Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  En ganska okänd modell (i Sverige) från Sony som borde vara mera populär för det är en fantastiskt trevlig och prisvärd telefon. Stor och skarp skärm, bra kamera och den är snygg. Samtalsljudet är strålande och mottagningen på FM-radion är också i toppklass.

  Jag skulle dock vilja ha fysiska knappar istället för de kapacitiva för att slippa väcka telefonen med den lite undangömda och svåråtkomliga power-knappen. Å andra sidan är detta inget unikt för den här modellen utan det är likadant på många andra av Sonys telefoner. Battertiden är inte heller direkt lysande men en dag klarar man i regel med nöd och näppe. Det hade varit trevligt med 4G men man kan inte få allt :-)
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt trevlig och snygg mobil som inte fått den uppmärksamhet den förtjänar. Den är snabb och har en riktigt skarp skärm. Mycket minne för t.ex bilder eller musik. NFC funkar riktigt bra och man får med ett par "taggar" som jag programmerat till att anpassa telefonen hemma och på jobbet.

  Den förlorar dock några stjärnor på: Dom kapacitiva knapparna har dålig känslighet. Vilket kan bero på den skyddsfilm som Sony sätter på alla telefoner. Går att ta bort men jag har inte gjort det än. Den har blivit väldigt varm och startat om när jag laddat den i bilen. Slump? Har inte heller LTE i Sverige vilket den har i USA. Synd...

  Skärmen är mindre bra om man ser den från sidan. Kan både vara nackdel och fördel. :-)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jättenöjd med min Xperia Ion.Bra skärm,ingen fara med batteritiden,räcker mer än ett dygn vid ringande,surfande+lyssna på musik
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Stor och fin skärm, bra kamera och trevliga multimediaappar. Bra batteritid för att ha en så pass stor skärm. Aluminiumbaksidan lägger bara till värde.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Sonys bästa mobil :) stor display,bra kamera och snabb att surfa med