Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

C3 Mix & Go

 Lägg i lista  Jämför
En hushållsmixer modell mindre avsedd för smoothies. Levereras med två 750 ml-muggar som är lätta att ta med sig. Två hastigheter och medföljande receptbok.
Jämför pris på alla C3 Hushållsmixer (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.07)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den fjärde gick precis sönder, nu får det bli nånting annat :)
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Packningen är som sagt det enda negativa med denna och något att vara försiktig med. Ger man 1/5 är man lite av en klåpare och gnällspik imo ^^ Lyssna på oss som klarar av att hantera produkten: den är grym för såväl pengen som vad den ämnar göra! :)
 • Dålig
  5 mån sedan
  Packningen håller inte så länge. Inte kul att få innehållet över diskbänken flera dagar i rad. Denna åker i soptunnan! (el-skroten alltså)
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Sjukt bra mixer för priset. Smidig och bra med många behållare.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Min gick sönder förra veckan, efter ca 6år i action. Otroligt nöjd med tanke på priset. Ganska högljudd och inte direkt kvalitetskänsla på material men den har mixat fint och bägare har hållt. Krossat is och gjort smoothies.

  Däremot verkade motorn lite känslig(luktade överhettning) för att köra längre tid så det blev oftare start/stopp varianten. Den mest störande saken är att den inte var stabil nog att stå still när den mixade så du fick hålla den på plats. Denna gång blir det annan mixer. Lutar åt Ninja eller Nutribullet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  En mycket bra mixer om man använder den rätt. Tänk på att alltid plocka bort den lilla genomskinliga gummipackningen som sitter i delen med kniven då du diskar ur mixern. Tryck tillbaka packningen där den låg, viktigt att den ligger nere i skåran.
  Denna mixer är alldeles utmärkt och räcker till 2 fulla glas med t ex smoothie. Den har 2 hastigheter. Den är smidig och när du mixat kan du byta till locket som följer med och sätta in bägaren i kylen. Vi har haft vår i 3 år och den fungerar alldeles utmärkt och tar mycket lite plats i skåpet. Sköt om den och den varar hur länge som helst!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdaterad 2016-09-12: Packningarna spricker eller åker ut och går inte att få tillbaka.
  Således otäta och läcker som ett soll!
  Sen har jag nu brännt 2st när jag gör en smoothie.
  Håller inte så länge tyvärr dock är tanken god.

  Provat den precis och intrycket är bra.

  Känns gedigen och krossade is som om det inte fanns någon morgondag.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har plågat den nästan varje dag i 4 år nu. Den funkar än, full pott 10/10.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Packningen släpper och åker in i behållaren, snurrar sig runt knivarna. Maskinen klarar inte av vanliga smoothies utan att ta loss bägaren och vända på den ett flertal ggr. Onödigt stor jämfört med liknande produkter.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Prisvärt, men du får vad du betalar för!
  Det enda man kan anmärka på är packningen som sitter mellan bägaren och bladen som som ska förhindra att vätskan läcker ut, man måste vara väldigt varsam med packningen och se till så att den sitter på plats innan man skruvar bladet på bägaren för det finns risk att den lossnar och hamnar i bägaren som resulterar i att packningen mixas sönder i bägaren. Själv har jag varit med om det en gång :( och ramlar packningen av så är det lite svårt att få dit den igen.
  Men utöver det så gör den vad den ska, jag har använt frysta jordgubbar med is och det är inga problem då motorn på 300W hänger med.

