Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-NR1010

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Onkyo Surroundförstärkare (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En mycket kapabel förstärkare med några år på nacken.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Varmt och härligt ljud med DTS HD-MA samt Dolby Digital True HD i 7.2
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  bra mos.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Var först intresserad av 818 men den saknar SubEQ HT. Därför blev det denna istället med Audyssey XT32 och SubEQ HT eftersom jag har två subbasar. Ett enormt lyft jämfört med min förra Marantz förstärkare. Inget problem att driva mina 5 elektrostater.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bytte från Marantz SR7500 till Onkyon och jisses vad högtalarna (5.1 MA Silver RS6) vaknade till liv, både vid musiklyssning och film.
  Man bjuds på en otroligt dynamisk, varm, fyllig men ändå detaljerad ljudbild. Framförallt mellanregistret är som dag och natt mot Marantzen. Vid högre toner, och när det gäller klarheten i ljudet, drar de båda jämt men kraftövertaget är alltid tydligt i Onkyon. I Pure Direct läget, som jag föredrar när jag lyssnar på musik, låter Onkyon större och bättre än Marantzen som känns väldigt tunn i jämförelse.

  Teknikmässigt är den fullspäckad och dessutom väldigt användarvänlig, fjärren (som jag var mycket nöjd med på Marantzen) är bland det mest logiska och bästa jag har använt. Fingrarna hittar rätt knappar efter bara någon timmes total användning. På Marantzen, som jag ändå ägt i över 6 år, fick jag fortfarande titta på fjärren när jag skulle trycka på/justera något. Enda minuset är avsaknaden av bakgrundsljus i Onkyo fjärren. Kan å andra sidan tänka mig att batterierna (som gick åt som smör i solsken på Marantzen) håller betydligt längre.
  Video uppskalningen från Qdeo kortet är fenomenal och när jag numera kör satellit boxen genom Onkyon så ser t.o.m TV4's annars så skräpiga signal bra ut.
  Rumskorrigeringen var super smidig och här märkte jag verkligen skillnad på ljudbilden när jag utfört den, till skillnad från Marantzen som inte verkade korrigera någonting.
  I anslutningsväg har den allt jag kan tänka mig. Den får dock ett stort (och det enda) minus för att den inte har 7.1 analoga ingångar vilket jag uppskattade på Marantzen när man lyssnade på musik, framförallt SACD.
  Se till att ha ett bra skåp eller bänk och ställa den i för den är ruskigt tung. Hyffsad ventilation är nog också viktigt då den blir ganska varm efter längre användning, det påverkar dock inte ljudet och ska vara helt normalt enligt Onkyo.
  Finns säkert hur mycket som helst att skriva. Överlag är jag mycket nöjd med min första Onkyo produkt och skulle kunna ösa beröm över hur många detaljer som helst.
  För 14989 kr inkl wifi adaptern så var det ett kanonköp!