Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Injustice: Gods Among Us (PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Riktigt bra kvalitet, det gör att spelet blir mer trevligare att spela.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kul spel med bra detaljer, det är lite som Mortal Kombat med med DC folk. Vilket inte är så konstigt då det är samma team bakom.
  Storymode är kul och engagerande om än väldigt snarlikt det i MK, man får spela igenom en liten saga med dom olika karaktärerna och fighter och "tryck på rätt knapp i ordning"-events vävs in i handlingen.

  Det som känns trist är när man ska spela mot sin vän. Här finns bara ett läge och det är gammalt hederligt 1 mot 1. Ingen tag, inget lagspel, inget vinnaren står kvar. Det är saker som nästan borde vara standard på ett fightingspel 2013.

  En annan grej som sticker i ögonen är att man inte kan trycka förbi längre monotona sekvenser, som till exempel när man gör en super specialare och en 7-8 sekunder lång sekvens visas, där den ene får överdrivet mycket stryk. Samma sak med när någon vunnit och karaktären gör någon personlig grej, typ som att Jokern tänder eld på en och säger "youre fired".

  I övrigt så finns det lite saker att låsa upp, det är någon slags "hero card" som man kan låsa upp små bilder och bakgrunder till som visas när man spelar mot folk online. Helt meningslöst om du frågar mig.

  Kontentan blir ett spel som man gärna vill spela mer av, men efter ett tag har svårt att motivera varför man faktiskt ska göra det.