Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sonos Sub

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sonos Subwoofers (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.95)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Har min Sonos Sub tillsammans med två 1:or. Är väldigt nöjd med ljudet och kan inte tänka mig att gå tillbaka och lyssna på endast 1:orna igen, känns som ljudbilden är komplett nu.
  Snygg är den också (har den vita), står vid ett vägguttag så inga sladdar syns.
  Funkar perfekt!

  Det som är lite negativt är priset, kostar en del...
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Använder min Sonos Sub tillsammans med en Sonos Beam och det är en klockren kombo! Förutom att det är en riktigt bra baslåda så får den Beamen att låta mycket bättre (då denna slutar att spela bas och istället lägger all kraft på resterande register). Dyr, men har du råd så köp denna!
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Supernöjd, lätt att installera
 • Perfekt
  1 år sedan
  Finns inget att klaga på! Grym bas och flera inställningar i appen för att styra basen
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Sonos Sub är ett måste till nya Beam, blir väldigt stor skillnad både till musik och film. Hade tidigare en Play5 och nu är ljudet betydligt bredare och tyngre. Skulle rekommendera Sub till alla som inte bor i en liten lägenhet. Tänkte ta hem för test men det gick inte lämna tillbaka när jag hörde skillnaden! Kostar en del, men används flera ggr om dagen och är därför prisvärd.
 • Bra
  2 år sedan
  Kör sub och beam ihop. Hur bra det låter handlar nog mycket om vad man är van vid. Jag hade receiver med riktigt bra 5.1 system. Det lät kanon. Men enkelheten med Sonos gör ändå att jag föredrar det. Det duger för musik (men ej om du är kräsen) och är utmärkt för film.

  Summering: är ljudet superviktigt finns det andra system. Gillar du enkelhet där allt alltid funkar är Sonos kanon och ljudet godkänt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Perfekt!
 • Dålig
  2 år sedan
  Strömförsörjningen gick sönder efter 5 år och 1 månad, precis utanför garantin. Borde hålla bättre vid den prislappen.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klockren sub!
  Har den i vardagsrummet tillsammans med playbar och 2 st. play 1:or. Gör sitt jobb utmärkt och ger en djup och fin bas.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ruggigt djup och distinkt bas! Skall använda den tillsammans med två 1:or i vardagsrummet i det nya hus vi bygger nu. Testade med Sonos 3:an jag har idag och bara tillsammans med den blev det ett grymt bra ljud! Ser fram emot att installera den och dra på med 1:orna. Väl värd priset, trots att det är högt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte basen och playbaren tillsammans med två Play:1or. Play:1orna placerade jag i badrummet och köket. Även om den är hälften så stor som föregående baslåda så spelar den dubbelt så bra! Basen spelar otroligt bra och exakt!

  Innan Sonos körde jag Audio Pro i 5.1. Jag kan säga att ljudmässigt slår den Audio Pro på fingrarna. Saknar ett par Play:1or som satelliter bakom soffan bara för att få till surround-ljudet ordentligt bara.

  Älskar enkelheten i Sonos - installation, app samt deras ljudbild. Enda minuset är priset, det kostar att köpa Sonos! Men det är ju en premiumprodukt och kosta vad det kosta vill. Jag ska bygga ut systemet överallt successivt i alla fall. :)

  Skulle kunnat dra av en stjärna i betyget för att dessa högtalare kostade 19.280 kr i skrivande stund, vilket är ganska saftigt. Samtidigt går ju ingen och köper premium som inte har pengarna, så det är lite irrelevant att sänka betyget pga av priset av en premiumprodukt. Dessutom ligger de inte högst i pris inom premiumsegmentet. Så detta får full pott av mig! :)
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag köpte en Soundbar och väntade med att köpa en Sub för jag tyckte att det var för dyrt. Det är mest barnprogram på våran TV ändå och mina barn märker ingen skillnad. Men jag börja märka på vissa program jag kollade på att ljudet var platt, speciellt när det var musik. Så jag bet i det sura äpplet och la ut de drygt 7000 kronorna för att få lite bättre ljud. Jag kan inte säga att jag är överväldigad av hur bra det låter, men det är skönt att ha fått tillbaka basen i ljudet.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fantastisk komplement till soundbaren. Den ligger under min soffa och är osynlig men lyfter ljudet till et helt annat nivå, soundbaren behöver inte tänka på att driva bass och kan fokusera på all annan ljud. Alldeles för dyr, men har du pengar, köp!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt sjukt bra ljud! fungerar mycket bra till Playbar och Play 5! Mycket nöjd med köpet!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Väldigt bra, ett måste till playbar
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Det lilla extra, inte för att Sonos Playbar låter illa utan men med denna SUB känner jag jag den riktiga rena basen utan loudness kompromissen. En investering värd sina pengar.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grym bas för sin storlek! Brukar flytta min mellan 2 olika zoner där den ena är vår altan där den kompletterar ett par utomhus B&W högtalare. Och tom där spelar den med kraft!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt tung och djup bas! Lyfter playbaren till helt annan nivå - fyllig ljudbild och skön tyngd.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fungerar riktigt bra med Playbar
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Riktigt bra komplement till Sonos S5:orna. Djup tung distinkt bas (som går att konfigurera). Enda nackdelen är att den är hårt knuten till Sonos, det finns inga ljudingångar i den.