.: MD827ZM/B) så är de bland de bästa och mest bekväma (passar mina öron perfekt) du får för 150-250 kr. Köper du det absolut billigaste som finns tillgängliga (90-110 kr) så kommer du med största sannolikhet få fake. Prisjakt kommer aldrig rensa ut deras bluffmakare verkar det som.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Ger en stjärna för dessa lurar aldrig sitter fast i öronen, samma med alla liknande till andra lurar. När man tog bort 3.5 ingångar så tog man bort njutningen med hörlurar.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra kundservice från Teknikproffset.se. Hörlurarna är riktigt bra för det låga pris de kostar. Tack!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Dom låter bra, är lätta att ta med och har den bästa komforten jag har varit med om när det gäller hörlurar. Det negativa är att kabeln är ganska lätt att ta sönder så jag rekommenderar att förstärka den med en fjäder eller gummiband så den blir lättare att greppa tag i vid änden och så att den inte böjer sig.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Kan bara säga att även version MNHF2ZM/A inte låter nånstans i närheten så bra som min gamla original-lurar (vilka tyvärr har börjat glappa efter många års trogen tjänst). Dessutom kan t.o.m. höra elementen hoppa runt därinne i skalen när man rör på huvudet.
 • Dålig
  1 år sedan
  KÖP INTE FRÅN COOLIFY.SE! Extremt dåligt. Det har nu gått mer än 5 veckor sedan jag beställde mina Apple EarPods från Coolify.se, medan frakten skulle ta 1-5 dagar. Jag fick ett mail en vecka efter jag beställde om att frakten skulle bli försenad med ytterligare 5 dagar, sen har det varit tyst... Priset och frakten som var gratis var lockande, men 100 kr i sjön + 1 månads väntan var det inte värt.

  P.S: Uppdaterar då produkten kommer fram.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Finns uppenbarligen skräpversioner av dessa, kanske importerade från.. ?

  Köpte version MD827M/A från SkalHuset.se för 98kr. De var i stort sett oanvändbara, fick huvudvärk av det otroligt burkiga och tunna ljudet. Såg ut som original, men svårt att tro. Skalhuset.se var ovilliga att hjälpa till, dåligt!

  Köpte nu istället version MNHF2ZM/A från ComputerSalg.se för 185kr. Det är den nyare versionen med pappersförpackning, mycket bättre ljudkvalitet.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  efter bara någon månad börjar ljudet fara snett. Väldigt jobbigt då jag verkligen hatar när det låter så.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  + väldigt bra pris. (För priset så är de bra hörlurar).
  + Du kan höja/sänka ljudet, vilket man kan tycka är en självklarhet men icke.

  - Men hörlurar som du inte ”pluggar” in i öronen släpper in alldeles för mycket ljud utifrån. Vilket leder till att du måste höja ljudet och som sedan troligen skadar din hörsel.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte två par, för jävligt ljud med dålig tryck i bassen för att vara budget.
  Köpta för 99kr styck och är garanterat FEJK! Orginal kostar mer!
  Så betyget är på ej Orginal. Dåligt av Prisjakt att ha med oseriösa företag.
  Köpta på 24.se
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Apple earpods orginal kostar i butik 300-350 kronor och låter för de pengarna fantatiskt, skull nu nya från skalhuset för 98kr misstankar om fejk redan vid priset men jag ville testa och de är tyvärr ej orginal, annan kabel det brusar i bakgrunden och den högra luren har ca 50% högre volym än den vänstra, reklamerar,.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Uppd.2: sista stjärnan försvinner. Försökte köpa ett ex två år senare och fjärren funkade knappt. Kommer aldrig mera köpa dessa – det enda jag fått är tidsslöseri med returer.

  ---

  Uppdatering: drar av en stjärna till då 3,5 mm-pluggen tappade sin kåpa som nu kan fara runt löst på sladden. Det verkar som att tillverkarkvaliteten försämrats en del sen 2012.

  ---

  Köpte ett par nya eftersom jag var nöjd med de som följde med min iphone 5.

