Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Icy Box IB-273STU3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Icy Box Externa lagringschassin (69)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hade en SSD över från min senaste byte av dator och tänkte att den då lika gärna kunde få agera snabb USB-disk genom att använda den i en extern kabinett.
  Valet föll på ICY box då den var billig och hade sata III(6Gb/s).

  Designen är okej med en blandning av plast och metall.
  Den medföljande kabeln är ca 40 cm lång och känns som den borde hålla så länge man inte misshandlar den.

  Byggkvalitén är ungefär vad man kan förvänta sig vid 179kr som jag betalade för den, Delarna passar inte ihop helt perfekt men den fyller sin funktion väl. En positiv överraskning var det lilla textilskyddet som följde med i lådan.

  Jag har en Samsung 850 PRO i den. Man tappar såklart prestanda genom att ha den externt via USB, men det blir ändå ett monster till extern hårddisk/USB-minne.

  Söker ni en billig 2.5" kabinett så är detta ett helt okej val.
  Blir 8/10 i betyg pga byggkvalitén.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna för min 512gigs Corsair SSD. Mycket nöjd över köpet, kändes som förvånansvärt bra kvalitet för ca. 200kr inkl frakt. Har dock inte testat överförningshastighet.

  Det följer inte med skruvar till själva hårddisken, så två extra skruvar rekommenderas för att hårddisken ska sitta bättre och inte skramla om man bär med sig den. (Speciellt viktigt med vanliga hårddiskar då dessa kan ta skada av onödiga vibrationer)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra produkt. Har använt den tillsammans sedan WD släpp av Red NAS serie i 2,5 tum 1TB enhet (2013?) och inga som helst problem. Provade också en Kingston A400 128GB SSD.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra pris, snygg
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra chassie med USB 3.0=det går undan att föra över filer! Har använt den mycket och den fungerar utmärkt. Rejäl men samtidigt elegant utförande (svart aluminium och högblank plast). Bra kontakter och kabel (blå). Helt OK montering. Mycket bra kvalitet till lågt pris. Kan lätt rekommendera detta chassiet.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte på Proshop. Fungerar helt kanon. Kopplade till nätverksroutern och kommer åt filerna smidigt. Problemfri installation. Inget att klaga. Bra kvalité i förhållande till priset.