Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft LifeChat LX-3000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Hörlurar (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.81)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Mycket bra jobblurar. Dock har två par gått sönder på ca 2.5 år, båda har börjat glappa vid volymkontrollen.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Smäck, barnen har avverkat 2 par. Kåporna sitter fast med små plastpiggar som lätt går sönder. Inget vidare ljud, helt OK mic. Dock relativt billiga.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För mig som föredrar öppna lurar så är ljudet alldeles för instängt och burkigt. Dosan som sitter på sladden är ganska stor och sitter på rätt höjd för att fastna vid skrivbordskanten eller ligga på tangentbordet. Ibland kommer man därför åt mute-knappen på dosan av misstag. Passformen på lurarna är hyfsad men efter ett tag så får i alla fall jag ont i öronen. Det enda positiva jag kan säga om det här headsetet är att mikrofonen är helt OK och att det funkar rakt av i Ubuntu 16.04. Nu har jag gått tillbaka till mitt tidigare icke-USB-headset efter att ha hittat ett bra minimalt externt ljudkort från Sandberg som i praktiken gör det headsetet till ett USB-headset.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra värde för pengarna. Ljudet är bra och micken också.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar fantastiskt bra, har använt detta i tjänsten under några års tid och är grymt nöjd.
  Funderar till och med på at köpa upp några stycken och "lägga på lager" hemma om ett skulle gå sönder.
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte headsetet i arbetet, tyvärr var jag dumsnål.
  Passformen är OK inte mer, ljudet är bra. Det stora minuset är den enorma klumpen på sladden med volymkontroll mm. Denna borde ha varit max en tredjedel av storleken. Den sitter på ett avstånd så att man egentligen kan välja att ha en enorm klump alldeles för nära tangentbordet eller ha den hängande och dinglande väljer man att ha den hängande känner man faktiskt tyngden och den irriterar ganska mycket efter ett tag.

  Hade det inte varit för klumpen hade betyget varit högre.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Använder det istället för den inbyggda micen i macen då detta producerar väsentligt bättre ljudkvalitet när jag pratar på Skype. http://lucyyou.com/kinh-mat-thoi-trang
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  För pengarna har jag väldigt svårt att tro att det finns ett bättre headset. Ljudet är bra både för mig och den jag pratar med, främst den senare. Eftersom headsetet är kopplat med USB så försvinner det brus som finns på många billiga ljudkort på bärbara datorer. Det enda jag stör mig på är att dosan som sitter på sladden är lite stor. För pengarna är det också ett bra headset att ge till sin partner/föräldrar/kamrat som envisas med att prata utan headset på en laptop. Ett givet köp!
 • Acceptabel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket bättre ljud än många i den här prisklassen. Jag köpte först ett par KOSS SB45 och kände mig grundlurad, hadde redan öppnat förpackningen så nu ligger de och skräpar.

  +
  De ser inte så mycket ut för världen men film, musik och onlinesnack funkar bra. Dock lite platt ljud.

  Har dem kopplade till min bärbara som har ett integrerat ljudkort. Detta ljudkort gav väldigt mycket bakgrundssurr med vanlig 3,5 mm plugg då alla andra enheter gav störningar. Med USB försvinner alla sådana problem.

  -
  De är inte flexibla på det sättet att de formar sig efter skallen eller öronen. Efter 1 timma börjar de trycka rätt hårt.

  Det tar lite tid för datorn att fatta att de är inkopplade, upp till 10 sek. Det kan vara irriterande.

  -----

  Är nöjd. Du får mycket för pengarna. Har dock gått över till ett par Sennheiser som utklassar dessa...
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  + Billiga
  + Bra ljud
  + Sitter skönt
  + Lagomt lång sladd

  - Klumpig dosa för funktionerna kring högjning/sänkning/mutning av ljudnivå
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Extremt prisvärt USB-headset. Köpte mitt för 2,5 år sedan och har släpat det med mig överallt, packat ner tillsammans med laptop i ryggsäck och på alla möjliga vis gett det en omild behandling. Trots detta funkar det fortfarande klanderfritt, så bra att jag använder det till min iMac (10.6) och det funkar till och med bättre än till PC utan att jag behöver installera drivrutiner. Använder det istället för den inbyggda micen i macen då detta producerar väsentligt bättre ljudkvalitet när jag pratar på Skype.

  Enda minustecknet är att i och med att headsetet har slutna lurar så kan det ibland låta som att man är täppt i näsan eftersom luft har svårt att gå ut via öronen (det låter konstigt men är faktiskt sant).
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Helt ok headset för de pengarna.
  Sitter bra och har ett dugligt ljud. Kanske lite för svag bas men jag tycker ändå de kan rekommenderas.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Headsetet är mycket snyggare i verkligheten än det ser ut på denna bild för de är intresserade.

  Ljud:
  Bra ljud. Basen är hyffsat tung och rapp.
  Rekommenderar att man sänker basen och höjer diskanten om man vill få optimalt ljud vid film och musiklyssnande.

  Vid spelande är både basen och headsetet dock mäktigt, bomber och annat känns mycket realistiska.

  Har bara haft 3 headsets i mitt liv och detta är det bästa hitintills. Detta betyder inte att jag inte kan något om ljud. Har erfarenhet av långt fler headset än jag äger.

  Komfort: Kuddarna täcker hela öronen och gör att trycket mot öronen minskar avsevärt. Kunde kanske funnits en kudde i bygeln som sitter mot huvudet, men eftersom headsetet inte har något större tryck mot huvudet pga dess låga vikt spelar detta inte så stor roll.
  En sak som stör är dock den korta kabeln. Jag behövde köpa en USB förlängningssladd för 15 kr, inte någon större förlust men det är ett minus. Kabeln är 1.8 m För MIG är detta för kort, men det måste ju inte ses som ett minus av dom som den är tillräcklig för.

  Pris: OBS Jag har köpt detta headset tillsammans med ett tangentbord under kampanjen Microsoft Moneyback. Tillsammans blev det 144 efter avdrag och det måste ses som MYCKET prisvärt så, passa på!

  +
  Ljud överlag
  Komfort
  USB (Om du har analoga högtalare måste du byta mellan dessa enheter i ljudhanteraren, hittade dock en underbart program som gör detta smidigare - http://www.winsite.com/bin/Info?19000000037599 )

  -
  Kort kabel
  Priset blir större efter kampanjen
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Överraskande bra och rika (rik på bas) ljud i ett billigt headset.
  Enkelt i bruk när operativsystemet tillhandahåller drivrutiner och sådant dock.

  AGC (Auto Gain Control) ser till att ljudet från mikrofonen är ganska konstant för mottagaren.

  Relativt stora öronkuddar som täcker öronen om du inte är helt Dumbo, till skillnad från till exempel. Logitech H530 som är för liten och klämmor på öronen.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket bra uppsättning för priset. Förvånansvärt bra bas, mycket tydligt, någorlunda bekväm, ganska robust också. Lämplig under ca 3-4 timmar bär åt gången. USB så du kan inte koppla in mp3-spelare, men vem skulle bära en mikrofon fäst headset offentligt ändå. Det finns bättre headset ute men på $ 40 jag definitivt inte klaga ...
  -Liam