Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun BNC009

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Väckarklockor (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jättebra klocka.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra väckarklocka som uppfyller i princip alla mina önskemål. Snygg design, finishen är hög, den är lagom stor, och den har de funktioner jag vill ha.

  LCD displayen har mycket bra betraktningsvinklar, bättre än många andra väckarklockor. Alarmljudet är lagom högt. Det är lätt att ställa in tiden, både på klockan och alarmet - man kan stega upp och ner med en knapp på sidan. Displayen lyser när man trycker på knappen på toppen (belysningen stängs av efter ca 10 sekunder), men inte annars, så man störs inte av en display som lyser hela tiden när man sover.

  Det går att ställa in om man vill att den ska visa 24-timmars tid, eller 12-timmars med AM/PM. Det fungerar även bra att hämta tiden automatiskt via "radiosignal". Klarar även automatisk omställning mellan sommar- och vintertid på det sättet.

  Klockan står dessutom stabilt på nattduksbordet, och välter inte när man trycker på alarm av/på knappen på toppen av väckarklockan. Snoozetiden är satt fast till 5 minuter. Batteridriven så man slipper ansluta den via strömkabel till ett vägguttag.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Snygg och nätt liten väckarklocka som är lite för plastig. Den har ett okej alarm, inte jättepipigt men det kunde vara mer harmoniskt. Det finns värre. Klockan är radiostyrd och den klarar av frekvensbanden från Tyskland, England, Japan och landet på andra sidan pölen. Men den hade lite problem när sommartid gick igång, jag var tvungen att flytta den för att den skulle få mottagning och sparka igång DST. Betraktningsvinklarna är inte de bästa men den har en bakgrundsbelysning som lyser i tre sekunder, vilket gör situationen bättre. Snooze går i intervaller om fem minuter i en timme. När du ställer in alarmet så fastnar reglaget gärna och då aktiveras inte larmet, så se upp för det.