  Plus:
  Prisvärt
  2 stora och rymliga bägare

  Minus:
  Packning som tenderar att lossna
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkar bra för lättare användning, typ en mixning åt gången då motorn får arbeta ganska hårt. Packningarna har även en tendens att läcka.
  Behållarna blir sköra/ömtåliga om man tappar dom om man diskar i en diskmaskin.
  Behållarna kostar 99 kr st om det skulle behövas någon ny och det är alldeles för dyrt.
  För pengarna är det en ok produkt.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En blender som först verkade hur bra som helst. Snabbt och enkelt att göra smoothies - och perfekt att kunna göra den direkt i muggen. Men nu har den börjat läcka och då blir det direkt helt värdelöst. Tätningen är a och o och när den fallerar så faller hela produkten. Tråkigt! Det började ju så bra...
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag fick problem med lockets tätning efter bara några användningar. Får ägna mycket tid att placera den rätt bara för att kunna använda mixern. Ingen garanti varje gång. Bättre att köpa något mer professionellt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft denna i flera år och gör smoothies med frysta bär, färsk frukt och yoghurt. Har inget att klaga på, har alltid funkat bra!
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Använde den till att mixa ihop kvarg, vatten och frysta bär. Funkade i 2 veckor sen orkade motorn inte med längre... blir att köpa något annat.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En riktig skit produkt. Packningarna både mellan kniv och burk samt lock och burk lossnar mellan varje användning och måste pillas på plats igen. Efter en större smoothie explosion slutade jag använda den helt och hållet. Dessutom svår att vrida till rätt läge när man skall starta den. Köp den inte! Verkligen, köp den inte.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte för mindre än 3 månader sedan, tyvärr så räckte den endast till fyra användningar. Motorn slutade fungera helt och hållet. REKOMMENDERAS INTE!
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte denna för nästan exakt ett år och en vecka sedan. Motorn la av helt i förrgår. 1 års garanti... (Har mailat butiken och hoppas på att få reklamera ändå). Köptes för 299kr och den säljs ju för runt hälften nu.

  Nu ska jag motivera betyget:
  - Den pumpar in massa luft i min smoothie som gör att den tjocknar till och det verkar som att hållbarheten försämras. Brukar göra smoothies med frusen/färsk frukt, juice och bär på kvällen och ta med till jobbet dagen efter och dricka under dagen/eftermiddagen.

  - Det blir alltid bitar kvar i smoothien eftersom man inte får köra den mer än en minut. Min tidigare Philips Miniblender HR2870 som jag hade före var extremt mycket bättre på att mixa slätt (och tog mer frusen frukt med mindre vätska) än denna trots att den hade lägre motorstyrka.

  - Första veckan (andra användningen) lossnade plastvredet. Det gick att trycka tillbaka så jag brydde mig aldrig om att reklamera pga detta då maskinen i övrigt verkade fungera som den skulle. Det kändes som en sån sak som skulle hända direkt igen med en ny.

  - Det blir väldigt lätt ett vacuum som gör att det är väldigt svårt att få loss locket. Det finns inget bra att ta spjärn mot när man försöker skruva. Har man då dessutom lite fuktiga händer från att ha hanterat frukt och bär innan är det smått omöjligt.

  - Det finns ingen indikation på hur hårt locket ska stängas för att hålla tätt. Första gången jag använde den rann massa vätska ut när jag vände den uppochner för att mixa. Detta är sedan en vanesak men ändå korkad design.

  Det finns EN positiv sak: den är liten och tar inte mycket plats hemma.

  Köp inte denna!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det här är min första blender, köpte den för 179 kr på Ica Maxi.
  Jag tycker att den gör det den ska. Blandar mycket bättre än min gamla
  mixer med stående glaskanna där ingredienserna geggade sig fast i knivarna..
  Jag läste bruksanvisningen faktiskt och gör som det står där. Alltså först med pulse och sedan med ettans eller tvåans hastighet i max en minut. Jag gjorde två olika smoothies, en med frysta och en med icke frysta ingredienser. Bägge blev väldigt bra och släta. Plus även för de stora muggarna.

  Värd sitt pris!
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Perfekt till sportdryck och smoothie.
  Har använt den ungefär 10-12 ggr och den har fungerat bra. Smidig liten mixer som är lätt att hålla ren. Har kört behållaren i diskmaskin på 50 grader utan att den fått missfärgningar. Det går fint att använda behållaren som vattenflaska när man är hemma.
  Bäst av allt är den minskade storleken och att den är lätthanterlig. Det går snabbt att ta fram den och mixa ihop ngt och sen slänga undan den igen.