  De nya hade dålig respons i fjärrkontrollen / knapparna.

  Fick ett par nya, vilka var ännu sämre.

  Volymkontrollen funkar ej, och start/stopp funkar sporadiskt. Siri aktiveras av sig själv, musik börjar spela utan att jag trycker på knappen, byter till nästa låt av sig själv, etc.

  Har testat knapparna på både iOS och OS X och jämfört med knappen på ett par lurar från Koss. Jag har säkerställt att jag har originallurar. Helt klart tillverkarfel.

  Med dessa odds kan jag inte rekommendera produkten, i alla fall inte om du beställer på nätet. Din tid kommer att tas upp av att krångla med reklamationer och posten, i värsta fall upprepade gånger.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Var försiktig! Det är inte original i de flesta butikerna.. Köp den från Apple Store.

  Jag har använt Apple EarPods sedan 4 år och det är den bästa in-ear hörlur jag någonsin har använt!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt bra även om man inte är en apple person, fick tips om dessa ifrån en Webhallen butik. Ljudkvalitén är väldigt bra för att vara stocklurar, bra bas och väldigt klart ljud. Har kört med dessa i flera år och har dessa som reserv. Fungerar bra även fast jag kör dom på en Samsung smartphone. Volym fungerar ej om man inte är på en iPhone men play/paus gör.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  EarPods är som ljudvärldens McDonalds. Smakar gott, ingen jättebra kvalité men det Fungerar.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  De fungerar men ljudet är rätt burkigt och skakigt, ingen riktig bas och de går sönder visserligen lätt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  BÄSTA GAMING HEADSET
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har exakt samma erfarenhet som Samuel1711 av dessa. Har haft tre stycken och alla har slutat funka i högra luren och ganska snabbt. Nej det är bättre att lägga till några hundringar och köpa sig ett par Sony eller dyl. Bror köpte ett par för Sony för ca 400kr som låter MYCKET bättre och håller bra.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  För priset är dessa mycket bra! Är dock inne på 3e paret och kvalitén varierar.

  Tycker det är väldigt svårt att veta vilka butiker som säljer EarPods som är 100% original med tanke på hur mycket priset diffar mellan olika butiker. Ett gäng säljer dessa runt 100-lappen, har någon koll på om dessa är helt original?
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ni som införskaffar dessa och klagar på dålig ljudkvalitet har för små öron. Visst - man måste trycka in dessa långt och hårt vilket kan göra ont, men när de väl är inne sitter de fast ordentligt och ljudkvaliteten är bättre än på mina 6000 kronors hörlurar. Det enda minuset är att sladden är av dålig kvalitet vilket innebär att du med största sannolikhet kommer behöva byta ut dessa två - tre gånger per år.  Jag är en professionell DJ och har testat över femtio hörlurar under senaste åren, nedan följer mina absoluta favoriter i kategorin ”Bästa hörlurarna i budgetsegmentet”:

  Urbanears Plattan ADV Wireless:
  (+) Riktigt bra ljud för den som gillar bas
  (-) Kopplingen med Bluetooth hackar till, cirka en gång var tionde minut
  SLUTSATS: Detta är de absolut bästa hörlurarna du kan få på svenska marknaden för under 1000-lappen i nuläget. Om du älskar djup och fyllig bas med en hyfsad diskant och letar efter ett par hörlurar som i princip inte läcker något ljud har du kommit helt rätt!
  BETYG: 9/10

  Jabra Move:
  (+) Riktigt snygg och tidlös design, byggkvaliteten, väger knappt något
  (-) Det tunna ljudet, läcker ljud
  SLUTSATS: Dessa passar perfekt för dig som ska träna eller röra dig mycket! De levererar (tyvärr!) knappt någon bas. Bluetooth-kopplingen är riktigt bra, det hackar aldrig samt att i mitt test räckte den 10 meter utan minsta problem.
  BETYG: 6/10

