Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Wicked Audio Mojo

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Wicked Audio Hörlurar (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Sjukt prisvärda lurar.
  För flera år sedan sprang jag tillbaka till Coop och köpte flera stycken extra, efter att ha testlyssnat första paret hemma. (70kr rea med utgående sortiment. Ordinarie 249kr. ) då jag tyckte jag de lät mycket bra. Tänkte ge bort några och spara några tills mina gamla, mycket prisvärda, Soundmagic PL11 in ear var slutkörda.

  (För några dagar sedan då PL11 lossnade i gamla fogar o ramlade isär. Kan ev bero på att Soundmagic PL11 var lite trötta o skadade på slutet. Kanske t.o.m. vattenskadade. Kolla även in tester på PL11 så förstår ni varför de var favoritvardagslurar till träning, städning, cykling mm.)

  Wicked Audio Mojos hamnade i en låda i några år tills för några dagar sedan.
  WOW, VILKET LYFT på ljudet det blev. Dansade runt i lägenheten ett par timmar vilket jag inte gjort över huvudet taget på länge. Kunde inte riktigt sluta.

  Öppen klar och tydlig närvarande ljudbild i både topp och mellanregister, samt en väl definierad bas.
  På promenad igår vände jag mig om för jag trodde jag hörde någonting bakom mig, men det var visst lite nytt inmixat ljud i låten jag lyssnade på. Dvs mycket gott tecken på naturtroget ljud.

  Ska du köpa sladdat in-ear-lurar så måste du testa Wicked Audio mojo (och kanske även Soundmagic PL11). Du kommer att få det sjukt svårt att hitta bättre ljud under tusenlappen.

  Jag har inte jämfört dessa lurar sida vid sida med värstinglurar, då mina behov är mer för batteridrivna portabla grejer, som vanligen ändå har svårt att leva upp till toppklass.
  Men vill du ha extremt prisvärda lurar som får dig att KÄNNA dig som att vara i mitten av en koncertsal eller musikstudio så kommer du väldigt långt med dessa.
  Testad nyss med lite youtubefilmtrailers. De gav ett mycket mäktigt ljud trots Bluetooth överföring (med Sony MW600).

  Lurarna är dessutom lättdrivna, (106 db) vilket är toppen för små apparater som har svårt att orka driva och få upp volymen på hörlurar. Volymhöjningen märktes tydligt på en liten gammal Sony MW600 bluetooth hörlursadapter jag testat med.

  (Wicked Audio-lurarna jag köpte har ingen mikrofon, bara lurar. Jag vet inte ifall detta påverkar ljudkvaliteten eller ifall annat också har ändrats, och kanske påverka ljudkvaliteten.)

  Med tanke på priset kommer du vara mycket nöjd. De slår definitivt alla lurar som följer med mobiler och mediaspelare av alla klasser. Inte ens medföljande lurar till en 9000 kr iPhone XS klarade av att komma i närheten av ljudkvaliteten.

  Blir nog lite rockaloss dans ikväll också :)
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte dessa hörlurar för 140 kr då standard-lurarna till telefonen la av (SGS3). Wicked Audio Mojo har klart bättre ljud och bas än mina gamla Samsung-lurar. De är klart överlägsna ljudmässigt i sin prisklass, av de lurar jag testat hittills.
  Det jag inte gillar är att sladden är väldigt tunn och har lätt för att trassla sig.
  Men i det stora hela tycker jag det är mycket bra och prisvärda hörlurar.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte dessa för 99kr och kvalitén motsvarar andra hörlurar av samma typ och prisklass.

  Ljudet är lite grötigt och har för mycket bas. Sladden känns aningen kort och är av gummi vilket jag personligen hatar eftersom det har en tendens att greppa tag i precis allting och slita ur lurarna från öronen. På plussidan så stänger de ute övrigt ljud ganska bra om man är ute efter det.

  De exemplar som säljs på Coop saknar för övrigt mikrofon.

  Som helhet skulle jag säga att för runt hundralappen duger de men jag skulle inte ge mer än så.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte mig ett par av dessa lurar i veckan (passa på Coop Forum har v.6 för 99kr)
  Lurarna är faktiskt över förväntan även om tycker jag det är lite för mycket bas i ljudet. Jämför jag med mina Jays a-Jays One+ så har Wicked Audio Mojo oerhört mycker mer bas i sitt ljud (för mycket personligen).

  Har testat runt med android appen equalizer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartandroidapps.equalizer&hl=sv) men inte riktigt blivit nöjd ännu.

  Till priset 99kr är det heltklart prisvärda vardagslurar (som finns i en rad trevliga färger).

  Telefon Nexus 4.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grym vår- och sommarlur. Jag har ett par gula och det passar utmärkt till vår- och sommarkläderna. Man blir glad. Dessutom så låter det riktigt bra!

  Kan rekommendera!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra headset! Känns väldigt skört då sladden är väldigt tunn, men ljudet är förvånansvärt bra kopplat till min Galaxy S2. Absolut inte toppklass, men känns fylligt och bra efter lite pillande i equalizern. Mikrofonen fungerar utan problem och sitter högt upp på sladden så man slipper höra den slå mot kläderna. Tycker dessutom att det ser bra ut (har mörkgrå).

  Finns några små nackdelar:
  -Fanns inga pluppar som riktigt passade mina öron, men löste detta genom att ta mina gamla skullcandy.
  -Inga höj/sänk-knappar på mikrofonen (Men finns svara/lägg på)

  Köpte för 99 kr på CDON och för det priset skulle jag helt klart köpa dem igen!