Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

D-Link DCS-2132L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla D-Link Övervakningskamera (77)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering: Båda min kameror har lagt av på wifi inom två år, har dock fått nya på garantin. Har läst på en del forum att wifi chippet blir för varmt med tiden och lägger av.

  Bra och prisvärd kamera, mycket bra bild i dåligt ljus och förvånansvärt bra i totalt mörker då kameran har en ir-lampa, och en fysisk PIR för "motion detection".
  Många inställningar i kameran så man kan göra allt och lite till, det medföljande serverprogrammet måste givetvis köras på windows, men kan göra allt du vill i en server klient lösning med inspelning till disk baserat på en massa regler, även karta över huset eller liknande, även webbaccess, dock bara med IE,
  Då kan man både lyssna med ljud och prata tillbaks till högtalaren i kameran.
  Access till kameran direkt fungerar med alla browsers och bildkvaliten varierar beroende på om den kör flash eller andra video plugin.
  Det som inte fungerar är cloud tjänsten mydlink.com, kameran tappar länk mot tjänsten efter 2-3 minuter och då är det bara omstart som hjälper, har felanmält till d-link men inget svar ännu. Är nu löst i senaste uppdateringen av kameran.
  Kameran har även stöd för ONVIF och fungerar bra i Milestone.

  Provar nu ny server programvara med stöd för alla OS och mobil app med push.
  Verkar mycket lovande, då den också är helt gratis.
  https://www.ivideon.com/
 • Alla omdömen

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  All tid går åt till att försöka få det att fungera men det gör det inte ändå.

  Fungerar via fast anslutning ibland, nästan omöjligt att få det att fungera trådlöst och det slutar snart igen.

  Har även en 2332 och båda är lika värdelösa!

  Mjukvara och appar är totalt värdelösa, fruktansvärt invecklat och allt tar lång tid för att sen bara märka att det inte fungerar, om och om och om igen :(
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Installationen var enkel om man använder D-links wizard som tankas ner från nätet. Vem tänker ens ens tanken att skicka med en CD-skiva för att installera drivrutiner idag? Är det år 2004?
  Efter installationen började problemen:

  1. Kameran hittar inte microSD-korten. Jag testade med flera kort och formatterade även om dem. Inget funkade. Inspelning av video vid larm funkar därmed inte.

  2. Webbapplikationen är otroligt långsam. Jag har fiber 100/100 så det var inte min uppkoppling det berodde på. Kameran var inpluggad med nätverkskabel så den hade juice så det räckte.

  3. Mobilapplikationen har ett fåtal högst bristfälliga funktioner och (och det här får man inte veta när man köper kameran) det är begränsad användning av appen. Du får alltså inte gå inte hur ofta som helst för att kolla live. Jag behövde kolla flera gånger för att ställa in känsligheten för rörelse- och ljuddetektering, men blev utelåst från appen för att jag varit inne fler gånger än vad som var tillåtet.

  4. Mobilappen återställer de inställningar man gör hela tiden, vilket innebär att den ständigt stänger av t ex inspelning vid detektering av ljud eller rörelser.

  5. Inställningar för FTP och e-post har jag inte fått att fungera än och jag hittar inga specifikationer över vilka microSD-kort som funkar med kameran.

  6. Larm skickas om detektering av rörelser så fort kameran växlar mellan dag och nattläget.

  7: Man har tre olika appar (webb, mobil och "avancerad") för inställningar men man får ingen info om vilken av apparna som gör over-ride över de andra apparnas inställningar.

  Slutsats: den här kameran skulle skapa trygghet, men är enbart en källa till stress och irritation just nu. Och det spelar ingen roll vilken av D-links kameror man köper, för användargränssnittet är samma för nästan alla D-links övervakningkameror för hemmabruk (några har fler knappar dock) och helt ärligt suger de. Det törs jag säga som systemutvecklare och programmerare. D-link: gör om och gör rätt!

  Dessutom börjar jag ana att dessa kameror är lika lätta att hacka som D-links ökända routers så vem vet vilka som sitter och kollar in i ditt hem när kameran är på?
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lätt att installera om man använder sig utav inställningarna direkt i kamerans firmware på 192.168.0.1. Saknar en del funktioner som fanns i DCS 932L som ex. att lägga upp bilder i mappar på FTP sorterade efter datum.
  Gillar enkelheten i att ha ett övervakat hem utan månadsavgifter.
  Har ställt in min FTP att radera alla filmer/bilder efter 30 dagar vilket konstant ger en lagring på ca 500MB per månad.

  Köpte den senaste på Mediamarkt för 499:- (troligtvis felmärkt pris i deras kassasystem)!
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har suttit i två timmar nu utan att få den att fungera trådlöst. Har testat på olika datorer och operativsystem. "Could not reach MyDlink" eller liknande meddelanden kommer upp. Vi har stor it-erfarenhet men det verkar inte hjälpa för den här produkten.

  20151217: Har bytt mot en ny nu. Den första kopplade från efter några timmar och måste startas om för att ge bild. Kjell & Company bytte direkt utan krångel, tack för det! Den nya fungerar som den ska så jag graderar upp betyget nu. Nu fungerar den ungefär som förväntat. Dock rätt så krångligt med inställningar för motion detection m.m.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bildkvalite är helt okej och funkar bra. Skulle tippa att kameran är rätt okej för ca 1400kr
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ganska bra, med mycket inställningar, krångliga menyer. Spammar log-filer.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har en D-Link DCS-930L på lodgen innan och ville ha en kamera, men med högre upplösning, och valde DCS-2132L. Det visade sig dock att bildkvaliteten var inte mycket bättre, särskilt på mydlink app som materia inte visar mer än 480 linjer. Uppsättningen var mycket problem med videoströmmen ständigt föll och många försök återansluta varje gång jag skulle se videon. Jag valde att lämna tillbaka den och antingen köpa en DCS-930L som kostar nästan 1,4.