  Apple EarPods:
  (+) Det bästa ljudet du kan få för under 1000-lappen
  (-) Ganska många butiker säljer inte original-lurar, trots att de påstår att de gör det
  SLUTSATS: Detta är det absolut bästa ljudet du kan få för under 1000-lappen, men det finns en ganska stor hake. Ganska många butiker påstår sig sälja originalet av Apple, vilket de dock i själva verket inte gör. Originalet är de enda som har bra ljud, om du införskaffat ”dessa” och upplever dåligt ljud har du med största sannolikhet inte fått tag på ett original. De lossnar även ganska lätt så de passar sig inte för den som ska använda de till träning. Byggkvaliteten är även ganska dålig, så du lär behöva byta ut dessa 2-3 gånger per år. Ljudkvaliteten är dock tillräckligt bra för att väga upp för detta.
  BETYG: 9/10
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett ord - prisvärda.

  Detta är ett ord jag sällan använder för att beskriva Apples produkter, men dessa hörlurar är faktiskt helt okej för priset. Om du tycker om bas och inte vill betala så mycket, är Apple EarPods hörlurarna för dig.

  EarPods funkar bäst för hip-hop-musik och podcaster. Om du vill lyssna på annan musik rekommenderar jag dig överväga att spendera lite mer pengar på hörlurar (de hörlurar jag vanligtvis använder är Beats Solo3).

  Jag har två par EarPods, ett par med Lightning-anslutning (för min iPhone 7) och ett annat par med telefonkabel (till min dator). Det känns lite omständigt att behöva ha två olika par EarPods, men det är OK i och med priset.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  VARNING: leta inte efter denna produkten här! De flesta är ripoffs och prisjakt bryr sig inte om det.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte min första par lurar på Webhallen, varpå det första exemplaret fick jag byta redan efter 2 minuter p.g.a..stiftet som man sätter i telefonen, satt inte fast på sladden.
  Gick därför tillbaka och byte headsetet mot ett annat, vilket har fungerat mindre bra.
  Det började med att det fungerade ibland och i bland inte, med att svara från headsetet.
  Efter en tid visade det sig att det var mikrofonen som fungerar 2 av 10 fall när man svarar vilket inte känns okej.

  Känns som om det är andra sorteringen som säljs av andra butiker, frågan är om det är likadant på Apple egna shop?
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mina förra, äldre lurar av samma sort gav betydligt mer värme och bas i ljudet. En bra och billig hörlur är nu mest... Bara Billig. Vad sjutton hände? Har provat flera men ingen låter bra. Två har haft rena fel från fabriken med. Apple snålar.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft tre par, den högra luren har gått sönder inom 2 månader på alla par 0/10
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag tycker dessa är bra hörlurar eftersom jag inte gillar sådana som samsung har som sitter så långt in. Jag har mycket känsliga öron. De har helt ok ljud och sitter helt ok. Jag gillar dem och väldigt bra att man får dem gratis. Dock hade jag ett par som gick sönder på höger öra där micken sitter, vet fler som har haft samma problem. Micken är bra och man kan pausa, höja och sänka och byta låt har jag för mig. Ska köpa nya eftersom mina blev stulna i samband men inbrott. Man ska köpa äkta om man vill att de ska hålla! Bra InEar hörlurar????????
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra för priset, inte minst med volymkontrollen som ingår och alla funktioner. Luftigt och rent ljud tack vare bra diskant med balanserad bas. Hyfsat mellanregister. Släpper igenom ljud, kan vara bra och dåligt beroende på hur man ser det och användningsområde.

  På tal om funktionerna, har den mycket många inte känner till. Många tänker inte ens på att volymkontrollen har en mittenknapp. Funktioner (mot iPhone/iPad/Mac) är:

  - Dubbelklick mittenknapp: Hoppa till nästa musikspår.
  - Trippelklick mittenknapp: Hoppas till föregående musikspår.
  - Dubbelklick mittenknapp med andra klicket intryckt: Spola fram i film och musik.
  - Trippelklick mittenknapp med sista klicket intryckt: Spola tillbaka.
  - Plusknappen med iPhones kamera-app igång: Ta ett foto. Kanon om man har mobilen på stativ och inte vill vidröra den (t.ex. vid långtidsfoto).
  - Mittenknappen nertryckt ett tag: Aktiverar Siri, som nu finns på svenska.
  - Mittenknappen om det ringer på mobilen: Svara på samtalet.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra medföljande hörlurar. Sitter skönt
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt ok hörlurar med bra ljud och god passform. Däremot något känsliga, ett lätt ryck när väskan åkte på fick höger hörlur att ge upp. Inga yttre tecken på att något är trasigt, men uppenbarligen har något invändigt gått sönder och jag måste återigen skaffa mig ett par in-ear lurar. Kommer inte bli dessa igen.

