Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fujifilm FinePix S6500FD

 Lägg i lista  Jämför
S6500fd, där fd står för Face Detection. Kameran behöver bara 0,04s för att hitta ett ansikte i bilden, sedan fokuserar kameran på den punkten. Den har en 10,7x zoom som börjar med en riktigt trevlig vidvinkel som motsvarar 28mm. Omfånget är 28-300mm. Upplösningen ligger på 6M pixel och klarar av ISO 3200. Stäng
S6500fd, där fd står för Face Detection. Kameran behöver bara 0,04s för att hitta ett ansikte i bilden, sedan fokuserar kameran på den punkten. Den har en 10,7x zoom som börjar me... Läs mer
Jämför pris på alla Fujifilm Kompaktkameror (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Enda negativa jag kan komma på, är att sökaren inte är speciellt skarp, ska man köra manuellt får man använda displayen istället, som är desto bättre.
  Denna kamera tar bättre bilder än många betydligt dyrare varianter.
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Mycket kompetent kamera som dock kräver lite inlärning. Auto-läget ger absolut bra bilder, men det går att få ännu bättre bilder om man lär sig hantera P, A, S, M-lägena istället. Vid höga ISO är RAW-formatet också att föredra då man själv har mer kontroll över noise reduction etc.

  Grymt fin färgåtergivning och trevlig vidvinkel.
  Helt klart ett kap för de småpengar den säljs för nu!
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Gjorde re-search på denna i flera månader o fick exakt vad jag förväntar mig = OTROLIGT mkt för pengarna. Stabil byggkvalitet, bra färger, mkt bra ljuskänslighet. Se till att läsa de otal "tips and tricks" som finns för denna kamera på nätet, det är en kamera man måste lära sig. Att bara köra i auto ger bra, men inte superbra bilder. Jag är mycket nöjd.
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Jag & tejjen har ägt våran i snart 1 månad och grymt nöjda bilderna blir klockrena och det är riktigt kul att fota, har inte fått full koll på alla finesser men super makro är riktigt skojj och närbilderna blir super!
  kort och gott en grymt årisvärd kamera som i en nybörjarfotografs ögon har allt man kan begära! KÖP KÖP KÖP!
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Bra allroundkamera som ger fantastiska bilder.
  Går att köra helt automatisk eller även manuellt.
  Kan verkligen inte komma på nått negativt.
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Vill man ha en mer robust kamera är denna perfekt. Partykameror i all ära, men med denna är det riktigt kul att fotografera! Funktionerna täcker mina behov, och det enda som drar ner är xD-kort och avsaknaden av spegelreflex. Men det är ju inte en systemkamera!
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  I mitt tycke en superb kamera för amatörbruk. Gedigen konstruktion, snabbt avtryck, mycket bra zoom (10.7x). Den saknar bildstabilator, vilket ju hade varit nice, men jag antar att frånvaron av stabilisator bidrar till det ganska låga priset.Betyget blir 9 istället för 10 pga användandet av lite icke-standard xD-card och lite långsam kontinuerlig foto-tagningsfunktion.