Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

KEF R700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla KEF Golvhögtalare (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Måste vara den mest prisvärda i klassen upp till 35-40tkr säkert inte den bästa men vilken högtalare är bäst ? Det är ju jag / ni lyssnare som avgör detta då ingen har lika uppfattning hur just det ska låta perfekt !

  Nåväl denna högtalare kommer mycket långt på vägen, ge den en bra förstärkare och den kan nå hur långt som helst. Testat med förstärkare från 7tkr till 50tkr och högtalarna svarar upp direkt hela tiden med att växa i uppgiften eftersom kringutrustningen blir bättre o bättre.

  Ljudet är otroligt homogent och stort med en rejäl 3d effekt samt grymt bra på att placera ut allt som händer i scenen.

  Basen är grymt ren och ärlig, når riktigt djupt med rätt förstärkare. Uppåt i registren så kommer allt fram med en mycket bra balans och detaljering även om en bra dome/band diskant ger mer detaljer så saknar jag inget utan allt bara finns där.
  Spelar också som det bara fanns ett enda element. NICE tycker jag.

  Måste vara kanon i ett hemmabiosystem !
  Ska du ha dessa i ett hemmabiosystem så se till att du har förstärkare som levererar rejält och skulle tro att under 15tkr har du ingen som ger dessa rättvisa.
  Lyssnat på dessa ihop med Arcam AVR 600 och det spelade mycket bra.
  Förstärkare som rekommenderas är Musical Fidelity M6i grym kontroll och härlig bas går att spela sjukt högt, Naim Nait XS2/Hicap grym kombo och livekänsla med närhetskänsla, Arcam FMJ A38 mycket bra helhet, Marantz PM15 mycket Hifi, AudioSpace Ref 3.1 OTROLIGT härligt ljud om inte det bästa men spelar du på höga volymer kommer det inte att räcka till.
  Rotel Ra06se otroligt prisvärd kombo som funkar dock lite sämre på högre volymer.

  Måste säga att R700 låter bra mycket bättre än R500 och har ni inte plats för R700 så skulle jag hellre ta R300 istället som spelar större och nästan samma bas som R500 med rätt förstärkare.

  Får en 10a för prisklassen de tävlar i, det finns bättre men då måste du upp till minst 35tkr anser jag så i prisklassen runt 25tkr är det en klockren 10a

  Att tänka på är det att denna högtalare inte direkt imponerar vid första lyssning, men låna hem o lyssna och du kommer att ändra uppfattning, ge dem bara den chansen så har du en mycket bra högtalare annars har iallafall lyssnat och kommit fram till att de inte passar hos dig ! Lycka Till
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  En mycket imponerande högtalare, den bästa jag har hört i den här klassen. här är varför:

  Basen: mycket trevlig och fyllig, utan att flyta runt och vara oprecis. lillebror q700 hade lite problem med basen, men r700 fixar det utan problem. varm och inbjudande.

  Mellanregister: röster hörs väldigt detaljerat i denna högtalare. Andra testade högtalare i klassen missar lätt lite rökiga rlster, men kef's mellanregister fångar upp och återger dessa otroligt bra. även instrument som är krävande, exempelvis akusisk gitarr och munspel låter otroligt bra.

  Diskant: kef har som vanligt en lite tillbakadragen diskant. den blir nästan aldrig vass. under hela demon så upplevde vi bara diskanten vass en gång, och det kan ha varit pga att högtalarna varit dåligt inspelade. även om den här diskanten inte är optimal för mig så är det en av dom bästa, om inte den bästa i prisklassen. även höga musiktoner kan spelas rakt utan att det drar iväg med ljudet.

  Helhet: ett mycket harmoniskt ljud. högtalaren spelar verkligen bra med sina delar. säga vad man vill om att kef har gått tillbaka till den gamla designen med kantiga lådor, men jädrans dom kan göra ljud.

  Högtalaren spelar bra på så gott som all musik, och dess absolut främsta egenskap är att man kan lyssna länge på det här ljudet utan att bli trött i öronen. många använder sina högtalare både till musik och film och enligt mig så är kef en underbar högtalare till båda delar. för film är den bra då man kan lyssna länge på ett totalt oansträngt ljud. för musik så återger högtalaren otroligt bra ljud, genom hela registret.

  Det enda jag har att önska är lite mer klarhet främst i basen, samt en lite mer transparent diskant. Å andra sidan så går det inte att få en perfekt högtalare i den här prisklassen.

  men får jag säga mitt så har kef gjort något som är väkdigr nära det.