Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mede8er MED450X2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Mede8er Mediaspelare ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Aldrig haft några problem under de år jag ägt produkten. Nedanstående omdöme från erpan stämmer inte in på en fungerande produkt.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Reklamerade min då den ej fungerade i 1080p hackade på gamla tv och på årets es6715 så stöder ej tv mede8ers format, hdmi settings fungerar inte heller det är grått medans teliaboxen hade den funktionen. Både min dator och tv box klarar 1080p men inte mede8er. Köper ingen ny mede8er då deras service är katastrof , dom svarar inte efter man konstaterat att det är fel på den, skyller felet på min tv osv i början sen började jag se flera poste dyka upp på nätet om hackande mede8er, något som dom förnekade bestämt. . Står 5 års garanti på den men räkna inte med att dom tar ansvar. Min förra xtreamer sidewinder hackade aldrig men den hade andra problem. Möjligt att det är måndagsex men 1 stjärna inkluderar den bra supporten dom har.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Utmärkt mediaspelare som klarat alla olika format jag testat med. Dock så kan den hänga sig någon gång vilket gör att jag "bara" ger den 9 stjärnor i betyg.