Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Siemens LB75564 (Silver)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Siemens Köksfläktar (142)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Varför skulle man vilja köpa köksfläkt som innebär extra jobb på alla sätt och vis?

  Så här såg scenariot ut. Vårt hus har en väldigt trevlig custom-made kåpa sedan tidigare. Gamla fläkten fungerade knappt, och var dessutom ett härke som egentligen var tänkt att vara frontmatad och frihängande. Så någon tidigare ägare hade dragit om lite sladdar och sedan monterat in den i kåpan. Dömer inte det, men så var läget, och motorn höll på att ge upp.

  Så istället för att göra ett nytt härke så ville vi ha något som kunde passa i samma kåpa, som skulle ha bättre drag, låta mindre och utan några egna modifikationer i form av egna reglage eller sladdar.

  Det landade i denna, med ganska mycket starkare drag. Tittade från början på lite mindre variant, men denna hade extrapris och skulle passa om än med lite mindre marginal. Efter lite snickrande för att få en ny passform runt, ett par rejäla reglar att fästa i så är den nu på plats.

  Så här dryga året efter så fungerar den väldigt bra. Den låter inte speciellt mycket, och kräver oftast inte att man blåser på så mycket eftersom den har riktigt bra sug med dubbla motorer. Vill man så kan man dra på extra och få en halv orkan inomhus.

  Bara tummar upp så här långt.