Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Vincent SP-997

 Lägg i lista  Jämför
Ett fint monoblock från Vincent som levererar 150 Watt i 8 Ohm och 250 Watt i 4 Ohm RMS. Ger garanterat ett extra lyft till dina högtalare. Perfekt om man har en surroundförstärkare och vill ha lite trevligare ljud i 2 kanal för musiklyssning, eller om man har ett försteg och kör separata slutsteg till alla högtalare.

Kopplas antingen till ett försteg eller till pre-out utgångarna på en receiver, det finns även en 12v trigger och automatisk on/off switch. Denna modell kommer med både RCA och Balancerad ingång.

Finns i svart och silver.

Frequency range: Stäng
Ett fint monoblock från Vincent som levererar 150 Watt i 8 Ohm och 250 Watt i 4 Ohm RMS. Ger garanterat ett extra lyft till dina högtalare. Perfekt om man har en surroundförstärka... Läs mer
Jämför pris på alla Vincent Slutsteg (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  mycket prisvärt slutsteg.
  jag har använt denna till min Center, jag hade redan separata slutsteg på höger och vänster högtalare och förväntade mig väl inget jättelyft med denna, men det blev en stör hörbar förbättring som jag inte vill vara utan jämfört med dom inbyggda slutstegen i en Marantz SR7009
  +styr av/på med remote sladd från Recivern
  +låg strömförbrukning (jag har visserligen inte mätt men den är alltid sval till skillnad från många andra slutsteg som alltid blir väldigt varma)
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Super nöjd med dessa block
 • Perfekt
  15 år sedan
  Uppdaterat: 15 år sedan
  Kanon spelar otroligt med mina Canton RC-L
  Tagit fram det bästa ur högtalaren
 • Perfekt
  15 år sedan
  Uppdaterat: 15 år sedan
  Används till Centern
 • Perfekt
  16 år sedan
  Uppdaterat: 16 år sedan
  Grymma monoblock som verkligen höjde kvaliteten i anläggningen. Skillnaden märks framförallt i 2-kanal där musiken är engegerande på ett helt annat sätt. Monoblocken gav förutom rejält bättre grepp om basen även ett mer öppet och detaljerat ljud. Ruskigt bra uppgradering alltså :)
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan