Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon EOS 650D + 18-55/3,5-5,6 IS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Systemkameror (138)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag är mycket nöjd med kameran.
  Haft den i ett år i skrivandets stund och man får mycket kamera för pengarna. Användarvänlig, bra prestanda, alla tillbehör passar, trådlös blixt och liknande fungerar förstås utmärkt.

  Nackdelarna som hindrar full pott är:
  Touchskärmen behövs inte och jag försöker undvika "live view" läget då den är mycket sämre på att fokusera i det läget.
  Kit objektivet är inte bra för filmning. Det rasslar något förskräckligt då den försöker fokusera så ljudet på filmerna är i princip förstört. Lösning=köpa annat objektiv.
  Annat objektiv är ett måste av flera anledningar men främst för att du inte kan överprestera en bra pocketkamera annars. Köp ett fast 50mm f1,8 objektiv eller liknande så systemkameran kan bli rolig.

  Systemkameror är en "materialsport", det finns hur mycket som helst man kan förbättra resultatet med. EOS 650D är ett bra köp om du vill köpa till lite utrustning nu eller senare. Annars köp en EOS 1100D eller en riktigt bra pocketkamera.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag gick från en ixus 220 hs till den här och är mycket nöjd. Väldigt lätt att göra inställningar via pekskärmen som har en väldigt bra känsla. Kitobejktivet är ingen höjdare. Fungerar bra för bilder men vid filmning hörs ljudet från fokusmotorn förskräckligt mycket. 4990:- på Webhallen var helt okej pris.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag är en nybörjare men kan säga sjukt bra kamera, köpte en tamron objektiv 18-270 passar utmärkt.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Väldigt nöjd med kameran! Den är snabb och tar mycket bra bilder. Perfekt för både nybörjare och hobbyproffs.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fantastiskt bra kamera!
  Är inte den mest avancerade användaren, men börjar lära mig allteftersom, enkelt guide-läge i kameran gör det lättare att börja pilla med egna inställningar mer och mer.
  Kitobjektivet är riktigt bra men jag kompletterade med Canons 50mm/1.8 för porträtt och filmning.
  Och just filmningen är makalöst bra, kameran är lite extra gjort för filmning och Canon har släppt ett par objektiv med extra tyst autofokus-motor just för att slippa ljudet från "vanliga" objektiv. Dock var det lite tråkigt att de inte tog med det direkt som kitobjektiv.

  Touchskärmen känns som en logisk utveckling, man är ändå så van vid det på telefonen, dock använder jag det nästan bara för att välja fokus ibland och bläddra/zooma bland bilder, de har ju behållit alla normala knappar så att använda touchen är helt upp till en själv.

  Ger en 9:a för att den inte håller sig i live-view läget när man växlar mellan de olika fotolägen. Även om det är ett väldigt litet minus så kan jag störa mig något på det.