Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Carpe Diem Kornö Kontinentalsäng 180x200cm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Carpe Diem Sängar (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vi köpte en Carpe Diem Kornö säng för fem år sedan, den kostade då 37.980:- och vi trodde att vi köpt en säng för resten av livet. Nu efter fem år är sängen helt nerlegad och det har bildats djupa gropar efter våra kroppar både i bäddmadrass och i plymån (mellanmadrassen). Vi har mejlat butiken Sovas kundtjänst där vi köpte sängen, och de har i sin tur varit i kontakt med leverantören som svarar följande:
  "Enligt bilderna så ligger den största formningen i bäddmadrassen. Då sängen närmar sig 5 år är det ingen reklamation på den. Rekommenderat att man byter den typen av bäddmadrass vart 4-6 år. Vad det gäller plymån så har den format sig ut efter dom som ligger i sängen och vart man ligger. Enligt bilden är det inte tillräckligt stora formningar för att det skall vara något fel. Jag rekommenderar att kunden byter bäddmadrass först och eventuellt sätter ett instick om det inte är tillräckligt."
  Leverantör kan hjälpa till med 30% rabatt på ny bäddmadrass om vi vill byta den.
  Jag kan tillägga att en ny bäddmadrass kostar ca 12.000:- och en plymå ca 20.000:-.
  Den här sängen är det dyraste köp vi någonsin gjort i förhållande till livslängd. Hädanefter köper vi en billigare säng och byter lite oftare istället. Så jag vill varna er som tror att bara för att ni lägger ner mer pengar så håller den inte formen för det. Tyvärr.