Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

KEF R300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla KEF Surroundhögtalare (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Balanserade, homogena och med bra tyngd i basen. Tycker stereoperspektivet sitter väldigt, väldigt bra, med en fyllig klang som har bra fokus och detaljering. Basen är tight, har bra punch och svärta.
  Faller inom ramen av högtalare som spelar riktigt bra på låg volym, och känns som jag kan sitta länge utan att bli lyssningstrött av dessa, stort plus! Kan nog uppfattas som lite avrullade i absoluta toppen och lite beslöjade, gäller att matcha dem rätt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Spelar bas tight och kraftfullt. De har en upplöst, krispig diskant på det. Låter som en golvare.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Irriterande bra, gudomliga att stirra på, driver dessa med en TEAC A-H01
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Givet val efter att ha lyssnat runt på flertalet alternativ från Dynaudio, B&W, Elac och Totem. Dessa ger en tyngd i basen jag saknade hos de övriga, plus att diskanten aldrig blir jobbigt hård. Hanterar röster riktigt bra. Men de är ganska stora för att vara stativare.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fullvuxet ljud ur förhållandevis kompakt högtalare. En av få stativhögtalare som får ur sig tillräcklig tyngd och svärta för att kunna underhålla även med rock och bastung electronica. Punktformigt Uni Q-element ger stor ljudbild också. Stadiga stativ rekommenderas.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte mina på Schlauershoppen.de. för en vecka sedan. Kör dessa med Onkyo TX-NR818 och är riktigt nöjd. Mycket fint, luftigt och detaljerat ljud. Kör utan baslåda och känner inget behov då det är riktigt bra bas i högtalarna. Riktigt snygga är dem med fint svart lack. Det var tur att jag väntade med att recenssera då jag behövde göra eq-inställningar i förstärkaren för att få ur det bästa av högtalarna. Nu är jag riktigt nöjd. Bilder kommer senare.