Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad 64GB (3rd Generation)

 Lägg i lista  Jämför
The new Ipad, Ipad 3, nya paddan, kärt barn har många namn - och få produkter är så efterlängtade nya verisoner som Apples stilbildande surfplatta. 3rd generation har betydligt högre upplösning, snabbare processor, bättre kamera men i princip bibehållna yttermått i jämförelse med föregångaren Ipad 2. Denna version har 64 GB minne och Wifi. Lanserad 2012. Stäng
The new Ipad, Ipad 3, nya paddan, kärt barn har många namn - och få produkter är så efterlängtade nya verisoner som Apples stilbildande surfplatta. 3rd generation har betydligt hö... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPad (3rd Generation). 5 produkter i generationen. 2 föregångare och 4 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (139)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa köpet på länge! Denna ersatte min bärbara dator som jag nu har sålt.

  + Retina skärmen
  + Snabb
  + Bra batteritid
  + AirPlay
  + Smooth touchkänsla
  + Snygg design
  + Känns välbyggd (ingen plastig känsla)

  - En aning begränsad och låst
  - Ingen utforskare eller filhantering

  Rekommenderas verkligen!!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte den för att jag har foto som intresse och ville ha med mig den på mina utlandsresor för fotoredigering. Tack vare den vansinnigt höga upplösningen har den varit en dröm att arbeta med! Och framförallt så jäkla användarvänlig så man blir helt förundrad! Jag kan efter 4månader användande endast anmärka på batteritiden som verkligen är urusel om man har displayens belysning på max samt laddningstiden. Den tom dog för mig en gång när jag satte och bläddrade bland bilder medan laddaren satt i! Annars förbaskat nöjd! Upptäckte även fördelarna med e-böcker med denna apparat också. Kan varmt rekommenderas!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bekväm!

  Är riktigt nöjd med den! Använder den främst till surfning, tv-serier och bilder. Bilder är helt underbart att se på med den och bildström via iCloud fungerar fint!

  Även om jag verkligen gillar Apples gränssnitt så drar det ner betyget ett snäpp då man fortfarande måste använda iTunes till mycket av synkroniseringen. Skulle gärna se att dom gör det enklare genom att "dra och släppa". Men det finns ju appar på området.

  Man ska väl inte skriva några romaner på den, men tangentbordet fungerar förvånansvärt bra, beroende på hur man sitter med den.

  Är jag utanför hemmet så delar jag min dataanslutning från iPhonen. Det fungerar relativt bra men det finns en tendens att delningen bryts vilket kan vara störande. Vet inte om det beror på iPaden eller iPhonen.

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bästa surfplattan!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Helt supernöjd !
  Utmärkt till det jag använder den till, dvs, surfa, lyssna på musik och spela lite enkla spel.
  Det enda som inte finns är flashstöd, men det är ingenting jag lider enormt av, endast ett fåtal saker som inte fungerar till 100 pga av detta.
  Batteritiden är också den helt outstanding! laddar den 1 eller 2 gånger i veckan.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Skärmen är perfektion i mina ögon. Allt fungerar mycket bra. Surfa, spela you name it allt flytten på som smör i solsken.

  Batteritiden är över mina förväntningar!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Värd varenda krona, 2:an känns riktigt gammal nu och det är skärmen som gör det. Inga problem alls med wifi utan snarare är den bättre. Upplever även batteritiden som ngt bättre.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Det första som slår en är upplösningen på skärmen. Skarpheten på det hela. Jämnför direkt mot en iPad 1 och 2 så ser man direkt skillnad. Alla kantigheter är borta i menyn och självklart finns det Appar som inte är anpassade till denna skärm ännu.

  Tyngden störde mig inte alls eftersom jag är van från iPad 1 som är 50g mer än Nya iPad. Det känns dock lite tyngre om man precis hållit i en iPad 2 och sedan direkt till den nya.

  Har inga större problem med värmen efter att ha spelat Infinity Blade 2 mot Apple Tv via iPaden.

  WiFi är precis som tidigare, helt ok teckning hos mig iallafall, en 3:a lgh. Har nästan full signal förutom i sovrummet där jag får mellan 2-3pinnar.

  Laddar som vanligt inte via Laptopen men det gör inget eftersom paddan laddas på dockan utan att använda den.

  Har man iPad 1 eller en enklare variant av iPad 2 wifi så tycker jag man ska byta upp sig. Har du dock redan investerat i en iPad 2 med 3G så kan du lika gärna vänta tills en riktig 4G version dyker upp som passar oss i Europa. Vad många glömmer är att 4G i Sverige är fortfarande dyrt

  Rekommenderas varmt med minst 32GB, men helst 64GB eftersom jag jobbar med filmer och bilder på min padda.

  Kanske bör spara pengarna till den nya iPhonen i sommar? ;)