Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mitsubishi Electric Kirigamine Hara 6.6 MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VEHZ

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Mitsubishi Electric Värmepumpar (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  En jämförelse med min gamla sket pump går liksom inte att göra. Det skiljer nog 10 år eller mer och det skiljer ännu mer i prestanda och möjligheter.

  Testet som gjordes av Energimyndigheten presterande den bland de bästa.
  http://www.energimyndigheten.se/sv/Hushall/Testerresultat/Testresultat/Luftluftvarmepumpar-2013-2009/?tab=1

  Alla möjligheter osv är jätte nice, men vi köpte den för värmen som den levererar.
  Installerad och klar för 16,100 via kylservice i Gbg.
  Bäst blås för pengen just nu.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Köpte min luft-luftvärmepump från Gränsbygden och är så nöjd med både leverans, installation och hela deras kundservice igenom hela processen.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Fungerar mycket bra, har den i ett 65m2 garage, den går tyst och värmer allt på ett bra sätt, wifi-styurning hanterar man lämpligen via en d1 mini för några kronor. https://github.com/gysmo38/mitsubishi2MQTT
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Köpte höst 2019. Denna pump värmer upp mitt 70-tals hus i tegel på 236 m2. Nu i oktober/november 2020 har jag legat på 6 kw per dag i förbrukning för att värma upp huset till 22 grader. Har en pelletspanna sedan tidigare och fick offert på ny luft vatten pump på 110.000 kr, och bergvärme 150.000 kr. Istället blev det en FH35 för 11.300 kr plus installation på 4000 kr. Bonus med bättre luft och lukt i huset också, plus kylning på sommaren. Köp.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte i april och fick den monterad efter önskemål kyler mycket bra.
  Huset är med brunt tegel så det brukar bli ca 28 grader på sommaren med med denna pump så ligger jag på ca 22 grader.
  Jag kyler ca 100m2
  Pumpen är uppmätt med värme kamera och luften som kommer ur inomhusdelen ligger på 6,8 grader.
  Bra tryck på grejerna
  Förbrukning när det är 30 grader ute är ca 12kwh per dygn
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Köpte via zave, med installation. Efter lite strul med att få den installerad så sitter den nu på väggen och allt är frid och fröjd. Dock inte frid alltid.

  Den värmer bra, och det är en energisparar av dess like. Men den låter, man hör hur gasen far genom rören ibland, detta kan vara nerverande, iaf till en början. Detta sker dock ej hela tiden, oftast i samband med avfrostning. Den ger även hel del resonans i huset. Jag föreslår att man köper markstativ om man är känslig, eller använder fjädrar ist för gummibussningar till fästet.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Puttrat på utmärkt i 5 år. Dags för en rengöring. Men annars så. :) Polarpumpen som utförde installationen i 2013.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har hus byggd år 2007 med frånluftsvärmepump med vattenburet golvvärme på undervåningen och övervåningen har direktverkande el. Väldigt dyrt att värma huset och frånluftsvärmepumpen orkar inte värma utan hjälp med elpatronen.

  Övervåningen innan installationen av FH35 var väldigt torr och kall trotts att elradiatorerna var på för fullt. Golvet, fötterna, armarna, kroppen, soffan allt var i princip kallt.

  Nu har jag skaffat en FH35, och herregud. Det är lika bekvämt som golvvärme som vi har i undervåningen. luften är jämn och varm, golvet möblerna allt är varma. Kunde inte ens drömma om att det skulle bli en sådan stor skillnad, men det blev som dag och natt i komfort för övervåningen.

  Får se hur elräkningen blir nästa månad, har endast haft den 2 veckor.

  Är även VÄLDIGT tyst, utedelen hörs knappast ifrån 5-6 meter och innerdelen sitter utanför vårt sovrum och hörs ej.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det bästa köp jag gjort och med proffsmontering genom Zave så är upplevelsen total. Minus är priset för original wifi styrning som kostar i Sverige ca 2500kr.... så jag köpte samma i Italien på nätet för 1400kr med flygfrakt. Mitsubishi Wifi styrning är superbra för användning av appen Melcloud. Nu styr jag pumpen och startar den några timmar innan vi åker till stugan. Så är det varmt och skönt när man kommer fram.Plus är att man ser innetemp och väderprognos också.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den bästa värmepump.
  Har FH25 och FH35 i huset med 160 kvadrat. Det fungerar perfekt. Tar mellan 20 och 30 kw båda värmepumpar på 24 tim.
  600 till 900 kw om månaden .
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Super värmepump, rekomenderas varmt+++
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte på Electroworld. Riktigt nöjd. 5 års garanti om man installerat med cert tekniker. Riktigt nöjd med produkt och leverantör.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En fantastisk produkt. Tyst och värmer en yta på ca 140 kvm utan några problem.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har haft 2 stycken daikin luftvärmepumpar förut och jag måste bara säga att Mitsubishi Electric FH35 är klart överlägsen när det gäller pretanda, ljudnivå, samt scop värden. Alla mina tidigare luftvärmepumpar jag haft som kostat betydligt mer har stannat hela tiden för att avfrosta denna luftvärmepump har betydligt kortare pauser. Ljudnivån är väldigt låg och det även från utomhusdelen.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Måste säga att jag är grymt nöjd med denna, den är otroligt tyst både på sommaren vid kyl läge och nu på hösten på värmeläge, kör den på fläk 3/4 och den låter inte så mycket att den stör trotts att den sitter i vardagsrummet. Utedelen är sjukt tyst och den hörs knappt, grannen tio meter bort kan omöjligt höra den.

  Edit 2013-12-26
  Under November så har vi förbrukat ca 300KW/h på uppvärmning och December blir ca 600Kw/h. December månad kommer att sluta på mindre än 1100kw/h totalt inkl hushålls el o vatten på ca 500KwH. Det har vart en varm månad men lägsta december förbrukning sedan 1999 är 3100KW/h.

  Huset 1.5plan är på 150kvm, och vi kör på ca 23grader dagtid och ökar med 2 grader nattetid så kommer det lite mer värme på övervåningen.