Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Denon CEOL Piccolo DRA-N5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Denon Stereoförstärkare (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Liten, smidig förstärkare med bra funktioner. Ger grymt ljud tillsammans med B&W 685 S2-högtalare och en Argon 840-sub.

  Jag använder den framför allt för att strömma musik från Spotify direkt från telefoner och då är det grymt att den har inbyggd AirPlay. Men vi har den också kopplad till teven för bättre teveljud, och i andra hand strömmar vi via en AppleTV för att få upp låtar osv. på större skärm.

  Den saknar Bluetooth, men det är inget som stör mig. Den största nackdelen är att streamingen ibland är lite småbuggig, att det kan krävas trixande (spela, pausa, spela igen, försöka ansluta igen) för att få det att lira. Kan vara nätverksproblem här hemma, har haft lite strul med wifi sedan vi flyttade.

  Men sammantaget är jag sjukt nöjd, känns som en otroligt prisvärd förstärkare för dig som har ditchat CD-skivor och analog musik och bara kör allt ljud digitalt. Rekommenderar den varmt!

  (Skrivet efter ca 100 timmars lyssning.)
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar bra och som microstereo duger den mer än väl! Minus för nätverksfunktionen som ibland kopplar ifrån
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag börjar med att säga att jag främst köpt denna för att i lugn och ro kunna avnjuta min musik via hörlurar, så jag har dessvärre inte testat den med högtalare. Med det sagt, det finns gott och väl nog med kraft för att driva lite tyngre lurar. Jag funderade på att köpa en mer renodlad stereoförstärkare, men lockades av smidigheten av att kunna använda den lite mer mångsidigt i framtiden.

  Spotify-funktionen fungerar fint och är smidig att använda för att upptäcka ny musik. Men den riktiga glädjen kommer från att använda min NAS och lyssna på FLAC. Tillsammans med bra lurar blir det en trevlig stund i soffan nästan varje dag. Internetradion fungerar riktigt fint också.

  Den är välljudande och enkel att anpassa efter vilka lurar/högtalare du har via inställningarna i appen.

  Plus:
  Enkel installation och lättnavigerad
  Bra tryck, nog med kraft för lite tyngre lurar, och välljudande.
  Smidigt med spotify connect.
  Fint med tillhörande gratis-app som fungerar riktigt bra mestadels (se minus)
  Internetradio
  Bra med USB, ipod/iphone-docka, trådlöst nätverk (NAS!) och de utgångar man förväntar sig
  Lätt för sambon att acceptera då den är stilren och relativt liten.
  Prisvärd. Jag importerade min från Tyskland för 2500kr inkl. frakt med DHL. Kom på tre dagar. Jag skulle inte rekommendera att lägga 2000kr mer som hifi-klubben vill ha, då skulle jag se mig om efter något bättre.

  Minus
  Småsaker som en viss fördröjning i kommandon känns petigt att gnälla på, men ska noteras.
  Fjärren - avlång och för stor. Använder bara appen för egen del.
  Appen hänger sig ibland, en gång av tio kanske.
  Ingen bluetooth, men det spelar ingen roll för min del.

  Sammanfattaning: En riktigt prisvärd (om du importerar från Tyskland för 2500kr), enkel att använda och välljudande stereoförstärkare med många funktioner. Jag är skulle säga att mitt totala omdöme utifrån pris, funktionalitet, ljudkvalitet och förväntningar är "mycket bra". Det finns endast småsaker att gnälla på - och varför göra det när man kan lyssna på härlig musik? Rekommenderas. :)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har nu använt min Piccolo ganska frekvent i en vecka. Köpte samtidigt ett par Dali Lektor 2 och de lirar bra tillsammans. Tanken var att testa denna uppsättning först för att senare köpa till en subbas, men jag tycker inte det behövs i min lägenhet. Ljudet ur högtalarna räcker för att störa grannarna som det är...

  Har kopplat anläggningen till mitt NAS för att spela MP3:or. Det funkar väldigt bra. Kan kännas lite otympligt att söka igenom mappstrukturen mha fjärrkontrollen. Men Denons app funkar väldigt bra för detta.
  Ärligt talat använder jag knappt fjärrkontrollen utan kör med appen istället.

  Precis som tidigare betygsättare använder jag spelaren mest för Spotify och webradio. Har även kopplat in TV:n via SPDIF. Inget bioljud givetvis men TV-ljudet är nu väldigt bra.
  Den inbyggda Spotify-funktionen funkar bra. Via fjärrkontrollen är det lätt att komma åt spellistor. Vill man söka efter musik så funkar appen bättre, givetvis. Men jag har mest använt airplay från datorn eller telefonen. Gillar att airplay är inbyggt.

  Jag är väldigt nöjd med min Piccolo och rekommenderar den varmt! Nu åker mina cd-skivor definitivt ner i källaren.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Haft denna i ett dygn tillsammans med Dali Zensor 1! Första intrycket är mycket bra! Och mycket lätt att koppla upp den till mitt WiFi!
  Kommer mest använda webradio och Spotify på den!

  Rekomenderas!