Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Belkin TuneCast II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Belkin FM-sändare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.27)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag upplevde produkten som oanvändbar då jag var tvungen att höja volymen till max såväl på telefonen som i bilstereon - Därav det brus många andra beskriver. Även vid denna nivå var ljudkvaliteten sällsynt dålig, även för att vara FM-sändare.

  Tillbehören var bra, väl tilltagen sladd och inkluderade batterier likaså. Bristen på användbarhet gör dock att jag måste betygsätta produkten med 1 - Usel.

  Jag rekommenderar Kjell & Companys mindre FM-sändare från Linocell (Art. 93767) som ett bättre alternativ i samma prisklass, även om min dog efter två års hård användning.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har inte använt denna i bilen (ännu), men om man lägger den 1cm bredvid en vanlig radio fungerar det jättebra. Om man går 2 meter ifrån hör man nästan ingenting.

  Angående "boost" tipset att man kan förstärka signalen så gäller det endast vissa modeller. Det verkar som att det finns flera modeller. Den som jag fick går inte att "boosta" enligt de instruktioner som jag hittat på youtube.

  FM sändaren är som sagt svag, men det beror på att FM sändare inte får vara för starka, så skyll inte på att den är dålig, då den är lika bra som alla andra sändare.

  Betyget får inte 10 eftersom priset gärna kunde varit lägre på en så relativt gammal produkt.

  PS, det ingår batterier (från Electro world iaf) samt grej som passar till biluttaget.
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Eländig. Får in störningar från mobilen och alltid lite brusig mottagning. Ingen höjdare alls faktiskt.
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Förmodligen det sämsta köpet 2010!

  Har kört den som MP3-spelare i två olika bilar.

  Negativt:
  * Otroligt dåligt ljud. Dovt och raspigt, speciellt S-ljud.
  En egenmixad kasett från -91 med låtar från topplistan på P3 har bättre ljud än detta. Trots att man mixtrar fram och tillbaka med inställningar/EQ.

  * Klumpigt utformad med ciggkabeln och ljudkabeln. Gör det svårt att hitta en naturlig position för sändaren.

  * Tog upp motorns varvtal och spelade upp som ett ljust tjutande ljud i bakgrunden.

  Positivt:
  * Verkar vara hyfsad batteritid iaf, men vad gör det när man bara blir upprörd hur dåligt ljudet är!

  Rekommenderas verkligen inte!
 • Dålig
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Den funkar. Men kvalitén då?
  Verkar som om företaget glömt bort att satsa lite på ljudet i denna.
  Kvalitén på ljuden är som på en bandspelare om inte värre, och störningar hela tiden om du kör runt i bilen osv.

  Köp inte denna.
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Totalt värdelös produkt. Använde den i 10 minuter sen blev jag så j**la arg på skiten så den används inte längre kan jag meddela.
  Kanske har jag för bra avskärmning på antenn i bilen så det var därför den inte funkade.
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Riktigt bra när man kommer på hur man ska använda den... När jag först kopplade in den lät det urdåligt. Basen var förvrängd till oigenkännlighet, och alla s-ljud skorrade. Jag var ganska fast inställd på att den skulle tillbaka till affären! Men sen vred jag helt enkelt ner volymen lite på källan, och då klarnade allt och det lät kanonbra. Man hör lite bakgrundsbrus vid låtar med lite tystnad i, men det är inget som stör.
  Det gäller bara att hitta rätt balans. Om volymen på källan är låg blir kvaliteten klart bättre, men bakgrundsbrus hörs mer eftersom man måste vrida på mer på radion.
  Har testat en billigare sändare som lät ungefär likadant, men det var innan jag kom på att volymen på källan var för hög, så jag har egentligen inget att jämföra kvaliteten med.
 • Dålig
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Köp inte denna, helt värdelös.
 • Knappt godkänd
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Produkten har en ganska hög brusnivå, vilket i sig inte behöver vara ett stort problem. Det är dock irriterande att det är så dålig ljudåtergivning i det övre registret. Speciellt S-ljud och liknande blir lidande. Batteritiden är dock helt ok, och om man som jag använder den för att köra CD i t.ex. båten eller garaget, där stereon inte är så bra i övrigt så får den godkännt. Till bilen med lite finare ljud? Nej.
 • Dålig
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Köpte ett par stycken i Kina. Lödde in trådantenn i den ena. Köpte även ett par andra billigare FM-sändare. Belkin brusade mycket och betydligt mer än de andra, även med extraantenn. Störande när jag provade i bilen, så jag använder den inte längre. Dessutom är autoavstängningen för snabb om man använder den. Men man ställer ju iofs in frekvensen fritt. Motsvarande finns för iPod med är då vit och matningskontakten för bilen är utbytt mot något som passar iPod.