Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Daniel Wellington Classic St Mawes 40mm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Daniel Wellington Armbandsur (105)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Enkel klocka, snygg.
  Köpte min för 6 år sedan nu.
  Har bytt batteriet en gång.
  Betalade då 1500, vilket är överpris deluxe.
  Skulle inte ge mer än 500kr för det urverket idag.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte min klocka för ungefär 2 månader sen. Använder den mest vid finare tillfällen. Har inte haft några problem med den.

  Jag älskar den stilrena designen och det är också skälet varför jag köpte den. Den har fått mycket publicitet av bloggare och kända personer på instagram (som fått den i marknadsföringssyfte). Alla som köper den vet nog redan att man betalar för designen och märket. Eftersom det lätt går att få tag på en klocka under 1000:- som har mer funktioner och 10 ATM.

  Jag tycker den största nackdelen är att den bara har 3 ATM skydd. Nu vet jag inte hur bra skydd det är men lite vatten när det duggar ute ska den tåla. Sen vill jag även påpeka att den inte har någon sekundvisare eller visning av dagnummer, men det är inget jag själv stör mig på.

  Avslutningsvis vill jag bara säga att en snygg och stilren klocka (som den här) är en idag helt klart underskattad detalj i garderoben. De som säger att de köper en klocka för att de har ett behov av en massa extra funktioner som ett stoppur är bara skitsnack. Sånt har man en smartphone eller ett riktigt stoppur tillför.

  Köpte klockan för runt 1200:- med rabatt. Så länge den inte går sönder av lite regn eller vattenstänk så ger jag den 7,5/10 avrundat uppåt till 8a.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  snygg, men ej vattentålig enligt "Water Resistant 3 ATM ", då den ej tål regn/stänk. fukt kommer in ofta, men klockar tickar iofs på...