Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Q Acoustics 2020i

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har haft dessa i 3 år nu, och är riktigt nöjd, speciellt efter att jag köpte ny surroundförstärkare Onkyo NR656. Jag har 5.1 paketet, så bas är det ingen brist på. Klart och rent ljud med bra dynamik, Mycket ljud för det lilla formatet.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpta dessa Oktober 2015. Var först fruktansvärt missnöjd. Jag försökte driva de med en t-am klassad förstärkare från topping som har 15w per kanal.

  När jag sedan koppla in en daytona 60w/kanal t-amp istället hände något fantastiskt. Supernöjd. för 2k på netonnet känns det som ett bra köp.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte dessa för att ersätta ett par JBL-högtalare från tidigt 80-tal som tyvärr drabbats av en del skorr i baskonen på den ena. Efter att ha läst alla hyllningar av 2020i hade jag kanske förväntat mig lite bättre. Det är bra högtalare och förmodligen neutralare än mina gamla JBL, men JBL-lådorna är en klass bättre i klarhet och mjukhet särskilt i mellanregistret. Intressant att det inte hänt mer i utvecklingen på 35 år.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra högtalare att ha inkopplat till TVn. Saknar dock en del genom hela registret, men för 2500 kr så får man valuta för pengarna.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  mycket fina högtalare som fyller ut det där xtra när man kollar film eller spelar! basen och ljudet låter helt perfekt när man kollar bluray film