Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Forza Horizon (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.88)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra bilspel överlag, men grafiken känns mer 2002 än 2012 (jämfört med PC) och svenska röster är knappast något man vill ha...
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Roligaste racingspelet på marknaden, köp!
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Som en stor entusiast av de "vanliga" Forza-spelen, med tusentals speltimmar framförallt i Forza 4 hade jag höga förväntningar på Forza Horizon. Tyvärr lät besvikelserna inte vänta på sig. Inte nog med den fruktansvärt patetiska "Handlingen" som man envisats med att krysta in i spelet, men av någon outgrundlig anledning har man även saboterat spelkänsla och bilfysik jämfört med de ordinarie Forza-spelen. Det är helt uppenbart att Forza Horizon riktar sig till en ålderskategori bestående av 10-15- åriga pojkar, alternativt lätt efterblivna människor i 20-årsåldern.

  Allra sämst är de svenska rösterna i spelet. Ett gäng riktigt usla C-skådespelare som uppenbarligen inte kan någonting om bilar eller racing försöker låta "taggade" men som givetvis endast låter skitnödiga.

  Det spelar ingen roll att grafiken är bra och att konceptet är coolt. Forza Horizon är en av de största besvikelserna jag varit med om.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Når inte upp till Forza Motorsport 4s höga klass, men knäpper mer liknande spel som Test Drive Unlimited 1/2 och Need For Speed på fingrarna rejält. Kul som omväxling till Motorsport-delen av serien men absolut ingen ersättare, men det var ju inte vad de någonsin utgav spelet för att vara heller. Rally-DLCt är också riktigt roligt om än något kort.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Notera att detta inte är något Forza "Motorsport"!

  Det är teamet bakom PGR-serien som ligger bakom detta spel till stor del. Därav är den karakteristiska "Forza känslan" inte lika stark i detta spelet, men det är kul som tusan ändå!

  Storyn kan kännas enformigt om man kör race efter race, men utmanar man andra förare i freeroam-läget (precis som i nfsu2), letar rabattskyltar, letar ladufynd (lämnade bilar som man sedan får i sitt garage), kör pr-stunt, sätter rekord på fartkameror och fartzoner, tar del i streetrace och kör uppvisningsrace emellanåt så faller man in i världen och glömmer helt bort tiden! Jag kan även rekommendera att byta bil ofta, ingen är sig lik en annan!

  Det är värt att skaffa sig ett live gold om man inte har det redan innan (finns 13 mån för 280kr på google), halva nöjet är online! Du kan göra allt som går att göra i singleplayer, plus Zombie mode, katt och råtta, Catch the flag eller bara cruisa runt med dina polare!

  Allt detta kombinerat med en bra fartkänsla och ett suveränt soundtrack gör Forza Horizon till mitt favoritspel just nu!

  De två små negativa ting jag finner i detta spelet är:
  -Få bilar, men de flesta bilar från tidigare forza-serier går att köpa till i olika paket.
  -Ingen splitscreen multiplayer.
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hoppas verkligen inte att detta är framtiden för Forza, har alltid gillat det för att de är ett av få Xbox spel som håller sig till simulatorfysik, men detta spelet har gått mer åt Need for speed/ Test drive unlimited hållet, dålig handling som man tröttnar på efter bara en dag. en dålig fysik (förstår verkligen inte varför de inte höll sig till den fysik de hade i Forza 3 och 4, det var det folk ville ha i ett free roam bilspel)

  Och det som gör att det inte funkar alls är att spelet körs i 30 fps, omöjligt att spela med så låg frame rate
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Går inte definiera egna knappar, så tredje parts ratt blir värdelös.