Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch PSR Select (1x1,5Ah)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Borrmaskiner & skruvdragare (416)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har inte testat den men tycker att det borde vara mer instruktioner om vad grejerna är för nåt. Mutterdragare trodde jag snurrade i muttrar. Men hur? Köpa tillsats? vilken då? Ingen info om sånt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt fantastisk. Garanterat köp åt syrran som flyttat ut, personer som bygger ikea möbler. Är så rackarns nöjd att blir och köpa en åt lillebror till hans lägenhet.

  Batteriet finns väl att önska på men så länge man sätter den på laddning när man använt den mycket har den inte tagit slut för mig i alla fall.

  Sen är den rätt tjock så den får inte plats överallt där man vill skruva.

  Den får ändå 10/10! Så väldigt nöjd, gör precis vad den ska.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte den här då den kändes praktisk i och med att man alltid har de flesta bits med sig. Jag var tveksam innan jag köpte den, skulle den vara för klen samt batteriet ta slut direkt. Jag har min 18v PSR som jämförelse, den har fixat allt jag i stort sett utsatt den för. Jag tänkte mest att 5nm skulle vara i klenaste laget. Dock är jag grymt imponerad. Den fixar vanlig trallskruv i blött tryckt vikke. Testade också grova träskuv och den klarar det också. Sedan fixar den inte så många skruvar om man kör trallskruv. men det är ju inte syftet heller. Jag använder den för att komma åt i svårare utrymmen. Om någon skruv behöver tajtas inomhus etc. Då håller batteriet länge. Jag är kort och gott positivt överaskad och rekommenderar denna. Jag ger 9 utifrån de förutsättningar maskinen har.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra för hemmafixaren, duger bra till att skruva ihop möbler och även att bygga egna hyllor och möbler med.