Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cambridge Audio Azur 851C

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cambridge Audio CD-spelare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag gillade verkligen gamla 840C och har alltid hållit den som den bästa cd-spelare i dåvarande 10 000-klassen (har testat många). Nu heter toppmodellen 851C och gamla problem med transporten ska vara lösta. Priset har stigit till ca 17 000 kr och det är i stora delar en helt ny konstruktion. Mina förväntningar var höga och de har till 100% infriats. 851C representerar den bästa cd-återgivning jag hört, oavsett pris. Jag har köpt två stycken:)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Blev oerhört imponerad av denna maskin. Presterar i mitt tycke långt över sin prisklass och byggkvaliteten är grymt bra.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt gediget bygge, låter klockrent!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Nu har jag haft den i en vecka och lyssnat ordentligt. Mycket ren, detaljerad och dynamisk spelare med många ingångar som bonus! Den har en oerhörd fin upplösning samt fint perspektiv och kropp. Bättre än Bladelius Syn!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Synnerligen välspelande, välutrustad och välbyggd kombinerad Dac- och Cd-spelare. Dac:en är inte identisk med Dac Magic+ utan håller överraskande nog med tanke på priset, en något högre standard. Hög detaljupplösning och neutral till sin karaktär. Betyget är givetvis satt i förhållande till priset. Troligtvis en "keeper" även vid framtida uppgraderingar p.g.a sin flexibilitet.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bästa källan jag hört. EVER.