Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

CooperVision Biomedics 1 Day Extra (90-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla CooperVision Linser (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  4 mån sedan
  Så fort det blåser lite så torkar linserna ut och irriterar ögonen. Åka bergodalbana eller gå in i spel arkader med många fläktar torkar ut dom på en gång. Tror jag ska pröva linser med högre vätskehalt. Fungerar bra i övrigt.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  [Omdöme]
  I det stora hela är jag mycket nöjd med de här linserna. Komforten är riktigt bra. Lätta att ta på, glider inte, lägger sig fint över ögat utan att det skaver det minsta mot ögonlocken, ligger i de flesta fall rättvända i förpackningen.

  [Bra att veta]
  Denna lins kan hos din optiker även säljas som iWear DD Basic, Easyvision Daily Clarison eller Eye Q One-day. Flera optikerkedjor säljer Biomedics 1 Day Extra under ett eget varumärke istället för det som tillverkaren valt från början. Linserna är identiska, de kommer från samma tillverkare. De säljs bara under olika namn.

  Eftersom jag redan använde Biomedics 1-day kunde jag byta till Biomedics 1-day Extra utan att göra en ny linsundersökning, jag rådfrågade min optiker, men speciella regler kan gälla för dig och dina ögon.

  Biomedics 1-day Extra, är en ny och uppgraderad version av Cooper Visions omtyckta endagslins Biomedics 1-day. Designen och passformen är densamma men som tillverkarna säger och jag kan intyga så tror jag de faktiskt innehåller flera komforthöjande komponenter som bidrar till att linsen känns mer bekväm under hela dagen!

  [Övrigt gnäll]
  Så som många andra förpackningar så är det svårare att öppna dessa med blöta händer, speciellt när vätskan från den andra förpackningen satt sig över fingrarna.

  Därför blir det en stjärnas avdrag.