Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (302)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det här tangentbordet är plastigt, klent och registrerar inte alla tangentnedslag om man skriver lite fortare. Mycket störande! Köp något annat!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rent skräp. Ville köpa ett K360, som är perfekt i min mening, men det fanns inte i stan. Såååå det blev den här skiten som man är tvungen att ha ett par dar tills CDON levererar.

  Edit: Fungerar för vad det är, antar jag. Högljudda knappar. Oskönare än K360. Går inte spela med eftersom det bara går att trycka in 2 knappar åt gånge (FPS: crouch = 1 knapp, gå fram = 2 knappar, gå snett fram = 3 knappar = går inte).

  Programmerbara knappar längst upp är bra.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Som många skriver är tangentbordet plastigt och högljutt. När man skriver så skramlar övriga knappar. Antar att man får vad man betalar för.......

  I övrigt ingen att tillägga.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Uppdaterad 2015-07-11

  Har haft den nu några dagar och sänker betyget lite. tangetbordet skakar och ger ifrån sig störande ljud när jag kollar på film och skrivbordet skakar lite p.g.a basen. Jag har inga stora högtalare eller har särskilt hög volym. =( får tejpa ihop benet, det är de som skakar.

  ______________

  Helt underbart för 250kr.

  funkar utmärkt på alla ytor utan musmatta. på vitt bord, på sängen, på min jeans när jag sitter längre bort från skärmen. älskar hur tangenterna känns så 80-tals och billiga, för mej är detta ett stort plus.

  trodde först musen var trasig för ingen röd ljus kom underifrån men den är nå ny tech som jag inte vet om (googlar efter detta )
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tangentbordet är mjukt och skönt,och är klassiskt utformat..
  Snabbtangenter som tyvärr inte går att programmera om, men det finns en on/off knapp uppe i hörnet som kom till oväntad användning nu när man fått barn som gärna ska vara med och trycka..
  10 stjärnor tycker jag det är värt för att vara ett trådlöst tangentbord strax över 200 kr..
  (ska man spela snabba online-spel så välj helst inte trådlösa tangentbord eftersom de ofta hamnar i viloläge när man inte trycker på dem - för att spara batteri - och då tar det en extra halvsekund att vakna vilket kan vara frusterande i de lägena)
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tyckte att det här verkade helt okay, trots att det är plastigt och högljutt. Man får vad man betalar för ungefär. Idag har jag haft det i fem månader och nu fungerar det inte längre! Ibland är det som helt dött så att man får sitta och slå på alla tangenter tills det väljer att reagerar igen. Hoppar över tangenttryckningar så att det blir hopplöst att skriva ngt. Nä, det här är inte ens värt de 199:00 jag betalade!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Billigt tangentbord som är skönt att skriva på och inte överdrivet högljutt. Logitechs unifying mottagare är helt underbar och fungerar klockrent, även under skrivbordet.

  Ett stort minus är att det inte finns någon num lock-lampa på tangentbordet. Den enda lampa som finns är caps lock.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det är *extremt* plastigt och även ganska högljutt. Känslan och ljudet är ungefär som att skriva på legobitar. Men det är billigt, och det är ju bra.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft tangentbordet ett tag och är väldigt nöjd. Det fungerar precis som det ska. Det är skönt att skriva på och har en nano-sändare så man kan parkoppla flera Logitechenheter till samma sändare. Med tanke på priset så känns allt annat än toppbetyg fel.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  2013-01-20
  180 kr för ett finnt trådlöst tangentbord. Båda Win-knapparna finns kvar. Lagom med extra knappar, Volym, pausa, calc, mail. Måste vara det just nu bästa mest prisvärda som finns..
  lagom djupa knappar, inte de gamla vanliga tangentborden från 90-talet, men ändå inte lika tunt som platta bärbara. Lär nog köpa ett till och bara ha i reserv :P ifall ifall

  2013-02-13 (uppdatering efter ca 1 mån)
  Lika nöjd, lagom djupa knappar, verkar hålla batteriet riktigt bra, jag har aldrig stängt av den, och inget syns på batterimätaren. Grymt nöjd med min kombo K270 och Anywhere MX...
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  visserligen bara använt det i en dag, men känns kanon hitiils, litet, nätt och lätt och om det håller batteritiden de lovar på 1-2år så är detta ett superklipp för 179spänn!

  Uppdatering 6/12: känns fortfarande bra och billigt. drog av en stjärna för att jag upplever att ctrl-tangenten ibland "låser" sig när jag råkar pressa den åt sidan när jag ska trycka ner den, vilket är tillräkligt sällan för att bara vara marginellt störande när jag sitter och spelar.

  Har fått lära mig att tända lampan igen då det inte finns någon bakgrundsbelysning men då hade väl den iofs sugit batteri som en häst.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag var lite orolig när jag köpte detta tangentbord för att det hade så få omdömen. Jag kan dock intyga att detta är ett väldigt bra tangentbord om du helt enkelt vill ha ett enkelt och simpelt tangentbord som är trådlöst. Har inte upptäckt några problem med knappkombinationer, och responsen är inte heller något som jag märker överhuvudtaget (vilket jag personligen var mest orolig för).

  Det är inte så mycket mer att säga, köp om du önskar egenskaperna ovan. Batteritiden kan jag inte uttala mig om, men på Amazon så har det för alla hållit minst 3 månader and counting, och det är fullt tillräckligt för mig (detta var alltså innan det hade tagit slut på batteri, Logitech själva säger att batteriet håller i två år).

  Nåt man kan reagera på är att det är väldigt lätt, men det är heller ingenting som jag stör mig på. Inte heller byggkvaliteten.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Haft tangentbordet ett bra tag nu, och hittills fungerar det utmärkt! Batteritiden håller länge, och jag stänger inte ens av tangentbordet på nätterna(då jag glömmer det) men trots det har det varit igång någon månad hit och dit utan problem. Tangenterna känns bra enligt mig, tillräckligt med motstånd, inte allt för mycket ljud heller, beroende på vad man är van vid antar jag. (Jag är van vid ett Logitech ultra-flat eller vad de nu heter.)

  Snyggt, enligt mig, och trådlöst givetvis vilket hittills har fungerat utmärkt. Ärligt talat finner jag inga fel på tangentbordet hittills, jag önskar att jag hade kunnat peka ut något men det kan jag inte!