Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Klippo Excellent H

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Klippo Gräsklippare (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En riktigt stabil klippare med en tystgående motor.
  Jämfört med de de Briggs & Stratton klippare som jag kört innan är denna klippare en mirakelmaskin - tystgående, vibrationsfri och drar mycket lite bensin. Den startar alltid på första rycket - man behöver inte ens ha vidare finness i starten utan det räcker med att fjös-dra i snöret.
  Om den bakre kanten under klipparen tas bort så klarar den högt gräs - har själv provat på 40cm högt gräs och det gick bra. Var dock tvungen att klippa två ggr i olika riktningar pga att en del gräs lade sig ner. Om högt gräs ska klippas ofta så skulle jag nog köpa en klippare med sidoutkast, då de borde klara uppgiften ännu bättre.
  Motorn är tillräckligt stark för att klara det mesta - varvtalsregleringen fungerar utmärk och ger extra kraft när gräset är högt. Därmed går det att klippa även rejält gräs i långsamt gångtempo, istället för att behöva stanna hela tiden som på klenare klippare.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Var runt och tittade/kände på olika gräsklippare när jag skulle införskaffa en ny, denna var i en klass för sig (mycket bra balans samt lågt rullmotstånd). Nu har jag använt den några gånger och är mer än nöjd, den är lättstartad, har låg ljudnivå och bra ergonomi. Klippresultatet är suveränt. Hoppas den håller i många år, första gången jag har en gräsklippare men Honda motor...
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bytte just vår gamla Jonsered (med drivnig och uppsamlare) mot denna. Vilkebn skillnad! Denna går som en dröm! Varvar väldigt lågt, men klipper toppen! Kvallitétskänsla rakt igenom!