Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fujifilm Fujinon XF 35/1,4 R

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fujifilm Objektiv (43)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Kompakt och lätt, väldigt bra allround objektiv. Ger väldigt skarpa bilder och fin bokeh. Köpte mitt begagnat med 6 månaders försäkring via cyberphoto, väldigt prisvärt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kanonobjektiv! Skarpt på full bländare, härlig bokeh, smidig storlek. Bra allround, mitt största problem är nog brännvidden, har aldrig riktigt fastnat för normaloptik, utan föredrar då antingen ett kort tele eller lätt vindvinkel. Upplever AF som snabb och tyst.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Kompakt och lätt för att ha största bländare f/1,4, och dessutom skarp redan på denna öppning. Användbart med bländarskala på objektivet, dessutom stegad till "tredjedelssteg". Inget att direkt anmärka på förutom att det inte är lika snabbt på fokusering och ljudlöst som Fujifilms senare generation XF-objektiv, även om det inte varit "i vägen" för mitt bruk. Utomhus hörs inte direkt fokusmotorn, men däremot kanske i ett tyst rum.

  Man bör också se till att uppgradera objektivet till senaste firmware innan användning eftersom stora förbättringar gjorts i autofokusprestanda på det här objektivet.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiska bilder och mer flexibel än väntat. Detta är min enda lins, som jag förstått är relativt ovanligt.

  Det är naturligtvis fantastiskt för porträttbilder, sociala sammankomster etc. Detta är särskilt fallet eftersom det är så liten att, tillsammans med en retro kamera som X-T10, ser det inte alltför hardcore i en avslappnad miljö. Gatukonst och allt där du vill fånga en känsla av miljö kommer ut väl. Mer överraskande för mig var att det är tillräckligt bra på saker som landskap och allmän resor fotografi som vi inte har köpt några andra linser. Den lilla storleken gör det lätt att ta med överallt, kompensera avsaknaden av flexibelt inneboende i ett utmärkt lins.

  Observera att det inte har en bildstabilisator, som jag märker i vissa inställningar.