Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core

 Lägg i lista  Jämför
Det här är en arkiverad kategori. Vi arbetar inte aktivt med den längre, men du hittar fortfarande en del produkter och priser här.
Jämför pris på alla DSPeaker Equalizers ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt bra produkt som tar hand om svåra baskurvor och gör ljudet distinkt och tydligt. Jag använder den mellan receiver och slutsteg för att korrigera basen vid musiklyssning i 2 kanaler och upplever en klar förbättring av ljudet med denna produkt. Enkel att använda och att installera/kalibrera. Många olika inställningsmöjligheter och användningsområden. Rekommenderas varmt!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Gör nästan allt rätt och precis vad den utlovar. Resultatet är sjukt bra! Ful och för liten fjärrkontroll samt lite brus på den analoga utgången, drar dock ner betyget från full pott. Dessutom skall man använda sig av digital in/ut för bästa ljudkvalité.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kanonprodukt den gör verkligen skillnad. Fjärren är dock det uslaste jag varit med om
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mkt nöjd med produkten.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  FETT BRA!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Använder denna för att kalibrera mina två subwoofers. Den gör ett riktigt bra jobb med att strama upp basen och få bukt med akustiska problem i lyssningsrummet. Jag tycker det här är en grym produkt som erbjuder mycket glädje och välljud för pengarna.

  Möjligheterna att leka med olika kurvor och filter för att få till det optimala ljudet är stort. Produkten känns framtidssäker och kommer följa med länge. Ett litet minus för den klena fjärrkontrollen som kunde varit mer rejäl och påkostad. Fjärren gör sitt jobb men känns nog i fjuttigaste laget tyvärr.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Makalös manick. Använder denna som försteg och DAC i mitt 2-kanals system och den gjorde underverk med framförallt basen i mitt stativsystem. Nu är det kontur och tajming på basen, där det i okalibrerat läge låter som att man slagit på loudness och lagt en basfilt över hela nedre registret. Och som försteg och DAC gör den inte heller bort sig kopplad balanserat till en ett kompetent Primare A34.2 slutsteg. Litet minus skulle då vara den kreditkortsstora fjärren, men det drar ändå inte ner betyget.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grymt bra!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Om du vill få ut mer av din anläggning köp denna, bara det den gör med basen tar fram mer i alla register , på det har du allt annat den kan göra , sjukt prisvärd
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Referensklass!

  Den enda mackapären jag känner till som kan kalibrera enbart basen upp till valfri frekvens för ett 2-kanaligt system och låter resterande register vara opåverkat - och den gör detta automatiskt med referensklass i slutresultat. Dessutom har den en myriad med andra tillämpningar om man skulle vilja förändra sitt system i framtiden.

  Gillar särskilt att man kan spara upp till 4 olika kalibreringar som man kan växla mellan och experimentera runt med.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bästa köpet någonsin!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  tightar upp basen helt klart. Känns som välinvesterade pengar.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Priset man betalar för denna och välljudet man får för denna är galet, hade en Lyngdorf innan. Den är chanslös mot denna skulle jag vilja säga.