Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Woods MRD14

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Woods Avfuktare (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Detta är tredje avfuktaren vi har och denna känns betydligt mer seriöst byggd, skramlar mindre och är betydligt tystare än andra vi provat.

  Att den inte återstartar efter strömavbrott är riktigt dåligt och drar av en stjärna pga det.

  Avfuktar bra, det enda problemet vi har haft är att ”lampan full” börjat lysa och man måste tömma den trots att den är kopplad med slang till avloppet(bara hänt en gång så hoppas det var en engångsföreteelse)
  Köptes i samband med blackfriday 2019 för ca 1500kr priset verkar ha gått upp rejält sedan dess.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Över all förväntan! Har aldrig ägt en avfuktare tidigare så kan inte kontrastera mot andra jämförbara produkter. Dock kan jag konstatera att produkten verkligen fungerar. Enorm skillnad då det gäller att torka kläder i torkrummet jämfört med innan. Att se mängden vatten den samlar upp på ganska kort tid är i närmast magiskt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Liten smidig avfuktare som funkar perfekt i vår tvättstuga! Upplever inte att den väsnas nåt större. Helt nöjd!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt smidig och relativt tyst. Har använt vår i snart 2 år. Lite rassel från filtret vilket kan vara lite störande ibland. Men det hörs inte om man stänger dörren till tvättstugan. Har fungerat felfritt sedan vi införskaffade den. Har även kört den i garaget när bilen var dyngblöt. Torkade upp fint på någon timme. Hade velat ha ett läge till mellan 40% luftfuktighet och konstant gång.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Tystgående är annorlunda. Jämfört med min Mitsubushi avfuktare som jag har i tvättstugan är den irriterande högljud.

  Sedan stämmer värden på fuktsensorn inte alls överens: den är alldeles för känslig och snurra i onödan. Hat mätat med tre olika sensorer som visa 53% RHD, men den här apparaten tycker ändå att fuktkvoten ligger över 60%.

  Detta med att den dra 177 Watt så är det väl inte alls så roligt.

  Bryr man inte sig, så gör den sitt jobb. Men bryr man sig om felen så kan jag inte rekommendera produkten
 • Bra
  2 år sedan
  Bra avfuktare som gör sitt jobb i mindre utrymmen. Jag använde den först till att avfukta ett ca 20 m2 stort källarutrymme som är kraftigt fuktbelastat och till det räcker den inte riktigt till, men för att torka tvätt eller avfukta badrum eller tvättstuga fungerar den perfekt.

  Två brister:
  * Efter ett strömavbrott startar den inte igen utan förblir avslagen.
  * Då det är kallt så fungerar det inte med slang utan kondens droppar ned i behållaren som sakta men säkert fylls på.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering. Har haft den i två år nu och den fungerar fortfarande lika bra i tvättstugan.

  -

  Haft den i ca 2 månader nu. Har en liten tvättstuga som det blivit ganska fuktigt i om man kört flera maskiner efter varandra.

  Den här gör verkligen skillnad, nu känns det torrt och bra i tvättstugan och bonus på att tvätten torkar lite fortare.

  Jag har den ståendes på golvet. En del vibrationer känns men inte vidare i andra rum.

  Har den ståendes på 50% och är riktigt nöjd.

  Slangen som levererades till kunde gärna varit lite finare packad, eller av bättre kvalitet. Den har legat så knöligt att jag fortfarande inte kan använda den. Då det är rejäla veck på den.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Perfekt för oss som vill spara tid när man torkar kläderna hemma. Kan även tänka mig att den är idealisk i källare, garage med mera. Torkar kläderna snabbt. Lite skallriga vibrationer i mitt exemplar men har inte orkat undersöka saken närmare. Den har ett handtag så den är lätt att flytta. Stor vattenbehållare som även smidig att tömma.Den stängs av automatiskt ifall den skulle bli full. Den har 4 förinställda värden för önskad luftfuktighet, när den når målet stängs den av i väntan på att den behöver köras igen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Brusar som en värmefläkt, kör man den i ett stängt rum tänker man inte på den. Tvätten torkar på halva tiden. Kan ställas in att köra endast då viss fuktighet överskrids; ger då onödigt frekventa på- och avslag. Dålig läsbarhet på knapparna. Vältrisk pga avsmalnande design med hög tyngdpunkt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har fungerat väldigt bra i vårt badrum i ca 2-3 år nu. Den är verkligen effektiv.
  Den låter lite men med dörren stängd så blir man inte störd. Väldigt enkel att använda, bara att packa upp och koppla in. Tvätten torkar mycket snabbare nu då vi på köpet fått ett "torkrum". Enkelt att rengöra filter.

  + Väldigt effektiv (yta/volym spelar såklart in)
  + Enkel att använda
  + Estetiskt tilltalande

  Tyvärr finns det saker att anmärka på.
  (Inga stora saker men kritiken ger kanske möjlighet till förbättring.)
  - Ibland går det vibrationer i plasten vilket skapar ett brummande
  - Frostlampan har börjat tändas lite från och till senaste tiden (har ej frost)
  - Har börjat komma en aningen unken lukt som främst märks vid uppstart
  - Ibland när man tar ur tanken för tömning så läcker det ur vatten ur avtappningshålet som hamnar i botten på avfuktaren och senare rinner ut på golvet. Använder man slangen istället för uppsamlingskärlet så får man inte detta problem.

  Jag skulle absolut köpa samma produkt igen då den fungerat väldigt bra och effektivt och jag skulle även rekommendera denna produkten till andra.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har kört den några dagar nu i en ganska stor källare (ca 80 kvm) med många rum men redan nu är det mycket bättre klimat. Förut kände man att det "luktade" fukt när man gick ner i källaren men nu är det en betydligt trevligare doft därnere. Tvätten torkar mycket snabbare i tvättstugan också.

  + Väldigt tystgående
  + Enkel installation
  + Lätt att förstå sig på (bara två knappar) antingen kontinuerlig drift eller procentuell fukt.

  - Inga minus så långt
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Samma upplevelse som hkfam. Verkar vara ojämn kvalitet. Har en till likadan som snurrar fortfarande. Har en MRD20 i stugan grymt effektiv. Om jag skulle köpa en ny så blev det en sådan igen.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kört den i tvättstugan i 2år gick fint i ca 1,5år sedan har den dragit i sig mycket damm trots att filtret rengjorts regelbundet ,så nu isar den på sig och klarar inte att avfrosta sig och blir väldigt varm samt avfuktar väldigt dåligt,
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kört den i några månader och är hittills grymt nöjd med den. Står i tvättstugan på 40% luftfuktighet och det är natt och dag skillnad på hur fort tvätten torkar när denna lilla maksin får gå. Tvättstugan är på cirka 16kvm och tidigare kunde det ta en bra stund innan all tvätt var torr (som barnfamilj så går det minst 1 maskin om dagen). Numera är det snabbt torrt och en fröjd att kunna torka tvätt så mycket snabbare.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Haft denna i någon vecka och det märks en otrolig skillnad i tvättstugan! Har den på 40% luftfuktighet och den går till och från. Perfekt efter man hängt tvätt, torkar dyngfort.
  Dock ganska högljud, men lätt värt priset!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har bara haft denna i några dagar än så länge men den är behändig, effektiv med ok ljudnivå.
  Har haft ett antal avfuktare genom åren av flertalet märken, även Woods men denna gillar jag verkligen än så länge i alla fall.