  För 89kr var de ett riktigt bra köp, synd bara att de inte höll längre än 2 månader.

  + Helt ok ljud
  + Bekväma!

  - Byggkvalité. De känns lyxiga men det är bara utvändigt. Tål inte (min) vardag speciellt bra.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra hörlurar sett till priset! Sitter bra i öronen, springer ofta med dem. Klart och skönt ljud. Dock är basen inget att hurra för.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fantastiskt bra lurar. Bra passfor och bra ljud
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Dåligt ljud, sitter dåligt, enda plusset är volymkontrollen
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har provat många dyra in-ear lurar i min dagar. Dessa är fantastiska.

  * Behagligt bra ljud
  * Sköna
  * Prisvärda
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ljusår bättre än Apples tidigare pluggar. Basen är faktiskt ganska tung, diskanten är klart godkänd och ljudet är överlag väldigt detaljrikt. Att säga att ljudet är superbra vore lögn, men det är över förväntan och mycket, mycket bättre än hos Apples tidigare modell. Även passformen är bra och de läcker inte speciellt mycket.

  Det är nästan så att de kan mäta sig med ett par halvbilliga men "riktiga" pluggar som exempelvis SoundMAGIC E10.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra ljud med massor av detaljer samt bas, bra kvalité!
  Underpris!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Väldigt nöjd med dessa lurar som medföljer vid köp av en iPhone 5/5s. Bra och klart ljud, inte perfekt men det är det aldrig med medföljande lurar, oavsett märke. En möjlig nackdel med dessa gentemot in-ear lurar som de flesta andra tillverkare har, är att dom är släpper igenom lite mer ljud till omgivningen, men i övrigt väldigt bra för sitt pris. Passformen verkar det finnas lite olika åsikter om, men på mig sitter dom dock bra.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra ljud, stor förbättring jämfört med gamla versionen men de håller inte. Är redan inne på mitt tredje par.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Okej ljud. Fruktansvärt obekväma dock och trillar lätt ut om man inte sitter helt stilla med dom. Dvs, omöjliga att t.ex gå med. Men okej framför datorn.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  måste säga att jag är mer nöjd med dessa än mina Beats studio som jag köpte förra sommarn.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Lite blandad upplevelse för min del. Lurarna passar helt OK i mina öron och är mycket mer bekväma under långa sessioner än silikonpropps-varianter. Mikrofonen är precis som på apples originallurar riktigt bra. Ljudet i lurarna är för bullrigt i viss musik men helt strålande i annan musik, och överlag mycekt mer behagligt än i de flesta inear-lurar jag haft. Kort och gott, passar lurarna dina öron är dom ett riktigt kap!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Väldigt bra ljud i dessa lurar samt väldigt bekväma. Jag använder dom när jag tränar och dom känns knappt i öronen.

  Play/Pause knappen och micen fungerar på alla Android telefoner så du kan ta emot samtal osv utan problem dock så fungerar inte höj/sänk knappen men eftersom det är Androids fel och inte lurarna så är det inget stort problem.

  Jag ger lurarna 9/10 pga att dom överträffade mina förväntningar, var otroligt sköna och passar många olika öron och att dom är billiga. Dock så drar jag av en stjärna för att gummi skarvarna i sladden lossnade (efter 1 tvätt i tvättmaskin samt mycket hopknycklade osv) som Apples hörlurar brukar göra dock så var dessa bättre i kvalité än deras andra lurar.

