Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer SC-LX86

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jo det har varit lite fixande med inställningar som flera nämnt. Men så brukar det vara och hellre fler finesser än för få. Har testat en uppsjö AVR i olika prisklasser men den här slår allt jag hört. Den driver med lätthet en uppsjö med burkar och 2-kanals ljudet är förvånansvärt bra.

  Har testat med suveräna separata DAC:ar bara för att upptäcka att den inbyggda är lika bra. Har fått allra bäst ljud via Supra HDMI från en laptop med Tidal. Ljudbilden blev betydligt bättre än via Supra USB och även bättre än med en SACD-spelare. Det är lite haksläpp med riktigt stora och välupplösta golvare. Klar klassledare och full pott för pengarna!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fantastiskt ljud på stärkaren. Men mycket lull lull som gör att jag upplever lite instabilitet och tröghet i GUI:t.

  10/10 för ljudet
  6/10 användar upplevelse

  8/10 Totalbetyg
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Klockren för mig.
  Lirar väldigt fint med mina klipsch!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Den bästa av förstärkarna i 80 serien tycker jag.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bytte ifrån LX85 och denna passade mina högtalare mycket bättre än 85:an. Denna är mer detaljerad. Låter bättre till hifi än vad 85:an gjorde dock inte lika maffigt ljud på subwoofer utgången som 85:an.. Gör sig väldigt bra i bio dock och det är nog inte mycket som slår den där.

  Precis som föregående säger så har Pioneer verkligen gjort en miss när det gäller DAC:en. Går inte visa bild via HDMI samtidigt som man använder den inbyggda USB DAC:en så det användningsområdet minskade ju markant. Förstår inte vad dom tänkte med riktigt.

  Saknar även RF fjärrkontrollen man fick till 85:an. Hade varit en 10:a om den hade ingått.

  86:an har jag inte fått att slå ifrån vid större belastning som 85:an kunde göra.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Efter lite pillade börja även min låta riktigt bra, men det finns säkert mer att pilla på.

  Usb dacen ser jag inget syfte med heller går ju inte signa den till HDMI port så kan inte få bild när jag ska använda min mac mini. I så fall får man ha en bärbar dator vid sidan av?

  Så ger den en 9p för 2 kanals prestandan, i dagsläget men ska testa med fler högtalare.

  Den fungerar riktigt bra till bio, men det är ju vad det är en bio maskin och inget mer.

  En 9p när det kommer till bio
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Efter lång väntan och stor förväntan har jag nu fått min LX86. Jag har sedan tidigare haft en Primare i21+ A32.2, Focal 1008Be, Sonus faber cremona, Naim xs-2, samt nu en Yamaha A-S2000. Jag hade ganska höga krav och förväntningar på denna Pioneer då föregångare hjöts till skyarna. efter 36H konstant spelande och pillande, kan jag åter igen konstatera att digitalt fortfarande är platt och livlöst mot en bra analog PUNKT. Sedan får alla andra säga vad de vill...

  Bioljudet är bra men svårt att fåtill basen bra pga all kallibrering som krockar med basens egen kalibrering (DD 10+ Velodyne) Blir tårta på tårta. Återkommer om jag kommer förbi detta problem (fanns inget problem när jag körde 2-kanal ink basen) Om vi bortser från detta får den 8 av 10 i bioljud. (dynamik saknas för att få 10 av mig)

  2kanals får den 6 av 10. (utan Yamaha) Kör just nu Yamaha A-S2000 som "slutsteg" för att få rätt luft och 3D djup i ljudbilden.

  Funktioner och möjligheter för framtid/utbyggnad får den 10 av 10. Dock blev jag lack på att man tog bort IR fjärren som var standard på 85:an. den är nu mer tillval. Visst har vi iphone/ipad mm. fjärr som möjlighet men ialf...

  OM förstärkaren öppnar upp sig efter ännu mer pill och inspeling så uppdaterar jag här. Annars står mitt betyg fast!