Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cylinda FT 352 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Cylinda FT 352 har en tvättkapacitet på 5 kg och centrifugerar med upp till 1 200 varv per minut. Modellen har energiklassen A+ och har en ungefärlig årsförbrukning på 158 kWh enligt tillverkaren. Cylinda FT 352 saknar skärm men är lättanvänd med tydliga knappval på framsidan. Modellens djup är 450 millimeter med stängd lucka, höjden och bredden är 840 respektive 598 millimeter. Vikten är 62 kg. Stäng
Cylinda FT 352 har en tvättkapacitet på 5 kg och centrifugerar med upp till 1 200 varv per minut. Modellen har energiklassen A+ och har en ungefärlig årsförbrukning på 158 kWh enl... Läs mer
Jämför pris på alla Cylinda Tvättmaskiner (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Håller i 3 år, sedan går värmeelementet sönder.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Användbar tvättmaskin som har fungerat bra så här långt - 2013 till 2017.

  Kort djup, så tar inte så stor plats. Tvättar rent och kvickt. En snabbtvätt går på ca 40 minuter.

  Maskinen har inte någon bottenplåt. Både bra och dåligt. Bra för att det är enkelt att komma in till vitala delar för service, dåligt för att man kan komma åt något av misstag - liten risk eftersom det bara är öppet underifrån.

  Vår maskin slutade tömma ut tvättvattnet efter att vi tvättat en ryamatta som gick sönder inuti maskinen. Filtret var rent. Det slutade med att vi fick lossa den gummislang i maskinen som går från trumman ner till avloppspumpen. Där satt det en rejäl tuss med mattludd, när vi tog bort dem tömde maskinen normalt. Vill man ha en detaljerad video på hur man gör detta så finns det på Youtube, fast maskinen är av märket Beko där och inte Cylinda (gissar på att den är rebrandad).

  I denna gummislangs topp sitter också en stor plastboll som agerar som ett för-filter - värt att veta om maskinen vägrar tömma trots att filtret är tomt. Att komma åt detta för-filter går endast att göra genom att plocka isär maskinen - du når det inte via trumman eller filtret på framsidan. Gäller säkert de flesta tvättmaskiner, men bra att veta.

  Tvättmaskinen hoppar ibland över centrifugering av okänd anledning. Då får man begära det manuellt efteråt. Centrifugerar man på 800-1200 varv så dansar ibland maskinen iväg något över golvet.

  Överlag en okej budgetmaskin skulle jag säga. Gör sitt jobb. Men med tanke på tidigare recensioner så blir vi inte förvånade om värmeelementet ger upp snart, vår har ju stånkat på i 4 år nu.