Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 130

 Lägg i lista  Jämför
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även svårdrivna högtalare med bibehållen kontroll.
AVR 130 är minst i nya x30-serien och en perfekt instegsmodell för den som vill ha bra ljud med gott om kraft men som inte har lust att betala en massa extra för de senaste funktionerna.
Med 5 slutsteg på 45 watt vardera räcker denna receiver till de flesta och dekodern kan koda av Dolby Digital 5.1, DTS 5.1 samt skapa surroundljud från stereokällor med Dolby Pro Locig 2.
Det finns en analog 5.1-ingång för inkoppling av DVD-spelare som kan spela DVD-Audio och SACD. 3 st coaxial och 3 st optiska digitalingångar borde räcka till det mesta och det finns även 1 coaxial och 1 optisk digitalutgång.
Fjärrkontrollen kan programmeras med fabrikskoder för att styra andra apparater och det går att spela in macron så att man med en knapptryckning kan utföra flera saker (max 19 olika kommandon).
Ersätter AVR-2550.
Stäng
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även s... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
  •  
    Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme