Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Oster C200 Ion

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oster Hårklippare & hårtrimmers (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Jättedåligt maskin, tyvärr
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har genom åren använt ett antal hårtrimmers, allt från billiga skitmaskiner från Philips och liknande till de bästa som går att få tag på på marknaden.

  Var nu sugen på att köpa en ny maskin och tänkte, mot bättre vetande, att jag testar Oster C200. Detta då den enligt spec klipper kortare än de Moser, Ermila och Wahl jag haft tidigare (0,5 mm jämfört med 0,8 mm).

  Maskinen visade sig vara en av de sämsta jag ägt. Vid uppackning var skärhuvudet rostigt och snett monterat, maskinen klipper inte i närheten av de 0,5 mm som anges utan snarare runt 1 mm som kortast, och en plastdel på skärhuvudet gick sönder efter 1 användning. Eftersom skiten inte går att returnera, får den nu vackert stå oanvänd i badrumsskåpet istället. Blir till att köpa Tysk kvalitet i form av Moser istället. Aldrig mer kinabyggd Osterskit för min del i alla fall.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bästa maskinen jag har haft. Klipper mycket jämt o fint, och framförallt snabbt utan att hugga. Den är värd dubbla pengarna mot tex en babyliss eller liknande, jag har testat flertalet genom åren både på huvudet och skägget, men denna är ohotat först på min lista!