  + Smidig/användarvänlig
  + Dubbla behållare
  + Större gap längst ner så frukten har lättare att sjunka ner till bladet.
  + Priset

  - Motorn luktar bränt i början men det minskar med tiden.
  - Lite plastig men för priset 180-250kr så är den värt det.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte en först och den gick sönder efter några veckors användning, motorn bara la av.

  Sen fick jag byta den mot en annan av samma modell, den använde jag ett par gånger innan själva vredet som man startar och stoppar den med gick av/lossnade, och då var jag inte alls hårdhänt med den.

  När den väl funkar så är den bra att göra smoothies med men tyvärr verkar kvaliteten vara sisådär. Jag har kanske haft lite otur men de här kvalitetsproblemen drar ner betyget.

  + Prisvärd om den fungerar

  - De två exemplar jag provat hittills har gått sönder ganska snabbt.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Funkar bra, lite plastig men det är alla liknande med.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ja, vad ska man säga. Att ha denna som komplement till en juicepress till exempel då jag kör i Spirulinapulver och vill gärna inte ha det klumpigt så den fantastisk smidig. Har även kört juicer och haft i babyspenat med denna lilla kämpe. Perfekt för Pre Work Outs, Proteinpulver och BCAA-shakes.

  Man får det man köper, det går inte att förvänta sig iskross eller att den gör saker automatiskt.

  + Smidighet!
  + Pris.
  + Motor (man får vad man betalar för)

  - Skulle behövas sugproppar under fötterna så att den inte moonwalkar över diskbänken.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grym produkt, kan inget annat säga.

  Mixar allt bra, allt från nötter/is till mjuka saker som frukt. Kanske liiite svag motor på 300W.
  Är iaf grymt nöjd med den, perfekt för smoothies och protein dryck mm. Bra kvelitet på allt är det också, så det finns faktikst inte mycket att klaga på.

  +
  2st behållare med följer
  Storleken
  Priset
  Kvalitét

  -
  Lite svag motor
  Stadigare fötter (har en tendens att dansa runt när den står på en hal yta)

  Edit; Nu har den gått ihop! Motorn startar inte och den började sega ner ganska snart efter recensionen här :/
  Väldigt synd eftersom jag tyckte så mycket om den, men skulle nästan råda alla att köpa en vanlig riktig blender.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  När den väl funkar som den ska är den väldigt bra och smidig men dessvärre händer det alltför ofta att den inte funkar som den ska. Just nu hålls till exempel min smoothie gisslan då det helt plötsligt är omöjligt att få upp locket (dvs delen med knivarna som man skruvar på behållaren när man ska mixa). Det är inte första gången det händer och nu orkar jag inte med den längre...

  En annan dålig sak jag kan nämna är den lilla gummiringen som sitter i själva "knivdelen". Den passar inte riktigt utan är lite, lite för stor. Trycker man ner den för "ordentligt" så är det nästan garanterat att maskinen kommer att läcka ut vätska när man börjar mixa. Trycker man ner den för löst så lossnar den i stället och sitter sen hårt snurrad runt knivarna och är supersvår att få bort igen.

  Och visst kan det väl tyckas vara smidigt att man kan sätta på ett lock med drickbar öppning på så att man kan dricka direkt ur behållaren som man har mixat i. Dessvärre funkar inte öppningen särskilt bra och innehållet hamnar lätt på ställen där det inte ska vara.

  Så har du inte en ängels tålamod och är stark som en björn så rekommenderar jag dig att köpa en annan produkt.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Prisvärd liten smidig mixer, och perfekt för smoothies och milkshakes. Bra med 2 behållare om man vill ha två olika sorter.
  Har haft våran nu i ungefär en månad och använt ca 2 ggr i veckan.

  + Designen
  + storleken
  + smidigheten med 2 kompletta behållare.

  - billigare nu än när jag köpte den x).

  Slutsats, en bra mixer för den som inte ska blanda 5 liter på en gång och allt för mkt hårda saker då motorn inte är en av de större.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Plastig skit, använde den en eller 2 gånger. Sen gick jag över till min vanliga mixer då jag hade fått denna i present av mitt ex.
  Är egentligen en slö produkt.