Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 6795 First Kitchen

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Matberedare & köksmaskiner (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Maskinen krossade isen perfekt till drinken. Frugan gjorde pajdeg och strimlade grönsaker. Hon var mycket nöjd. Praktiskt med förvaring av rivskivor i den utdragbara lådan. Priset var ju relativt lågt så vi får väl se hur den håller ihop.
  Uppdatering: Efter ett drygt ett års användande är jag fortfarande mycket nöjd.

  Efter två år har inga problem uppstått. Maskinen används flera ggr/vecka.

  Efter tre år fungerar den fortfarande perfekt!

  Efter fyra år fungerar den fortfarande utan minsta problem!
 • Usel

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Den här produkten är det sämsta köp jag någonsin gjort.

  Efter ungefär 5 gångers användning slutade locket att hålla tätt så att det sprutade ut soppa från springorna mellan locket och tillbringaren. Efter 10 gångers användning lossnade en bit plast från locket på matberedaren och efter 11 gångers användning började den att lukta bränt och slutade sedan att fungera helt och hållet.

  KÖP INTE denna skit! Plasten är av riktigt usel kvalitet, hela produkten är av riktigt usel kvalitet och borde inte få säljas överhuvudtaget. Min sons plastleksaker får 10 stjärnor i jämförelse med detta skräp.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  7 dagar sedan
  Höll ett år nu har alla säkerhetsspärrar gått av så maskinen är obrukbar.
  Får två stjärnor för den skivade bra när den fungerade.
 • Usel
  7 mån sedan
  Rätt så skitkass pryl. Plasten är verkligen plastig. Den spricker och har sig.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den första vi köpte gick sönder efter någon månad. Själva plastbehållaren sprack undertill. Vi fick en ny från butiken (Netonnet). Tre år senare gick plastbehållaren sönder igen, genom att låsmekanismen bröts av, vilket gjorde hela matberedaren obrukbar. Vi undvek ändå att köra tunga och hårda saker i den som deg och is, eftersom det inte kändes som att den är gjord för det. Hela maskinen är nästan undantagslöst tillverkad i plast. Sammantaget tycker jag att det är en helt okej maskin om man bara vill göra lättare arbeten i köket, inte vill betala tusenlappar och räknar med att den bara håller högst ett par år. Men egentligen tycker jag att kvaliteten är för dålig och att det är bättre att investera i en dyrare modell som håller längre.

  Positivt
  + Tar liten plats
  + Enkel att plocka isär och diska i diskmaskin
  + Smart förvaring av alla tillbehör undertill
  + Relativt billig

  Negativt
  - Tillverkad av plast, vilket inte håller i längden
  - Högljudd
  - Den fuskar ofta vid skivning och låter större bitar slinka igenom
  - Det samlas alltid omixat innehåll på botten av behållaren
  - Räkna inte med att den håller längre än ett par år
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Min höll i 4 år, använde den flitigt. Så jag måste ge högsta betyg. Knivarna i mixern är fortfarande skarpa, tycker den fungerade kanon under hela dess. Det som hände var att plast gick sönder nertill på mixerkannan så att den löstagbara knivdelen inte sitter rätt längre, jag ska försöka köpa en ny sådan i första hand
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sämsta skit vi köpt.Slutade fungera första gången den användes. Manualen sa att det kan vara motorskyddet som löst och därför vänta 30 min för att återställas. Men den var lika död ändå.Köp inte!
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Nytt omdöme:
  Den bara går sönder och går sönder hela tiden. Är inne på min andra nu som gått sönder efter bara 4 månader av användande. Kommer inte begära en ny när jag kontaktar försäljaren igen.

  Gamla omdöme:
  Man får vad man betalar för med denna. Har testat två stycken nu och båda har fungerat likadant.
  Den är högljudd och den är rätt kass på att slå sönder lite hårdare saker typ som förhårdnat bröd som man ska göra till ströbröd.
  Den är också rätt dålig när man bara ska göra små mängder av något t.ex. tahini för lite hummus för att bladet går inte riktigt ner hela vägen utan hänger en halvcentimeter ovanför botten.
  Den gör dock sitt jobb väl när det är större mängder och ännu bättre när det är lite vätskor inblandade. Skulle inte betala mer än 800 för den och rekommenderar satsa på något dyrare om du kan men om du inte är i köket så jättemycket eller inte har pengar till något dyrare så fungerar den.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den gick sönder efter ca ett halv år. Plast biten i mitten sprack. Den känns väldigt plastig. Jag var faktiskt inte förvånad att den gick sönder. Vi slängde skiten i soporna. Köp ej den här
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mitt absolut sämsta köp alla kategorier! Efter två användningar gick mittendelen som man har verktygen på sönder. När jag fick hem en ny sådan så gick själva låsmekanismen sönder som gör att man kan köra maskinen överhuvudtaget. Plastig och dålig apparat, pengarna i sjön.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det är mycket märkligt att både Råd&Rön och Aftonbladet kan ge denna maskin "bästa köp"-klassificering, för det är en mycket dålig maskin. Jag har försökt blanda en pajdeg men hade så mkt mjöl kvar på botten att jag ändå fick göra större delen av jobbet själv. Lika så när jag skulle göra en cheesecake-botten av smält smör o pepparkakor - ngt som borde blivit klart på 20 sekunder - tog mycket manuell handpåläggning för det blandades inte o lämnade många stora bitar av pepparkakor. Jag tappade inmatningsröret i klinkergolvet o plasten sprack på flera ställen. Höjden var ändå när jag skulle riva en bit parmesanost o själva hållaren till rivskivan sprack, så jag fick massor av små plastbitar i osten (dvs oanvändbar). Det visade sig att den hållaren bara hade ett metallstift ca två cm ner i hållaren, resten var av denna odugliga plast.
  Sammanfattningsvis så är detta en riktigt skräckprodukt o jag kommer aldrig köpa OBH Nordica igen.