Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Super Smash Bros. Brawl (Wii)

 Lägg i lista  Jämför
Super Smash Bros är ett fightingspel där kända Nintendokaraktärer gör upp med alla sina tillgängliga specialattacker. I Wii-versionen kommer bland annat Mario, Link, Kirby, Pikachu, Kid Icarus-hjälten Pit, Wario, Meta Knight (från Kirby), Samus Aran från Metroid och Solid Snake (!) att vara med. Stäng
Super Smash Bros är ett fightingspel där kända Nintendokaraktärer gör upp med alla sina tillgängliga specialattacker. I Wii-versionen kommer bland annat Mario, Link, Kirby, Pikach... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Roligt men rörigt. Troligen är jag för kass för att fatta vad som händer... ;) Nöta kombos o finslipa specialare är inte min grej. Går dock ha kul ändå.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bästa spelet till Wii utan tvekan, tyvär så dras betyget ner rätt rejält då den roligaste funktionen i mitt tycke är onlinedelen.

  Fastän jag sitter på en stabil 30/10 lina så kan vissa matcher lagga något så fruktansvärt att det blir nära bildspel. Beror på att man möter personer från Japan etc, man borde kunna välja vilka världsdelar man vill möta, t.ex Europa men eftersom de nu efter 5 år inte gjort de och aldrig kommer göra det så blir betyget därmed sänkt.

  Hoppas uppföjaren på Wii U blir bättre onlinemässigt :)
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  .
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Ett väldigt kul spel.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Håller med ljudpuff en aning, men fortfarande riktigt kul :)
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Håller i alla väder!
  Sol klar 10:a
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bästa spelet till Wii enligt mig, har polarna över var och varannan kväll, och då ska det alltid vara en SSBB-turnering! Bra grafik, bra gameplay. Kanske inte den bästa singelplayern, men helt klart ett av de bästa multiplarer spelen som finns!
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Ett riktigt underhållande spel för både nybörjare och hardcoregamers med massor av spelglädje och godis för Nintendoälskare! Bra att man kan spela med Wiimoten, GCkontrollen, Classic Controller och Wiimote+Nunchuck. Snygg grafik, bra ljud och musik samt nära på oändligt med special features och alternative modes.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Underbart spel med påde fighting och äventyr.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Ett toppen spel rent ut sagt. Det slår båda de andra spelen i serien. Det ända negativa är att det lätt blir rörigt och man tappar synen på sin karaktär ibland (när det blir "rörigt"). Men spelet har snygg grafik, toppen kontroll, magnifik gameplay och det nya "adventure modet" håller länge speciellt i co-op.

  Bästa spelet som släppts till Wii tycker jag 10/10!
  -Ishi
 • Acceptabel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  efter att ha hört så mkt bra om det här spelet känner jag mig nu rätt besviken när jag har köpt det, kanske kul för den riktiga gamern...för mig blir det bara för rörigt och stressigt och i slutändan sitter man bara och trycker utan att veta vad som igentligen händer...rätt snygg grafik
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Schysst spel med mycket action. En aning komplicerat för icke-gamers då kombinationer av tangenttryckningar i rätt tid krävs. Synd att det inte utnyttjar de unika Wii-kontrollerna fullt ut (pekaren fungerar inte alls i spelet utan menyvalen sker med piltangenterna) vilket ger spelet en aning ålderdomlig känsla.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Underbar spelglädje!Hade kunnat köpt mitt Wii enbart för Super Smash Bros. Brawl och Super Mario Cart. Två kanon spel