Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Spelar bas tight och kraftfullt. De har en upplöst, krispig diskant på det. Låter som en golvare.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Trivs mycket bra med dessa. Ljud är ju en smaksak men jag gillar dessa över alternativ i samma prisklass jag hört, t ex B&W nya 7 serie som är aningen för vass i diskanten jämfört dessa. Priset nu när nya R serien kommit är dessutom riktigt bra. Köp innan de är slut!
  Kräver sin förstärkare. Jag kör med en Hegel Röst.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Irriterande bra, gudomliga att stirra på, driver dessa med en TEAC A-H01
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Givet val efter att ha lyssnat runt på flertalet alternativ från Dynaudio, B&W, Elac och Totem. Dessa ger en tyngd i basen jag saknade hos de övriga, plus att diskanten aldrig blir jobbigt hård. Hanterar röster riktigt bra. Men de är ganska stora för att vara stativare.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fullvuxet ljud ur förhållandevis kompakt högtalare. En av få stativhögtalare som får ur sig tillräcklig tyngd och svärta för att kunna underhålla även med rock och bastung electronica. Punktformigt Uni Q-element ger stor ljudbild också. Stadiga stativ rekommenderas.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte mina på Schlauershoppen.de. för en vecka sedan. Kör dessa med Onkyo TX-NR818 och är riktigt nöjd. Mycket fint, luftigt och detaljerat ljud. Kör utan baslåda och känner inget behov då det är riktigt bra bas i högtalarna. Riktigt snygga är dem med fint svart lack. Det var tur att jag väntade med att recenssera då jag behövde göra eq-inställningar i förstärkaren för att få ur det bästa av högtalarna. Nu är jag riktigt nöjd. Bilder kommer senare.