  Ps. för er som har Apples andra hörlurar som kom med iPhone 3g-4s, dessa lurar är HELT annorlunda i kvalité, ljud och bekvämt het.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kompisen hade ett par av dessa och trodde först han hade blivit lurad, att det bara var en konstik design som Apple kunde sälja på idioter...MEN HERRE GUD VILKET LJUD DET ÄR!
  riktigt bra ljud för att vara snäckor, hade ett par in-ear innan och då var jag tvungen att ta ut lurarna för att prata med folk och de gjorde ont i öronen. Men med dessa känner du knappt att du har någonting i öronen, och du kan ha kvar lurarna i öronen och prata med folk utan att du skriker eller mumlar, plus att fjärren för att pausa funkar på min NOTE2, micen också..tyvärr inte att höja och sänka där av inte 10/10

  ***PS***
  De har även blivit tvättade i tvättmaskin två gånger för jag glömt dem i byxfickan. Ingen skillnad på ljudkvalitet eller micken har märkts.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Prisvärda, bra ljud och sladden trasslar inte in sig lika mycket som de gamla apple-lurarna.
  Det enda negativa för mig är de har lite för mycket bas.
 • Ganska dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bättre än Apples gamla modell iaf

  + Hyffsat ljud
  + Bra fjärrkontroll

  - Sitter jag inte helt stilla, trillar de genast ut ur örat.
  - Kunde funnits i fler färger, vitt blir fort skabbigt.

  Kanske mina öron som är missbildade, men kan inte använda annat än in earlurar då de bara faller ur örat hela tiden.

  Varför kan inte Apple skicka med sina in earlurar ist?
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Riktigt bra ljud, stort frekvensomfång och även bra bas för att vara så små. Skönt att de inte pluggar igen örat utan man kan samtidigt höra omgivningsljud. Sitter riktigt bra också, som gjutna för örat :)
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  I och med dessa har Apple gått ifrån att leverera "brukliga" till riktigt riktigt prisvärda lurar.
  Givetvis låter de inte lika bra som ett par high end-lurar. Men de låter faktiskt lika bra som vissa som kostar två-tre gånger så mycket.
  Riktigt bra basåtergivning för att vara snäckor och ett klart öppet ljud. Dock har de liksom alla billiga lurar ingen vacker diskant. Den låter gärna lite papprig och hård.
  Ljudbilden kan ibland bli lite märklig då vissa instrument framträder för nära. Men överlag gör de ett riktigt bra jobb.

  I mina öron sitter de rikligt bra. Jag tänker inte på att de sitter där efter ett tag vilket är ett bra tecken. Så skönt att kunna skippa inear och ändå få en hyffsad basåtergivning.

  Om man inte behöver lurar som isolerar omvärlden helt så är dessa det bästa du kan hitta för de pengarna i min mening.
  Skulle dock önska att de gjorde EarPods Pro för runt 6-700kr med riktigt bra element i.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket bra ljud och för min del så sitter dom väldigt skönt, även om dom lätt trillar ut. Ett måste att köpa och väldigt bra valuta för pengarna!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jämfört med de gamla runda snäckorna är dessa helt fantastiska! Gjorde en liten snabb jämförelse av ljudet när jag hade köpt dessa och ja, jag kan konstatera att Apple gjort ett bra jobb med akustiken! Sitter dock inte så bra i mina öron. Misstänker att de är väldigt känsliga för användarens anatomi i örat då de är utformade efter någon typ av "generell öronmall"... Detta reducerar lite av basfrekvenserna, vilket är tråkigt i viss musik, men annars är ljudet top notch!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket, mycket bra för det här priset. Rekomenderas starkt!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket prisvärda lurar! Bra ljud till liten peng, som någon annan skrev.
  Att dom inte får en 10:a beror på två saker, jag har aningen för stora öron för att luren ska sitta bra, de trillar ur lite väl lätt för mig, men å andra sidan har jag tidigare bara använt in-ear modellen. Den andra stjärnan drar jag av för det kraftiga ljudläckaget, vilket som man iofs kan vänta sig.